Отговори
# 15

Лили мерси слънце това да е за тебе страшен е тука ,че и в цялата реклама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миме радвам се да те "видя"  Hug

# 16
# 17

До колко се разбира тук това за боксьора и балерината е вярно и,че писателя на сценарият е нашето момче  Party Party Party

# 18

До колко се разбира тук това за боксьора и балерината е вярно и,че писателя на сценарият е нашето момче  Party Party Party
Диди Hug благодаря ти за новата тема. bouquet bouquet bouquet За рекламата нямам думи.Страхотна и направена с много сърце и душа, за което имат принос и двамата. Peace

Това за филма не го бях  чувала досега. newsm78 Керем ли ще пише сценария?

# 19
Асенце, Hug Heart EyesКерем не пише сценария, просто историята е написана от него, дал е подсказки за серила, пък казал, че не трябва повече да говори за проекта, пък Серенай му казал: Ами ти все пак каза доста неща.

https://noluyo.tv/haber/4487/serenay-ve-keremle-yasasin-mavi?utm … erenay-mavi-haber

Невероятна позитивна енергия излъчват и двамата.. Просто нямам думи.. Ужасно много ми хареса рекламата.. Мави пак доказах, че гонят качеството не само със дрехите, които правят, но и с всичко друго, с което се заемат..

# 20
Асенце, Hug Heart EyesКерем не пише сценария, просто историята е написана от него, дал е подсказки за серила, пък казал, че не трябва повече да говори за проекта, пък Серенай му казал: Ами ти все пак каза доста неща.

https://noluyo.tv/haber/4487/serenay-ve-keremle-yasasin-mavi?utm … erenay-mavi-haber

Невероятна позитивна енергия излъчват и двамата.. Просто нямам думи.. Ужасно много ми хареса рекламата.. Мави пак доказах, че гонят качеството не само със дрехите, които правят, но и с всичко друго, с което се заемат..

ЛилиHug Heart Eyes благодаря за разясненията,мила. Това на представянето на рекламата ли го е казал?

# 21
Crazy Crazy Crazy

Страхотен Керем............... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
  И рекламата много ми хареса........... Peace
   Добър вечер на всички............ Party Party Party Hug Hug Hug

# 22
Момичета  Laughing
Поздравления за рекламата и Керем   Peace Peace Peace
Признавам си  Praynig че за мен това е повратна точка спрямо него  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 22:41 от Niky Kotceva

# 23
АсенцеHug Heart Eyes на представянето на рекламата го е казал.. Написахме историята си и вече го предадохме на сценаристите е казал..

Ники, Hug Heart Eyes Керем си е човек и актьор от класа..  В темата за Чачко писах, че ще отговори точните думи на въпроса за съперничеството с Чачко.. Казал: Съперничеството е грешно нещо.. Единственият ти съперник си самият ти!

БойчеHug Heart Eyes радвам се, че рекламата ти е харесала..Страхувах се, че ще кажеш, че нещо не ти харесва ooooh! ooooh! ooooh!

Диди, Hug Heart Eyes благодаря ти за прекрасния Керемчи bouquet bouquet

Рекламата с бг суб, благодарение на РинкаHug Heart Eyes  на която поднасям  своите благодарности..  newsm51 newsm51

https://www.videoclip.bg/watch/574487_mavi-serenay-and-kerem-bg-sub

Керем и Серенай са в ресторант  Baylo Bistro  Peace Peace

# 24
Тези двамата щом ме вълнуват от 3 реклами насам еднакво не ми се мисли какво ще е като видя Гюнайдън Севгилим Stop Stop Stop

Лили на Учан Куш ли го е казъл аз не можах да ги гледам ще се надявам някой добър човек да го качи в нета някога  Peace Praynig

# 25
Добро утро! Hug Hug Hug

newsm78 Mr. Green Laughing Joy

Приятен ден! bouquet

# 26
Цитат
Бойче,  Hug Love радвам се, че рекламата ти е харесала..Страхувах се, че ще кажеш, че нещо не ти харесва ooooh! ooooh! ooooh!

Напротив..........харесва ми и то много......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   А това е специално за теб........ Crazy Crazy Crazy Благодаря за превода на рекламата..... Hug

# 27
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes
Идвам само за кажа, че новата реклама е разкошно и вече ми е любима - а след, като я видях и цялата, още повече! Heart Eyes Heart Eyes

Диди Hug Heart Eyes, страхотни гифчета си направила! Събота и неделя може да действам и аз, та ако се получи нещо мога да ги споделя и тук. Mr. Green Mr. Green

Приятна вечер! bouquet

# 28
Здравейте, момичета!  Hug

Ура! Да живее Мави, че можем да видим хубавата усмивка на Керем и сладкия глас, който казва "Серенай"! Много хубава реклама, от тия, дето искаш да ги гледаш и пак, и пак, и пак! И Керемчи, и Серенайка са страхотни!

Благодаря за всичко споделено, момичета! Чета и пиша набързо и нямам възможност да благодаря индивидуално за всичко! Hug Hug Hug

# 29
 Hug Hug Hug

Момичета!
Тея журналя Господ мозък да им даде им пожелавам браво на нашето момче много хубаво е отговорил
Аз съм се влюбила меко казано в рекламата ако не съм я изгледала над 300 пъти та на  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт