Отговори
# 585
Мерси!  bouquet И аз стискам палци за партньорката, а междувременно се сетих кой може да изиграе Метин!  Mr. Green Не му знам ангажиментите обаче! Peace

Кюршат Алнъачик   Wink

# 586

Гюлсим Али хмм  Thinking Thinking

# 587
Мерси!  bouquet И аз стискам палци за партньорката, а междувременно се сетих кой може да изиграе Метин!  Mr. Green Не му знам ангажиментите обаче! Peace

Кюршат Алнъачик   Wink

До колкото знам го споминаха в Кара Севда  Peace

# 588

И едно сладко колажче с Йенгето  Party Party

# 589

Свободен е значи.  Mr. Green Колажчето на СерКер е готино. Wink Пък тая Гюлсим... не ми се нрави.  Peace

# 590

Свободен е значи.  Mr. Green Колажчето на СерКер е готино. Wink Пък тая Гюлсим... не ми се нрави.  Peace
Напълно наш дори  Party Party Party

# 591

В последния епизод май не става ясно дали е умрял. Аз го гледах много набързо и го даваха да пада на земята, може и да оцелява Simple Smile

# 592
Предложения за Йиит Бурсалъ ама категорични  Heart Eyes

Серкан Алтунорак

Толга Гюлеч страшна гад направи в Пойраз просто очите ми събра  Peace Heart Eyes Mr. Green

Фърат Алтунмеше Heart Eyes

# 593

В последния епизод май не става ясно дали е умрял. Аз го гледах много набързо и го даваха да пада на земята, може и да оцелява Simple Smile
Починалия е той не Озан те добре,че не ми занулиха Каан,че с пушката щях да ги почна то без него дизито не става не за друго  Joy Joy Joy в тортата името му го нямаше,а на Баръш (Озан) си е там  Laughing

# 594
Веселинова, Hug bouquet

ДидиHeart Eyes като каст директор продължаваш - аз съм за първия. Wink

# 595
Веселинова, Hug bouquet

ДидиHeart Eyes като каст директор продължаваш - аз съм за първия. Wink
И на мен той ми допада Simple Smile

# 596
Веселинова, Hug bouquet

Диди,  Heart Eyes като каст директор продължаваш - аз съм за първия. Wink
Почнах да се вълнувам щото четох,че и Мерве се иска на разни места и не съм единствената и като разбрах,че започнала да тренира танци и бокс хептен ми се иска ама чок гюзел ша стане работата  Praynig Praynig Praynig

Просто не ми се вързва друга за Пелин и това е  Heart Eyes

# 597
Веселинова, Hug

Диди,  Hug не знам, на мен също ми допада, но Еджето не я долюбва много, май, а вече от ясно, по-ясно, че тя ще е сценаристът. Peace

# 598
Веселинова, Hug

ДидиHug не знам, на мен също ми допада, но Еджето не я долюбва много, май, а вече от ясно, по-ясно, че тя ще е сценаристът. Peace
Абе Еджето да си гледа сценария  Crossing Arms и лоша да я направи съм съгласна да обича нашето лоша.Лоша към всички,но не и към него Party Party Party

# 599
То ще стане ясно, скоро трябва да е, до месец-два трябва да започнат да снимат - тийзъри, фрагмани... Wink

Общи условия

Активация на акаунт