Отговори
# 120
Здравейте! Hug Hug Hug

Връщам се с два филма и сериал

Известният актьор, от когото може да се очаква високомерие, се оказа много мило момче. Той се смущаваше, зачервяваше, а като отговаряше на въпросите малко запъваше, затова за да му е комфортно, преминахме на английски език. Керем го обясни така: „Не знам защо се притеснявам да говоря с хора, с които току-що съм се запознал, на турски език. А с хора, които се познавам отдавна, говоря свободно на турски.

Да поговорим за вашите нови проекти... С какво ще се занимавате това лято?
-Това лято се каня да снимам два филма, а после започвам да снимам и сериал. Снимките на първия филм започват през юли. Добре е, че е филм на Онур Юнлю. Отдавна искам да работя с учителя Онур. Това ще бъде страхотен проект. Заради втория проект съм на кръстопът и още не съм взел решение. Затова нищо не искам да говоря за този филм. През септември с Ай Япъм пристъпвам към снимки на сериал.  

А планове за отпуска?
-При последното ми завръщане, толкова много места посетих, че ми домъчня за Истанбул. Искам да проуча нови за мен места. Искам по-добре да опозная този град.

Върнахте се в Турция преди 3 години, оттогава всичко се промени. Даже сега, в този момент, от желаещите да се снимат с вас, трудно можем да говорим. Как успяхте да свикнете с това?
-Да свикна, не знам точна ли е тази дума, понякога съм в паника. Защото с такова нещо няма да свикна. Да не работя, не беше толкова лесно. Дълго време чувах думичката „не”, че свикнах с отказите. Започнах да мисля, че мечтите ми няма да се сбъднат. Започнах да правя други планове за живота си. Планирах след няколко седмици да се върна в Америка, ако не ме бяха поканили за сериала „В очакване на слънцето”. Това беше като „Ура!”. В един момент късметът се обърна към мен. В началото като ми казаха: „Ние искаме именно вас, вие сте ни интересен”, тези думи ми се струваха някакъв сюрреализъм.

Наричат ви новия Марлон Брандо, какво мислите за това?
-Да, казват, че си приличаме, но за мен в неговия стил има много поезия. Ако говорим за класика, аз по-скоро приличам на Пол Нюман. В него има простота и шик. Ако изглеждаш ефектно в тениска и дънки, значи в теб има нещо. Кой не е почитател на Джеймс Дийн? Джордж Клуни, Райън Гослинг, Том Харди... Всички те имат особен стил.

Вашите почитатели говорят за стила „Бюрсин" в обличането, даже момичета възприеха този стил. Как ще обясните този стил?
-С една дума - класика и още нещо. Стил, който те връща към 50-те. Сини джинси, тениска и яке отгоре. Много обичам тениски с В-образно деколте. Харесва ми откритата шия. Чувствам се свободно с такова деколте, обичам удобните дрехи. Трудно се разделям с вещи, които ми харесват.

Как така?
-Имам тениски, които са на 8-10 години, една даже посрещна своята 11-годишнина. Те не са някакви скъпи марки, но се чувствам добре в тях. Една от тях купих от Балтимор, от магазин за дрехи втора употреба. А любимите ми обувки са на 10 години. Сега не съм с тях, но са в багажника на колата ми. По-рано не отдавах значение на това как изглеждам. Но сега, преди да излезна от къщи, се старая по-внимателно да се отнасям към външния си вид, прическата. Разбира се, не отделям на това часове. Също зависи и от това къде отивам. Пет дни в седмицата тренирам бокс. Защо да си правя прическа като отивам на бокс? Но ако отивам на някое красиво място, трябва да поработя над това.

Почитателите на Керем Бюрсин са хора на 10 и 50 години. Малки деца и жени на средна възраст се събраха, за да си направят селфита с него. Това отне много време, но той никого от тях не обиди.
Всички въпроси, свързани със Серенай, умело отбягваше. Помислихме си, че не иска да говори за това, може между тях да има някакви проблеми, но на края на интервюто нещата се промениха. Когато произнасяше името на Серенай, тонът на гласа му се променяше. Нека Бог на всеки да дари такъв човек, който от дълбочината на сърцето си да произнася името на своята любима.

С кого обичаш да пазаруваш?
- Ходя сам и със Серенай. Но обикновено съм с мама. Разбира се, аз не съм от този тип "без мама не мога да ходя на покупки". Но много се доверявам на вкуса й. В детството си по целия свят съм ходил със своето семейство.

Тъй като говорихме за момичета, може ли да попитам за вашето момиче Серенай, с което се снимахте в реклама за "Мави"? По-лесно ли е да работите заедно?
- Не само, защото е моето момиче, тя като професионалист е много точен човек. Дисциплинирана и прави всичко, което искат от нея. Разбира се, има си своето предимство да работиш с човек, с когото сте с близки по дух. Не е толкова важно какъв си на снимките, ако на сета атмосферата е напрегната. При нас цареше приятелска атмосфера, което повлия на резултатите.

Едже Йоренч се е подписала на Керем в Инстаграма и му е харесала снимчици.  Wink

Серенай Саръкая и Керем Бюрсин предния ден бяха в Рюмелихисар и огледаха къща.

По информация на средствата за масова информация, двойката, която се среща от дълго време, се готви да живее заедно. Те бяха забелязани в Румелихисар от репортерите на "Магазин Д". Серенай и Керем оглеждаха къща, която продават Селин и Шахан Гьокбахар. Двойката, която оглеждаше къщата с агент по недвижими имоти, на излизане отговори на въпросите. Двойката, която каза: "Ние оглеждаме дом", ни даде да се разберем, че много им е харесала тази къща. На въпрос на един от репортерите на "Магазин Д": "Колко искат?", те се засмяха и отговориха: "За пари не сме говорили. За това, че е къща на Шахан, разбрахме, когато дойдохме тук". Въпросът за сватба, двойката остави без отговор.

Серенай и Керем: Здравейте!
К.Б.: Голяма изненада. Откъде се появихте? От къщата сякаш излязохте? Как сте? Добре ли сте?
Журналист: Да! Вие как сте?
К.Б.: Много добре. Отлично.
Ж: Г-це Серенай...
С.С.: Дааа... много закъсняваме.
К.Б.: Не се сърдете. Закъсняваме. Много се радваме.
Ж: Изглежда, че оглеждате къща?
К.Б.: Как иначе... оглеждаме.
С.С.: Доскоро! Благодаря!
Ж.: Домът, който гледате, е на Шахан Гьокбахар. Знаете ли?
К.Б.: Сега разбрахме.
Ж.: Колко искат?
К.Б.: Боже, не знаем. Успех в работата.  
Ж.: За кого го оглеждате. Заедно ли ще живеете?
К.Б.: Успех.
Ж.: Щом оглеждате къща, значи и сватбата не е далеч?
С.С.: Благодаря! Успех!

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 22:10 от ·٠•Snejka•٠·

# 121
Здравейте! Hug Hug Hug

Връщам се с два филма и сериал

Известният актьор, от когото може да се очаква високомерие, се оказа много мило момче. Той се смущаваше, зачервяваше, а като отговаряше на въпросите малко запъваше, затова за да му е комфортно, преминахме на английски език. Керем го обясни така: „Не знам защо се притеснявам да говоря с хора, с които току-що съм се запознал, на турски език. А с хора, които се познавам отдавна, говоря свободно на турски.

Да поговорим за вашите нови проекти... С какво ще се занимавате това лято?
-Това лято се каня да снимам два филма, а после започвам да снимам и сериал. Снимките на първия филм започват през юли. Добре е, че е филм на Онур Юнлю. Отдавна искам да работя с учителя Онур. Това ще бъде страхотен проект. Заради втория проект съм на кръстопът и още не съм взел решение. Затова нищо не искам да говоря за този филм. През септември с Ай Япъм пристъпвам към снимки на сериал.   

А планове за отпуска?
-При последното ми завръщане, толкова много места посетих, че ми домъчня за Истанбул. Искам да проуча нови за мен места. Искам по-добре да опозная този град.

Върнахте се в Турция преди 3 години, оттогава всичко се промени. Даже сега, в този момент, от желаещите да се снимат с вас, трудно можем да говорим. Как успяхте да свикнете с това?
-Да свикна, не знам точна ли е тази дума, понякога съм в паника. Защото с такова нещо няма да свикна. Да не работя, не беше толкова лесно. Дълго време чувах думичката „не”, че свикнах с отказите. Започнах да мисля, че мечтите ми няма да се сбъднат. Започнах да правя други планове за живота си. Планирах след няколко седмици да се върна в Америка, ако не ме бяха повикали за сериала „В очакване на слънцето”. Това беше като „Ура!”. В един момент, късметът се обърна към мен. В началото като ми казаха „Ние искаме именно вас, вие сте ни интересен”, тези думи ми си струваха някакъв сюрреализъм.

Наричат ви новият Марлон Брандо, какво мислите за това?
-Да, казват, че си приличаме, но за мен в неговия стил има много поезия. Ако говорим за класика, аз по-скоро приличам на Пол Нюман. В него има простота и шик. Ако изглеждаш ефектно в тениска и дънки, значи в теб има нещо. Кой не е почитател на Джеймс Дийн? Джордж Клуни, Райън Гослинг, Том Харди... Всички те имат особен стил.

Вашите почитатели говорят за стил „Бюрсин, да се обличаш в определен стил, даже момичета възприеха този стил. Как ще обясните този стил?
-С една дума - класика и още нещо. Стил, който те връща към 50-те. Сини джинси, тениска и яке отгоре. Много обичам тениски с В-образно деколте. Харесва ми откритата шия. Чувствам се свободно с такова деколте, обичам удобните дрехи. Трудно се разделям с вещи, които ми харесват.

Как така?
-Имам тениски, които са на 8-10 години, една даже посрещна своята 11-годишнина. Те не са някакви скъпи марки, но се чувствам добре в тях. Една от тях купих от Балтимор, в магазин за дрехи втора употреба. А любимите ми обувки са на 10 години. Сега не съм с тях, но са в багажника на колата ми. По-рано не отдавах значение как изглеждам. Но сега, преди да излезна от къщи, се старая по-внимателно да се отнасям към външния си вид, прическата. Разбира се, не отделям на това часове. Също зависи и от това къде отивам. Пет дни в седмицата тренирам бокс. Защо да си правя прическа като отивам на бокс? Но ако отивам на някое красиво място, трябва да поработя над това.

Почитателите на Керем Бюрсин са хора на 10 и 50 години. Малки деца и жени на средна възраст се събраха да се снимат с него. Това отне много време, но той никого от тях не обиди.
Всички въпроси, свързани със Серенай, умело отбягваше. Помислихме си, че не иска да говори за това, може между тях да има някакви проблеми, но на края на интервюто, нещата се промениха. Когато произнасяше името на Серенай, тонът на гласа му се променяше. Нека Бог на всеки да дари такъв човек, който от дълбочината на сърцето си да произнася името на своята любима.

С кого обичаш да пазаруваш?
- Ходя сам и със Серенай. Но обикновено съм с мама. Разбира се, аз не съм от този тип "без мама не мога да ходя на покупки". Но много се доверявам на вкуса й. В детството си по целия свят съм ходил със своето семейство.

Тъй като говорим за момичето, може ли да попитам за вашето момиче Серенай, с което се снимахте в реклама за "Мави"? По-лесно ли е да работите заедно?
- Не само, защото е моето момиче, тя като професионалист е много точен човек. Дисциплинирана и прави всичко, което искат от нея. Разбира се, има си своето предимство за работиш с човек, с когото сте с близки по дух. Не е толкова важно какъв си на картинките, ако на снимките атмосферата е напрегната. При нас цареше приятелска атмосфера, което повлия на резултатите.

Едже Йоренч се е подписала на Керем в Инстаграма и му е харесала снимчици.  Wink

Серенай Саръкая и Керем Бюрсин предния ден бяха в Рюмелихисар и огледаха къща.

По информация на средствата за масова информация, двойката, която се среща от дълго време, се готви да живее заедно. Те бяха забелязани в Румелихисар от репортерите на "Магазин Д". Серенай и Керем оглеждаха къща, която продават Селин и Шахан Гьокбахар. Двойката, която оглеждаща къщата с агент по недвижими имоти, на изхода отговори на въпросите. Двойката, която каза "Ние оглеждаме дом", ни даде да се разберем, че много им е харесала тази къща. На въпрос на един от репортерите на "Магазин Д": "Колко искат?", те са засмяха и отговориха: "За пари не сме говорили. За това, че е къща на Шахан разбрахме, когато дойдохме тук. Въпросът за сватба, двойката остави без отговор

Серенай и Керем: Здравейте!
К.Б.: Голяма изненада. Откъде ни намерихте? От къщата изглежда, че излязохте. Как сте? Добре ли сте?
Журналист: Да! Вие как сте?
К.Б.: Много добре. Отлично.
Ж: Г-це Серенай...
С.С.: Дааа, много закъсняваме.
К.Б.: Не се сърдете. Закъсняваме. Много се радваме.
Ж: Изглежда, че оглеждате къща?
К.Б.: Как иначе... оглеждаме.
С.С.: Доскоро! Благодаря!
Ж.: Домът, който гледате, е на Шахан Гьокбахар. Знаете ли?
К.Б.: Сега разбрахме.
Ж.: Колко искат?
К.Б.: Боже, не знаем. Успех в работата. 
Ж.: За кого го оглеждате. Заедно ли ще живеете?
К.Б.: Успех.
Ж.: Щом оглеждате къща, значи и сватбата не е далеч?
С.С.: Благодаря! Успех!

Снеже, bouquet bouquet bouquet много благодаря за интервюто с Керем както и за сюрприза  на Канал Д. Изключително земен, естествен и искрен. Няма фалш, няма помпозност, а и много мили думи е казал за Серенай. Peace

# 122
Добро утро  Hug Hug Hug
Снеже  bouquet Hug
Асе , Hug
Мале един ден да не седна какви неща са се случили
Къща си купуваме значи ще оглеждат няма лошо мирише ми мен на сватба ама то ще си излезне миризмата в най-скоро време... Whistling Whistling Whistling

Да сложим и видеото което е снимано само от екипа на Магазин Д Peace Whistling Heart Eyes

# 123
Здравейте, момичета! Hug

Редовно ви чета! Радвам се, че има надежда скоро да видим Керем в сериал. Дано да е хубав и да се задържи!

# 124
Добро утро! Hug Hug Hug

Аси, Диди, Дани, bouquet bouquet bouquet

Затишие покрай Керо след интервюто... затова едно готино колажче, да оплакнем очото. Heart Eyes Wink

Хубав ден ви желая!  bouquet

# 125
На рождения ден на бащата на Кер...  Hug снахата е със семейство Бюрсин. Wink

# 126
Снеже , Hug

Празнували са снощи по семейно рожденият ден на татко Памир  Mr. Green Heart Eyes
Направо са прекрасни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

[

# 127

Гълъбчетата са избрали същия ресторант от преди време  Peace

# 128
ДидHeart Eyes писали сме едновременно постовете, но нищо - колкото повече, толкова повече, е казал Мечо Пух.  Wink Hug Серка вече е по семейни рождени дни, оглеждане на къща... мирише ми на нещо, ама да видим. Rolling Eyes

# 129
ДидHeart Eyes писали сме едновременно постовете, но нищо - колкото повече, толкова повече, е казал Мечо Пух.  Wink Hug Серка вече е по семейни рождени дни, оглеждане на къща... мирише ми на нещо, ама да видим. Rolling Eyes
Направо не мирише примирисва вече иншаллах пък да кажа аз  Party Party Party
Снеже колкото до писането едновременно значи мислим еднакво...По хубаво от това има ли?  Hug Hug Hug

# 130
Добър ден!  Hug Hug Hug

Диди,  Heart Eyes разбира се, че няма, мила! Hug

Един Керо, който е пускан, ако не се лъжа, но е страхотен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Очаквам момента, в който ще има за какво да пишем и ще се съберем пак. Hug Praynig Hug

Приятен ден! bouquet

# 131
Малко остана е сега ще дойде есента! Party
Тия горещини не се живее направо  ooooh! ooooh! ooooh!

Да напускам разни гифченца  Hug

# 132
Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın adı Ay Yapım'ın Kerem Bursin'in rol alacagı Star'da ekrana gelecek olan dizi içinde geçiyor

Според това което пише тук името Хазал Кайа се спряга за нашия сериал също
Честно казано всеки знае,че не ми е много на сърце ,но пред всички с които го спрегнаха мисля,че по добър избор няма  Stop  Mr. Green

# 133
ДидкоHug bouquet Това, ако стане - ще съм много щастлива.  Praynig Party Хазал също ми е любимка и ще се радвам да си партнират с Керем - сигурна съм, че ще им се получи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
ДидкоHug bouquet Това, ако стане - ще съм много щастлива.  Praynig Party Хазал също ми е любимка и ще се радвам да си партнират с Керем - сигурна съм, че ще им се получи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Говори се,че 4-ри сериала са и предложени на нея един от който да си партнира с Мурат Йълдъръм нищо не е решила още продължавали срещите  Peace
Знам аз най-вече заради тебе ще се зарадвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт