Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте Simple Smile
Аз съм все в движение, оформям едни с други правя писмени изпитвания .В къщи гледам да създавам задачи на младежа да не виси сам на компютъра.На село вече половината чиста и почти цялата мръсна канализация са готови.Днес ще го пишем дъждовен и май няма да ходим , но все си има работа снощи до 21 ч откарахме и това да свършим и това , не ми се мисли догодина , живот и здраве като има къде да оставаме изобщо няма да се прибираме сигурно.
ма ко ще покажеш и ти после снимки, сега само на снимки гледам цветя, като изключим далиите и димитровчета които си взех от съседката друга китка нямам.Далиите са напъпили до дни ще ме зарадват с цвят .
♥snow_angel♥ прекрасно е да имат къде да тичат децата, нашите беснеят на улицата че двора е разкопан и се спъват падат на всяка крачка.

# 511
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, те калдъръмчетата са по-скоро плевели, не цветя. Сами си растат и се разпространяват. Майка има много цветове и аз за да си направя една саксия с различни ги отделям в отделни кофички.И в същата саксия ще пораснат, но докато не цъфнат, не знаеш какъв цвят е.
Ако искаш да ги развъдиш на село имай предвид, че е лесно, но после като поникнат трябва много да чистиш от тях. След всеки прецъфтял цвят излизат семена. Наръсваш ги (догодина сами ще се наръсват) и после излизат стотици. Оставяш някое по-голямо и чистиш всички останало. Ако са розноцветни стига да знаеш кое къде е, иначе може да оставиш само един цвят.
От всяко калдъръмче може да си вземеш семена, ако нямаш.

От миналата седмица се каня на фризьор да отида и не сколасвам. Трябва да видя майка как е на работа, че да й оставя шефа. Намерих си фризьорка навита да ме боядиса, а не мога да стигна до нея.
Хубав ден на всички  Hug

# 512
Добър ден и от мен!
Ваканцията тече с пълна сила, а времето е страхотно - жеги 25гр! Добре, че градината е пълна с дървета. При мен има гости денонощно - родителите си тръгват, а децата остават  Joy Вече чакам с нетърпение да започнат училище и да си почина. Приятеля на сина ми е от утре на училище/в различни училища са/, а сина ми е от понеделник - от утре съм с едно дете вече!
Ангелче страхотна е къщичката!
Джейми може и много да ви хареса "на село" и да си останете там....
Светли защо на потник бе жена - да се беше разкършила по бански да прибираш дървата - можеше и доста комшии да дойдат да помогнат Heart Eyes Било е малко зор, но до зимата ще се забрави!
Мими завиждам за плажа!
Писенце дано вече и при вас времето е супер и да се радваш на разкошната градина!
Ма ко турнира беше супер - родителите натъркаляни по тревата на пикник, а децата треньорите се заномават с тях  Joy
Ставам да храня децата с"пай от яйца и сирене" - сиреч баница  hahaha

# 513
Завъжда който може , не и аз три години купувам семена за пусти калдъръмчетата и познай миналата година в саксията имаше два цели два.Отписах ги и не се занимавам .Днес се надявам да стигна до градинката.Че вчера много валя и изобщо не се показах навън , но днес гърми трещи сме там душичките да видим , че ги мисля.
Днес ще ръсна босилек тук там.
Отивам да издирвам печен пипер, решила съм дробчета по селски да правя и три магазина обиколих не намерих.

# 514
Джейми не си сама и при мен тия пусти калдаръмчета не никнат . #2gunfire Всичко друго расте,а те не искат.
Калинка как така по спокойно като са на училище,аз пък тогава ми е по притеснено заради ранното ставане.
Днес уж топло,ама си подухва и кой знае кога пак ще завали,снощи пак си заваля.Писна ми вече слънце дъжд това е времето при нас.Днес сметки плащах и ме е яд и миналия месец две сметки за ток,която смогнах и платих в крайния срок ,сега още една след 10 дена,да де ама аз не вземам две пенсии.
а на майка ми пък е още по кратък срока след 4 дена още дена сметка..... #Cussing out Другата седмица ще ви помоля за стиснати палци.А щерката взе първия изпит от сесията ,остават още 3.Отивам да нагледам по двора китките до като не е заваляло. Laughing

# 515
  • при късмета
Писе, от сега стискам палци
Аз калдаръмчетата ги наръсих още есента в кофички от кисело мляко и ги оставих така. Като се затопли и започнеш да ги поливаш на пролет тръгват и то много.
Миналата година имах една саксия с няколко цвята и сега я оставих за тях. Не я бях поливала от есетна пръстта и като боднах вече покаралите стръкчета и я полях излязоха още много и то само за 3 дни.
И миналата година се бях зарекла да не го правя, че са се пръснали по всички други саксии и не мога да изчистя от тях.
Джейми, ако ги ръсиш направо в градината, може за това да не става. Тръгват по много и трябва да скубеш другите и да оставяш голямо стръкче. И много вода докато се захване. После и на суша търпи
Калинче, хубаво да си изкарате ваканцията

Аз заминавам за пресни картофи, докато пак не е заваляло. Омръзна ми от това време, не знам къде ми е главата, пак ме зацепи заради него  #Cussing out

# 516
  • при късмета
Къде сте всички бре?
Идвам само да се фръцна с новата боядисана коса и заминавам по задачи. Противно на мнението на повечето жени, фризьорския салон не е моето място. 2 часа отидоха, нямам толкова нерви. Но пък резултата е хубав, сега е еднакво на всякъде. За кратък период, много бяла коса излезе, не знам защо. Къната не помага трябваше да се боядисам.
Ето фръцнах се, сега съм хубава и млада  Laughing

# 517
Ма ко честита прическа! Колкото и да не ти харесва в салон - ще трябва да свикваш. Лично аз не си представям дори и моята никаква коса, да я боядисвам в тъмен цвят у дома.... Мен ме спасява русото - дори и да се наклепам, после не личи. Въпреки, че много години се боядисвам и имам дава косъма на кръст - пак не успявам да я направя както в салон...
Писе имаш стиснати палци от мен  Hug
Днес го ударих на тотален мързел, дори спах на обяд  Joy
Лека и спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 518
  • Великобритания
Честита прическа Ма ко
Лейди завид за мързела
мойто диване ме усеща и точно когато най много ми се мързелува , точно тогава почва да се цупи , да се криви и да мрънка ..нарочно и напук като че ли
аз правя сладолед , с карамелизирани орехи и кафе ..малиии .. още работи машината , ама аз бъркам вътре с едно шишче и опитвам само
май този ще ми стане фаворит , ММ хареса с боровинките и шоколада , ама щото още не е пробвал този ххаха

# 519
Привет, девойки! Как сте? При мен стресът последните месеци покрай местенето и адаптацията си казва думата... Нещо ми е доста едно... никакво. По цял ден си лежа с книжки, дето съм си заплюла отдавна и чета. А, и пак ме хвана цистит. Засега се опитвам да мина без антибиотик, дано успея. Жегата навън е голяма и излизам само в краен случай. То и къде да отиде човек, пак на затворено в Мола. Иначе в неделя ходихме с мм до парка на птиците и аквариума. Беше много хубаво, а и времето беше поносимо. Този уикенд искам да рагледам музея на ислямското изкуство, казват, че бил много интересен и чайнатаун. То в чайнатаун, не че има какво толкова да се гледа, ама да видя дали няма да намеря нещо за моето хоби. Трябва да си намеря адаптор за шевната машина, че тук не мога да я използвам без такъв адаптор. То по-скоро е трансформатор за тока.
За другия уикенд сме планирали излизане от града с колеги на мм, дано не ни мине котка път, де.
Това е, няма много за разказване...

# 520
  • Великобритания
Смърфи - намери си червени боровинки и нагъвай с шепи , ако можеш да се оправиш без антибиотик ще е супер

# 521
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета.Не съм ви писала отдавна, но много заети бяхме Покрай младежите и подготовката.Утре летим.От тук насетне ще ви пиша от другата страна.Бъдете здрави. Heart Eyes

# 522
  • при късмета
Креми, лек път! Много успехи на новото място и бърза адаптация! Ще чакаме да драсваш по някой ред

# 523
Лек път !

# 524
Креми  Hug bouquet fingerscrossed
Да ви се похваля - Писенцето днес ме изненада супер приятно с прекрасни цветя!!!
Писе мнооого ти благодаря за невероятното настроение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт