Айде на следобедното кафенцеее
Тъкмо подложих едни прекрасни български ягоди, та ми е тематично
Успях аз да свърша доста работа на село през уикенда, макар и с чести почивки (и болезнени контракции в събота вечерта). Установих, че е прекрасно да имаш голяма къща... Освен ако не трябва да я чистиш
Апартамента за един ден го чистя от-до, а къщата... имам за поне още два уикенда усърдно чистене
Освен това успях да си насадя домати (само 50 корена) и да изгоря хубаво на потник, докато я вършех тая работа. ММ много помага, но и той си има работа, та се прибира утрепан милия. Иначе от вчера пера и гладя бебешките дрешки, сглобих си леглото и високото ниво. Надуват ми се вече краката и пръстите. Гадно е
До сега успявах да го контролирам с повече естествени диуретици - кафенце, зелен чай... Но вече не помага. Добре, че остана малко още, като знам как има жени, които от 6-7 месец са така подути... Ставам да готвя, че и това е упражнение, което ми отнема три пъти повече време от обикновено

Гуш на всички

Карам само с навигация, защото тя ми казва кой ми е изхода и лентата....Все още давам предимство на дясно стоящия
Обаче лошото е, че от влагата и дебелея