Паническо разстройство - 24

• 50 919
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Цвети-честит имен ден bouquet bouquet bouquet
и аз нещо взех да се чувствам зле,интересното е ,че се случва на работа Thinking вкъщи нищо ми няма
ходила съм на Наречен,но се върнах с по-голяма депресия

# 571
Аз навън, вкъщи все тая.. Едно ми е замаяно, разконцентрирано.. Уж ще излизам да празнувам ама въобще нямам желание, много ми е тревожно. Знам че всичките симптоми са защото нервната ми система е пълен крах.. Ама как да стане да не обръщам внимание не знам.

# 572
Али, в болница беше заради ПР ли? В психиатрия ли? И при мен имаше рецидив по време на лечението, вдигнахме дозата и за сега слава богу бивам..

# 573
Ами аз лежах в болница. Сега съм в болнични. Аритавито не ми помогна, върнаха ме на стимулотон, обаче ми добавиха и клонарекс, флуанксол и ксанакс в началото. Честно казано, този път доста се уплаших, щом я докарах до лекари. нали инак по принцип си самоизписвам илачите  Joy
сега определено съм по-добре, ама ще ми е обеца на ухо, като преживея нещо по-стресиращо да хуквам на лекар или да си увеличавам АД. На този етап изобщо не мисля за намаляване. За пръв път от толкова години правя рецидив, докато пия лекарства.
Значи да се пробвам за наречен  newsm78
Уау,доста нещица пиеш,душицо...Каква диагноза имаш?Не се притеснявай за нищо и определено иди в Наречен.Де да можех и аз щях да ида...обаче съм далечкоо Sad

# 574
Аз навън, вкъщи все тая.. Едно ми е замаяно, разконцентрирано.. Уж ще излизам да празнувам ама въобще нямам желание, много ми е тревожно. Знам че всичките симптоми са защото нервната ми система е пълен крах.. Ама как да стане да не обръщам внимание не знам.
Тревожността идва при мен отвътре и без да имам някакво напрежение или ядове през деня! Нервите разбиват психиката и обратно!

# 575
Добро утро!
Цвети, честит имен ден с малко закъснение. Вчера цял ден бях в движение и не съм влизала Simple Smile Много здраве ти желая най-вече и мноооого сила и спокойствие за да се справиш!  bouquet Hug Heart Eyes

Как изкарахте уикенда, момичета? Цвети, как изкара празника, излиза ли? Прочетох, че ти е било много лошо, попремина ли, днес как си?
При мен е пълна лудница, един ден нямахме вода, после нямахме вода и в другото вкъщи... направо луднах. А имам адски много работа и задачи за вършене преди да замина. Малко съм изнервена от вчера, защото времето си наближи... няма мърдане, утре летя...  newsm78 #Crazy

Ако не успея да се включа по-късно и утре, ви желая една страхотна, положителна седмица. Ще пиша при първа възможност  като пристигна bouquet Hug Дават го утре като пристигна в Щутгарт да вали и да е 9 градуса... стискайте палци да не е толкова студено  #Crazy

# 576
Благодаря ти, Гале Hug Излизах да, насилих се. Изкарах що годе нормално, но през нощта пак се събудих с гадене (не е от алкохол, аз почти не пия от както имам ПР), не знам каква е работата с това гадене, започва много да ме тревожи.  newsm78 Бях на гастро скоро, нямаше нищо като ме прегледа, възможно ли е нещо друго да го причинява? Цикъла например? Тази сутрин ми дойде с 3 дни закъснение.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 09:45 от Cvety_S

# 577
Да, от нерви. Първият ми път с паник атаки (2004-та бях студентка) имах този проблем много месеци. Започнах тогава да пия жълт кантарион и ми размина след време. Гадеше ми се непрекъснато. Не можех да се храня нормално дори. От всичко ми се гадеше. От храна, от миризми, от нищото... Нямах физически проблем, а не си отиваше и тогава се сетих, че жълтият кантарион е естествен антидепресант. Тогава не пиех противозачатъчни и въпреки, че повръщам от  чайове се насилих да го пия и наистина ми помогна много.

Радвам се, че все пак не е било толкова зле.  Hug

# 578
А дано да си права. А на теб желая много приятни емоции в Германия! Пътувала ли си със самолет друг път?

# 579
Благодаря ти!  Hug Не, никога. Затова и съм леко изнервена. Защото ще пътувам сама и имам прекачване в Истанбул  Praynig Дано не се изгубя и да си изпусна самолета там, че ми казаха, че било огромно летището. Никаква идея си нямам как се случват нещата. Ще видим какво ще стане  Laughing 21 часа трябва да съм в Щутгарт, а 16 тръгвам от тук.  Tired

# 580
Ще се справиш стискам палци! Аз преди ПР нямах проблеми със самолетите, а след него при излитането ми е голяма драма Grinning Като се отлепи от земята го усещам много силно, та ако и ти усетиш нещо не се стряскай нормално е, нервите са ни слабички. И най-хубавото е че като кацнеш се чувстваш страшно горд със себе си! Grinning

# 581
Аз може би ще взема някакъв бензодиазепин преди полета, защото освен, че сега ми е малко притеснено да не получа паник атака (макар да не съм получавала от много отдавна) ми става лошо при возенето във всякакви превозни средства, което значи, че 100% и със самолет ще ми е лошо.  Laughing

# 582
При мен има страшно комбо със страх от височини.. Единствения път в който съм пътувала с ПР, беше 40мин полет София - Варна (на мен ми се стори цяла вечност) и приятеля ми ме набута до прозореца да съм се разсейвала и да съм гледала навън.. Леле като погледнах надолу имах чувството че всичко под краката ми пропада, зверски ми се зави свят.. Страшна работа Laughing И се оглеждам около мен всички хора си стоят най-спокойно и си четат нещо или си говорят, аз се въртя като луда Laughing Laughing

# 583
Гале, и аз съм сигурна, че ще се справиш! И адмирации за смелостта.. Моя приятелка цяла година ме кара да и ходя на гости в Англия, но така и не се престраших ( не съм летяла никога ) Хвана ме шубето да не си набия пак някакви мисли и да взема да правя сеири там из самолета  Joy Пък и ме притесняваше факта как ще ми се отразят много хора по летища, из града...

П.П. И като чета в момента какво съм написала, чак ми идва да ревна.. Преди година нямаше и наченка на такива мисли, не се страхувах от нищо, търсех постоянно нови емоции.. А сега всичко ново е равно на страх. Чак се чудя някога ще си върна ли старото ми '' аз ''.

# 584
Благодаря ти, Гале Hug Излизах да, насилих се. Изкарах що годе нормално, но през нощта пак се събудих с гадене (не е от алкохол, аз почти не пия от както имам ПР), не знам каква е работата с това гадене, започва много да ме тревожи.  newsm78 Бях на гастро скоро, нямаше нищо като ме прегледа, възможно ли е нещо друго да го причинява? Цикъла например? Тази сутрин ми дойде с 3 дни закъснение.

Ооо аз над половин година съм с това гадене и оттам и кашлица. Както Галето вика, миризми или каквото подуша и ме дави. Имах период неможех да спра. Бях и на гастро и ПКК и какво ли не, накрая ми каза една психиатърка, че било нервна кашлица Simple Smile

Галенце, горда съм с теб момиче. Аз не смея прага на вратата да мина, а ти самичка със самолет, трябва да си истинска щастливка.Simple Smile Hug Hug Hug

Аз втори ден съм на Сероксат и нормално, лошо ми е, изнервено, но си пия ксанакс и мълча Simple Smile)

Приятеля ми от 2 дни се оплаква, че му е лошо с кръвно, има моменти, неможе да стане и по скоро покрай него ми става много лошо понеже се притеснявам много и това още повече ме мъчи. Не си е платил за 3-4 месец осигуровките и на лекар сега неможе да отиде., хем не ми е добре от  страничните на новото лекарство, хем страх паника заради него Sad(

Прегръдкии от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт