Аз съм все в движение, оформям едни с други правя писмени изпитвания .В къщи гледам да създавам задачи на младежа да не виси сам на компютъра.На село вече половината чиста и почти цялата мръсна канализация са готови.Днес ще го пишем дъждовен и май няма да ходим , но все си има работа снощи до 21 ч откарахме и това да свършим и това , не ми се мисли догодина , живот и здраве като има къде да оставаме изобщо няма да се прибираме сигурно.
ма ко ще покажеш и ти после снимки, сега само на снимки гледам цветя, като изключим далиите и димитровчета които си взех от съседката друга китка нямам.Далиите са напъпили до дни ще ме зарадват с цвят .
♥snow_angel♥ прекрасно е да имат къде да тичат децата, нашите беснеят на улицата че двора е разкопан и се спъват падат на всяка крачка.
Вече чакам с нетърпение да започнат училище и да си почина. Приятеля на сина ми е от утре на училище/в различни училища са/, а сина ми е от понеделник - от утре съм с едно дете вече!
Било е малко зор, но до зимата ще се забрави!
Всичко друго расте,а те не искат.
Другата седмица ще ви помоля за стиснати палци.А щерката взе първия изпит от сесията ,остават още 3.Отивам да нагледам по двора китките до като не е заваляло.