Отговори
# 195
Диди,  bouquet

Оу, семейна снимка... така, така... да се обичат младите, пък медиите каквото искат да пишат. Wink

Ама не изпълнява нарежданията на севгилито Серка, ама как може да е пак по бикини!? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не знам дали са пускани или не, ама рускините сега са ги споделили - от сета на ШМ.  Wink Heart Eyes

# 196
 Здравейте................ Hug Hug Hug  Да повдигна леко темата.............. Party Crazy Crazy Crazy

# 197
Привет! Hug  Hug Hug

Бойче, Hug  ухааа, страОтно повдигане, джанъм.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря! bouquet

Това е пуснал Керем във връзка със събитията в Турция. Peace

Декларация е, подписана от голяма част от актьорите, сред които и СерКер.  Hug Преводът е на Варна в темата на Берг и Халит.  bouquet

Цитат
Турция е преживяла 4 преврата. В нощта на 15-ти срещу 16-ти юли отново се изправи пред подобна опасност. Беше открит огън срещу нашия смел народ, който се опълчи срещу преврата. Загубихме поне 200 души. Превратаджиите нанесоха 11 удара по парламента, където работят хората, които представляват всички нас. Ние, подписалите тази декларация, заставаме на страната на демокрацията и се изправяме срещу преврата, оставяйки настрана всички политически различия. Изпитваме уважение към всички герои, които заставайки срещу преврата, изгубиха живота си.

Има и по-дълга, пак е от същата тема.   bouquet

Другата декларация

Решително осъждаме опита за преврат от страна на група военни на 15 юли. Ние сме срещу всеки опит за преврат и се надяваме, че народът ни ще живее свободно.

След като всички слоеве на обществото ни се обединиха в едно сърце, без разлика на идеологическите убеждения срещу това антидемократично действие, бихме искали страната ни да отвори нова и чиста страница в демократичното си развитие.

Повече от 200 души загубиха живота си. Изразяваме силното си желание да бъде направено всичко възможно за постигане на помирение сред хората и да бъде сложен край на както на обществената, така и на политическата поляризация.

Изразяваме съжалението си както от опита за преврат, така и от появилите се след него кадри, показващи прояви на насилие. Ние вярваме в политическата свобода, далеч от дулата на оръжията. Декларираме въжделението си да живеем в страна, в която властта произтича от народа и се упражнява демократично, в която се зачитат правовия ред и човешките права, в която има равенство и свобода.

Оставяйки настрана всички различия между нас, още веднъж заявяваме своята позиция срещу преврата и подкрепа за демокрацията и правото.

Молим се за гражданите, загинали в защита на тези ценности.

http://m.gecce.com/haber-unlu-isimlerden-darbeye-hayir-mesaji

Който се интересува от ставащато в Турция, може да се информира оттам. Peace

http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=932153.180

Лека нощ!  bouquet

# 198
Добър вечер! Hug Hug Hug
Напоследък пак се изгубих ама си имам малко проблеми  Peace
Снеже,благодаря ти за всичко споделено bouquet
Такива неща стават по мирно време ,че вече наистина се разкарвам като ударена от мокър парцал  #Crazy Cry
Бойче страхотно раздвижване си направила  Hug Hug Hug

Малко новини около проекта да ви споделя какво съм научила от разни места Simple Smile
Проекта в началото излезна новина,че е отменен за януари
Миналият ден обаче излезна това,че нашето момче ще си партнира с Екин Коч и Хазал Кайа много почна да се спряга името на Хазал вече и аз не знам кое какво е вярно аз викам сам да го пускат и да го учат да играе балет,че ми писна да чакам  Joy Joy Joy Joy

https://twitter.com/DiziciBagyan/status/755824444657074176

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 00:59 от x BlackRose x

# 199

И малко мои гифченца да напусна...
Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 200
Здравейте! Hug Hug Hug

Нашите гълъбчета вече са в Турция. Wink Party

Серенай Саръкая и Керем Бюрсин снощи бяха уловени от журналисти на Канал Д на излизане от едно заведение. Младата двойка била в добро настроение, направила си снимки с фенове. Керем се извинил, че са накарали журналистите да чакат. Станало ясно, че когато Керем и Серенай разбрали, че на улицата ги чакат журналистите, актьорите почерпили цялата група с чай.
На въпроса как влюбените прекарали почивката си, Керем отговорил, че прекрасно са си отдъхнали и се извинил, като казал, че трябва да тръгват. Но журналистите не изпуснали своето и попитали за това, че известният сценарист Йълмаз Ердоан, вдъхновен от любовта на Серенай и Керем, написал за тях сценарий за филм (бел.ред.: явно става дума за филма "Добро утро, любима"), така че кога е началната дата за снимките, на което Керем отговорил: "Ще видим", благодарил на журналистите и двойката си тръгнала.

Скрит текст:
Серенай Сарыкая и Керем Бурсин вчера вечером были пойманы журналистами канала D на выходе из одного заведения. Молодая пара была в хорошем настроении, сделала фото с фанатом. Керем извинился за то, что они заставили журналистов ждать. Стало известно, что когда Серенай и Керем узнали о том, что на улице их ожидают журналисты, актеры угостили всю группу чаем.
На вопрос о том, как у влюбленных прошел отдых, Керем ответил, что они прекрасно отдохнули и извинился, сказав, что им нужно ехать. Но журналисты не упустили своего и спросили насчет того, что известный сценарист Йылмаз Эрдоган, вдохновившись любовью Серенай и Керема, написал для них сценарий к фильму (Прим. ред.: видимо, речь шла о фильме «Доброе утро, любимая»), также журналисты спросили о дате начала съемок, на что Керем ответил: «Посмотрим», поблагодарил журналистов, и пара уехала.

Репортажът с тях по Канал Д. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?time_continue=254&v=R6PoDmvcpmI

Това е отпреди 10 дни - че сериалът на Керем се отлага за януари, защото не можели да му намерят партньорка. Shocked ooooh! Mr. Green Не знам доколко е вярно. Praynig

Цитат
Сериал Керема Бурсина перенесли!

Возвращение Керема на экраны после года отсутствия отложено.
Съемки сериала должны были начаться в августе. Напомним, что Керем Бурсин будет играть боксера, поэтому до сих пор готовится к роли, посещая занятия по боксу.

Известно, что сериал выйдет только в январе по причине того, что Бурсину так и не нашли партнершу.

# 201
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Нова, с фенче.  Heart Eyes

От репортажа. Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 202
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Керем е харесал снимка от сватбата на Бурджу Бириджик (Кюбра), която се омъжи преди 3 дни.  Hug Нека е много щастлива!  bouquet Praynig

От вечерта на къната. Wink

Сватбата.

Приятен ден! bouquet

# 203
Снеже докато не му намерят партньорка няма да започне да снима то пък като,че ли жена му избират има толкова хубавици които са подходящи ей я йенгето дойде и подписа нашия още го туткат  ooooh!

Разкошна булка Бурджу  Peace Heart Eyes

# 204
Добро утро  Grinning
http://www.gazetemag.com/kerem-bursin-sevgilisi-serenay-sarikayaya-destek-oldu/

Похапнали са на Босфора и ухилени са ги хванали на излизане  Party Party Party
Чакаме видеото от репортажа тази сутрин по Канал Д  Peace

Скрит текст:
Добър вечер! Hug Hug Hug
Напоследък пак се изгубих ама си имам малко проблеми  Peace
Такива неща стават по мирно време ,че вече наистина се разкарвам като ударена от мокър парцал  #Crazy Cry
Бойче страхотно раздвижване си направила  Hug Hug Hug

Малко новини около проекта да ви споделя какво съм научила от разни места Simple Smile
Миналият ден обаче излезна това,че нашето момче ще си партнира с Екин Коч и Хазал Кайа много почна да се спряга името на Хазал вече и аз не знам кое какво е вярно аз викам сам да го пускат и да го учат да играе балет,че ми писна да чакам  Joy Joy Joy Joy

Дидко Hug ей ти отговор от Бурсин..... Stop Peace

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 09:37 от Niky Kotceva

# 205
Привет момичета!  Hug Hug Hug

И превода от рускините  bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:
Керем Бурсин: Серенай, сыграла роль волшебно...

Возлюбленные Керем Бурсин и Серенай Сарыкая, прошлой ночью были замечены в ресторане Vogue. Серенай, сказала следующее о фильме с Неджатом Ишлер: Я человек, который влюблен в актёрство, и это мой первый фильм. И благодарю Неджата Ишлер, который помог мне в этом пути, стал моим партнером и оберегал меня. Керем Бурсин поддержал любимую и сказал: Вы увидите совсем другую Серенай. Она прекрасно и волшебно сыграла свою роль.

Поговаривают, что Керем Бурсин, в своем новом проекте сыграет с Хазал Кая, но актер ответил: Скоро я буду на экранах, у нас есть несколько проектов, это сюрприз пока что, мы работаем над этим. Но я не знаю, кто выдумал, что я буду играть с Хазал Кая. Нет ничего подобного. Это будет нетипичный сериал.

Пара, которая направлялась к машине, ответили на вопрос "Когда свадьба?" , ответила "По воле судьбы..."

# 206
  • Яко в Матрицата...
Привет! Party

И видеото:

http://ucankus.com/video/27483/serenay-sarikaya-yeni-filmi-ikimi … e-ayni-dizide-rol

Керем много сладко говори на турски...  Crazy Heart Eyes

# 207
Привет! Party

И видеото:

http://ucankus.com/video/27483/serenay-sarikaya-yeni-filmi-ikimi … e-ayni-dizide-rol

Керем много сладко говори на турски...  Crazy Heart Eyes

Ох, и на тях не им е лесно. Едно излизане и все някой ще ги пресрещне.
Щеше да е огън тандем с Хазал според мен. Нека се бавят с проектите, само да не правят бози. Бозави филми бол.

# 208
Ренко  Hug Hug Hug

Голямо прегръщане падна  Wink Peace Peace
Един от журналистите даже е благодарил и написал това  Grinning двойката с нулево его....  Whistling

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 16:00 от Niky Kotceva

# 209
Добро утро  Grinning
http://www.gazetemag.com/kerem-bursin-sevgilisi-serenay-sarikayaya-destek-oldu/

Похапнали са на Босфора и ухилени са ги хванали на излизане  Party Party Party
Чакаме видеото от репортажа тази сутрин по Канал Д  Peace

Скрит текст:
Добър вечер! Hug Hug Hug
Напоследък пак се изгубих ама си имам малко проблеми  Peace
Такива неща стават по мирно време ,че вече наистина се разкарвам като ударена от мокър парцал  #Crazy Cry
Бойче страхотно раздвижване си направила  Hug Hug Hug

Миналият ден обаче излезна това,че нашето момче ще си партнира с Екин Коч и Хазал Кайа много почна да се спряга името на Хазал вече и аз не знам кое какво е вярно аз викам сам да го пускат и да го учат да играе балет,че ми писна да чакам  Joy Joy Joy Joy

Дидко Hug ей ти отговор от Бурсин..... Stop Peace
Поне знаем ,че партньорката не е Хазал пак е нещо сериал все някога ще има то се говореше за януари искрено се надявам да не някоя бездарница като Алмила щото не трябва само балеринка,а и актриса и щом Ранини опроверга слуха за йенгето значи може да седи се надяваме още да си е при Япъмите  Peace Praynig
И тоз Гюнайдън Севгилим какво толкова го готвят един филм не можаха да измислят като,че ли за Оскар филм ще правят  ooooh!

И от интервюто на гълъбчетата няколко нещица  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт