Мъжа ми като си дойде излязохме за малко уж, да свършим нещо, после на пазар. Като се прибрахме вече валеше и духаше та ми се размина. Поне гардеробите подредих.Фло, раничко ми е на мен за там. За ден сигурно ще прескочим, на с преспиване едва ли. Там още е сибирско
Иначе и аз съм приготвила цветя за там, но вече се захванаха и ще ги местя заедно с пръстта, та няма значение кога ще е.Калинче, при вас винаги програмата е много практична. Сега малко да си починат децата
Смърфи, явно там е само за туристи. За живеене само местните са си свикнали. По всички ресторанти ли готвят пикантно? Както има магазини за чужденци, няма ли и ресторанти такива? Ти май имаше проблем с жлъчката, как ще я караш с тази люта храна? Само ти ще си готвиш
И нещо много важно, кръгли тави има ли там, или може изобщо да не ти потрябват

В https://www.ozone.bg/portals/mejdunaroden-den-na-knigata днес всички книги са с 23% отстъпка. Набавих си трите книги които ми липсваха на Стивън Кинг и съм много доволна

Добра стопанка си
Малко ми е притеснено как ще си организирам ежедневието, след като дори в момента времето не ми стига, но това е положението.
Сега сигурно на мамолог трябва да отида, но ще изчакам да мине още малко време...