Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
Аз днес щях да чистя балконите, ама на мързеливия и Господ помага  hahaha Мъжа ми като си дойде излязохме за малко уж, да свършим нещо, после на пазар. Като се прибрахме вече валеше и духаше та ми се размина. Поне гардеробите подредих.
Фло, раничко ми е на мен за там. За ден сигурно ще прескочим, на с преспиване едва ли. Там още е сибирско  hahaha Иначе и аз съм приготвила цветя за там, но вече се захванаха и ще ги местя заедно с пръстта, та няма значение кога ще е.
Калинче, при вас винаги програмата е много практична. Сега малко да си починат децата
Смърфи, явно там е само за туристи. За живеене само местните са си свикнали. По всички ресторанти ли готвят пикантно? Както има магазини за чужденци, няма ли и ресторанти такива? Ти май имаше проблем с жлъчката, как ще я караш с тази люта храна? Само ти ще си готвиш
И нещо много важно, кръгли тави има ли там, или може изобщо да не ти потрябват  hahaha

В https://www.ozone.bg/portals/mejdunaroden-den-na-knigata днес всички книги са с 23% отстъпка. Набавих си трите книги които ми липсваха на Стивън Кинг и съм много доволна

# 151
  • при късмета

Честито на нашите именнички Вио, Фло, Креми и Хортензия Да сте ни живи и здрави и със здраве да си носите имената
Честито и на всички празнуващи!

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 10:26 от ма ко

# 152
Честит празник на всички празнуващи от темичката,да сте живи и здрави и много щастливи.

# 153

Честит празник момичета! Да сте живи, здрави и дълги години да посрещаме заедно празниците  Heart Eyes
Снощи купона беше прекрасен! За сметка на това откарахме до 23ч... и сега ставам  Joy
За днес плана е разходка и лежерно у дома.
Усмихнат ден ви пожелавам  bouquet

# 154
  • Fort Worth, TX
Благодаря.Честит празник и от мен.Ние сме добре.Аз все още бачкам.Моя мъж само ми се кара да спирам.Вчера ми вика:
Ако искаш направо на самолета да се чакаме след работа Mr. Green

# 155
  • при късмета
Мими, честит имен ден и на теб! Чак сега видях, свързвам те с друго име.
Ако пропускам някой друг, моля за извинение, този дъжд ми отми мозъка.
Не спира цял ден при нас. Е, спира де, за 5 минути. Правих палачинки, цял ден се мотая. Остана ми прахосмукачката, а така ме мързи.  ooooh!

# 156
  • Великобритания
Здравейте и честит празник и от мен
това е да се почерпите за мое здраве ..

супер е при нас , почти не се задържаме в къщи вече
сега чакам детето са се наспи и пак излизаме
поне има много места да обикаляме ххииихии

# 157
Честита Цветница, момичета! Честит Имен ден! Живи и здрави да сте!

Ние горе-долу се подредихме, сега остава да дойде багажа, че и на него трябва да му търся място, хаха. Иначе нищо ново, жега и влага. Днес валя следобед и леко разхлади, стана цели 27 градуса. Ориентирам се в продуктите по магазините. Сега ще търся тави за еднократна употреба, ще се опитам да направя козунак за Великден. Уж ще се събираме с някои българи, та всеки ще донесе по нещо.

Ма ко - утре ще проверя за кръгли тави, но аз моите си ги чакам с багажа.  Wink

Утре ми е и ден за чистене, само като си помисля и отсега ми става лошо. Ще трябва да си потърся жена за чистене, ама ще изчакам до срещата с българите да видя дали няма някой да препоръча нещо.  Praynig
Та това е засега. А, утре смятам да отида до книжарницата в един съседен мол да си купя туристически пътеводител за града, че още не знам какво има да се види тук. После ще има и снимки.  Wink

# 158
  • при късмета
Едно букетче от карамфили от мен
Скрит текст:

# 159
  • София
Привет прекрасни момичета Hug

Благодаря ви за милите пожелания-МА КО, СВЕТЛИ, ЛЕЙДИ, КРЕМИ, МИМИ, СМЪРФИ.

НА ВИО, КРЕМИ, ХОРТЕНЗИЯ И МИМИТО, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ И ЦВЕТНО.

За всички празнуващи и за тези, които направиха хубав празника ни със сърдечните си пожелания, набрах букет от любимите ми маргарити. Подарявам ви ги с обич Heart Eyes

Хубава вечер.

ПП МА КО, а колко са ароматни тези карамфили... Simple Smile Добра стопанка си flower

# 160
Честито и тук на всички именници-здраве и късмет ви желая!!! Hug
  от моята градинка.
Креми ми спирай да работиш де,да събереш сили за пътя.
Фло пак си се отървала,браво на добрите съседи.
Смърфи аз разгледах оня ден на бързо в нета има много красиви места.
Ма ко днес дъжда не изми ли балконите поне. Laughing
Ние сутринта си взехме върбичка ,после малко разходка по центъра имаше празник   и концерт на деца,от там седнахме да пием по едно кафе и доста познати  видяхме,та времето мина.Прибрахме се и след няма и час се изсипа порой,сутринта валеше пак де,но се изчисти небето и даже слънце се показа за разходката.От тогава до сега гърми и трещи,вали порой  и така.
Пожелавам ви успешна седмица и да започвате подготовката с козунаците. bouquet

# 161
  • София
Здравейте, мили момичета!
Честит празник!
Да са ни честити и имениците в темата! Да са здрави и цветно-щастливи, ако може преобладаващо розов да им е живота!
Чета ви, чета, ама аха да започна да пиша и все нещо друго започвам.
Прегръдки на всички отблизо и далеч! Смърфи, ти май си ни най-далечна като разстояние. Пиши и разказвай, много е приятно да чета такива неща.
За нямащите фейс искам да покажа какво сътворих вчера. Има и много кусури, обаче стана весела и закачлива пита:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17669805835309 … =1704323073130005

# 162
  • в сърцата на децата <3
Честито на всички именнички

# 163
Момичета, много, много ви благодаря!
Честито и на останалите цветя в темата, да са живи и здрави, цветни и много щастливи  bouquet
Днес напук на хубавия празник времето беше отвратително, и не сме си показвали носовете навън. Свекървата ни беше на гости за вечеря, та това ни беше празнуването  ooooh! Иначе при мен нищо ново. Настройвам се психически за работа - след две седмици се връщам окончателно, няма мърдане  Crazy Малко ми е притеснено как ще си организирам ежедневието, след като дори в момента времето не ми стига, но това е положението.
Добре поне, че Дея се отби - от около месец вече не суче, ура!  Всичко стана толкова естествено, все едно никога не е била кърмаче. Аз очаквах драми и истерии, но слава Богу прогнозите ми не се сбъднаха  Crazy Та така, вече с гордост мога да заявя, че съм бивша кърмачка  Party Сега сигурно на мамолог трябва да отида, но ще изчакам да мине още малко време...
Това е от мен, още веднъж много благодаря за пожеланията! Извинявам се за дългата пауза, но хич не ставах за компания. Аз още не съм съвсем в час, но това е друга история...Целувки на всички, обещавам да съм по - редовна!

# 164
  • при късмета
  Целувки на всички, обещавам да съм по - редовна!
А не си го спазила, а съм го лепнала в първи пост, че да си знаеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт