Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Гледам цял ден няма никой, ама да ви се "похваля".
Не й върви днес на тъпата ми глава, ама никак. Сутринта се опредших в ръба на един балкон  ooooh! Много нисък, на ъгъл и може да минеш само от там, пътечката е широка 3 плочки. И това на районното на Люлин, минават не знам колко човека, днес там. Ама така си уцелих точно слепоочието, че окото от тази ми страна виждаше черно петно до следобед.
Преди лягане се борят шефа и баща му и той ме вика на помощ. В бъркотията шефа сгъделичка баща си по корема и той като си сви краката и получих коляно в главата  hahaha
Преди малко явно тясна ми се видя вратата и още веднъж си треснах главата в металната каса  hahaha Чудя се да се смея ли или да плача  hahaha
Дано ова са ми сакатлъците, че мен ме подкарват такива серии

Добре, че шефа малко успях да го изведа сутринта, че как се изсипа следобеда.

Креми, като кацнеш и пипнеш нет, драсни някой ред
Калинче, да покажеш цветята после. Аз съм виждала градината на Писето на живо и е прекрасна.
Джейми, реши ли дали ще ходиш на борсата?
Смърфи, оправи ли с?
Мими, чипе малко сладолед, де. Сама си го ядеш
Писе, Светли, Вале  Hug
Виооооооооо, къде си? Оправи ли се Дея? Нали щеше да си редовна  Outta Joint Помня аз, помняяяя  Wink нали знаеш, че съм като слон.

Момичета пишете по някой ред, че да отваряме нова тема. То лято, всички навън както обикновенно, ама на плаж тръгнахме, козунаци в заглавието  hahaha

# 526
  • Великобритания
Ма ко - сори душко , обаче ми стана много смешно ..въпреки че сигурно на теб не ти е било никак забавно ..бързо да минава
аз вчера така си премазах пръста на вратата , не знам как стана -идея нямам , обаче сега е син и подут , мога да го сгъвам , обаче зверски боли
а така изпищях , че стреснах детето ..после идва милото и ме гушка  Hug
Лейди дай снимка , похвали се
Ма ко - тоя с орехите го изядохме веднага , ето ти днешния с шам фъстък
http://www.img-share.eu/f/images/222/20160522_190852dOexFZT_sredna.jpg

# 527
Аха и се стискаш Мими,не те е срам. Crossing Arms Wink
При нас времето е тъкмо за сладолед,ще добавя малинки от горе  аз,а пък от теб сладоледа.
Ма ко посмях се с теб,обаче като си представя как боли.... Hug
Хайде ще пусна малко снимки то моите китки,та да напълня темата. Laughing
Може и на едни палави писани.Днес разчиствах и вече метнах саксиите с мушкати на пек,поизчистих и извадих диванчето .Ама веднага се зае от маците,удариха му по един сън до нас.Черната до мен,а шареното до мм и спят и мъркат. Heart Eyes
Хваната в крачка на викане. Joy

Едно оче и половина

и мама Тони леко мързелива

Фук фук с лилиумите ми

тази петуния ми е любима,в моята гама-лилаво  Heart Eyes

другите ги скривам ,че прекалих ама като са ми лудост заедно с плетенето hahaha
Скрит текст:

# 528
  • при късмета
Мими, много добре изглежда
Писе, завид, завид за лилиумите. Много ги харесвам тези цветя. И изобщо всички са прекрасни. А котките ще ги намачкам, ако успея да предредя шефа.
Едни приятели си взеха коте, много малко бебе, не иска да го пуска

Отивам да лягам, че утре ще ходя на село да си правя сок от бъз

# 529
  • в сърцата на децата <3
Момичета, добро утро  Hug
Минавам да ви пусна само една супер зареждаща песен за добро утро и отивам да оправям багаж, че не ми остава време и да спя... Но докато храня малкия ви чета от телефона, да знаете  Heart Eyes

# 530

Добро утро!
Чаша кафе, цветя, музика... какво му трябва на човек за начало на прекрасен ден?!?
Ма ко взимай се в ръце и от утре с тази униформа само!!!
Скрит текст:
Мими много е апетитен сладоледа! Давай рецепти!
Писе искам да съм на мястото на тези писани и да се излежавам на припек, сред цветя....
При нас слънцето изчезна и вече сме си в обичайното време - дъжд  Joy Ваканцията и тя свършва - от понеделник отново на училие... Вчера до обяд мих кола - вън, вътре, каросерия - светна като нова, че трябваше следобяда да е на преглед и....заваля  hahaha Стази наша кал вече ни вътре, ни вън си личи че е мита  Joy но пък мина прегледа.
Снощи замесих тесто за мекици и хуквам да ги пържа, но ощем нямам идея какво друго да готвя...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 531
Ехооооооооо! Плажуващиииии!
Аз днес бях на мач сутринта - пак ни биха  Joy
Направих лазаня и за десерт шоколадов мус - ще празнуваме, че от утре на училище!
Лека вечер  Heart Eyes

# 532
  • при късмета
Върнахме се от село. Направих си сока от бъз и съм доволна. Ама се върнах болна  ooooh!
Валя естествено, и с братовчед ми се карахме кой е докарал дъжда, като от 20 години  hahaha Като спря стана такова нашествие на пеперуди, че не съм виждала подобно нощо
Скрит текст:
  , тук играем на "открии пеперудите в цветята"  
И малко културни забележителности. Пантенон на загиналите в сръбско-българската война, с. Гургулят, Сливница

Калинче, другите не знам дали плажуват, нас ни валя и на села вчера и днес и днес като се прибирахме.
Отивам нещо да пия, че не мога баш сега да се разболявам, значи   Crossing Arms

# 533
Добро утро!
И ние не сме от плажуващите за съжаление. Чакаме да открият нашия къмпинг и да закараме караваната, вече нямаме търпение. Най - вероятно това ще стане другата седмица, да видим. (Хортензия Мушкатова, ако четеш и имаш някаква информация, пиши, моля те).
Иначе сме добре, всичко е наред (пу-пу). Миналата седмица по едно време нямах компютър (нали знаете приказката за босия обущар, та и аз така). Та само надничах от таблета и телефона, но за писане просто нямах нерви  Peace
Разбрах, че Креми вече са оттатък - Крем, всичко най - най - хубаво ви пожелавам, успех на новото място и да пишеш как е!
Ма ко, да не се разболяваш  Hug
ЛейдибърдHug
На всички останали - гушки и целувки  Heart Eyes
И да ви похваля племенника, че забравих - спечели първия си медал. Има бронз от Национално състезание по авиомоделизъм, много се гордея с него! На леля момчето, дано все така да продължава  Party

# 534
Добрютрууу!!!
Ма ко с тези дъждове си мисля, че си ми комшийка  Joy Страхотни са пеперудите! дано днес си здрава и в добро настроение!
Вио стискам палци скоро да установите караваната и да имате прекрасен сезон! Браво на момчето! Много ме радват сръчни деца с въображение  bouquet
Трудно влизам нещо в ритъм - сутринта се пуля и не се сещам как да платя храната в училище на малкия през сайта, а не е като да не съм плащала всяка седмица до сега  ooooh! Почнах да изкудкудяквам нещо  hahaha
Усмихнат ден ви желая!

# 535
Добро утро и от мен.
Хайде искам ей така да си почивам и това да виждам.

Ма ко стискай чайчета и витамини вземай да не се разболяваш.
Калинка почва пак редовната програма. Laughing
Вио да се похвалиш като идете на морето,чакам снимки.
Креми видях аз снимка,добре дошли на новото място и много късмет.
Аз нещо не ми почна хубаво седмицата,ама няма да оставя  така нещата . Naughty
Скрит текст:
Днес мм влезе за изследвания.Обаче се оказва,че има една такса която забравиха миналата седмица да ни кажат. #2gunfire Питах,четох е никъде го няма това нещо,освен потребителска такса,а от РЗОК се правят на луди,било си практика на частните болници.Добре ама вие имате договори с тях за кл пътеки и ги контролирате.А да не са обявени никъде нито на сайта им,нито на регистратурата-не става.Има закони и да ги спазват,а вие сте органа за това. #Cussing out Мразя да ме правят на будала ,а лошото е че на бележката пише за избор на лекар.Оплаках ви се .
Щерката днес има още един изпит,тук е облачно и се мъчи да вали.Аз ме гони алергията,от днес пък пия едни ампули за очите ама са с хилоронова киселина  та като си изпъна бръчките ще видите вие.Вчера мерих с една рулетка,че харесах един гардероб от Виденов,ама май няма да ме огрее тоя път.Дадох ги за тия ампули и сега таксата, а пък са на примоция  та ще мисля до като плета. Laughing
И въпреки всичко ви пожелавам  успешна седмица и стягайте багажа за море,че идват жегите. grinning039

# 536
  • при късмета
Добро утро!
Болна съм. С Т, запушен нос и гърлото ме боли  ooooh! Имам една камара работа и да водя дете на тренировки  ooooh! Ще видя до къде ще я докарам
Вио, в този къмпинг защо толкова късно отварят? На други места поне от месец са готови. Браво на племеника!
Калинче, и аз така си мисля, като гледам времето. И днес вали
Писе, успех на дъщеря ти на изпита.
Тези по болниците са големи изнудвачи.  #Cussing out
Хубава седмица на всички  Hug

# 537
Привет и от мен! В събота най-накрая купихме и последните неща за апартамента, а сега трябва да се седна и направя една сватбена картичка. А, колко ме мързи, тук изобщо не ми е дошла музата за картички и албуми, но имам вече три направени. Този уикенд ще излезем от града за две нощувки с колеги на мм. Ще ходим от другата страна на полуострова, там им са хубавите плажове. Дано и времето е хубаво, че от няколко дни пак се е разваляло. Другата седмица ще оправям багаж, че в петък си летим.
Ох, докато пиша и то пак заваля... Ама как вали тук... А уж си мислех, че съм виждала дъждове в Богота. Тц, тук имам чувството, че изсипват един океан с вода за 5 минути.
Онзи ден си купих и две керамични тавички и днес ще правя мусака. Нещо хич не готвя, климатът не става за по-тежките неща, дето си готвех в Колумбия. Тук ще трябва да се ориентирам към средиземноморски рецепти, та сега гледам да си сваля някое списание или книга с рецепти.

Много се радвам за Креми, че се борят за мечтите си и вече са от другата страна на голяма локва.  Wink Ще пия една бира за тяхно здраве!  cheers

Вио - поздравления за племенника!  Peace

Ма ко - дано бързо мине, най-мразя да съм болна като е топло навън.

Писе - стиснати палци за изпита и за изследванията на тм!  Praynig

Калинка - докога са на уличище при вас?

Ще отивам да зяпам какви хартии имам за тази картичка, белким ме хване музата. Тази жега яко ми е разтопила мозъка, а като си помисля, че исках да живея на горещ карибски остров... ooooh!

# 538
Смърфи, средиземноморската кухня е божествена, поне аз много я тача. Дерзай!  Party
Ма ко, бързо да минава  Hug
Писе, стискам палци!
Лейдибърд, да не стане като в оня лаф - пийте си Гинко Билобата, да не забравяте за какво ви е Виаграта  hahaha
Мерси за поздравленията, момичета  Hug Всъщност племенникът ми ходи едва от 3 месеца на авиомоделизъм, и за всички ни е голяма радост бронзовият медал. Да го видим, явно има потенциал, дано го развие  Praynig

# 539
Писе доколкото аз знам всички частни болници вземат допълнителни такси - дали като избор на екип, дали като нещо друго...- по принцип има си някаква логика, защото държавните, ведомствените и общинските болници получават допълнителни средства освен от здравната каса - няма как болница да се издържа само от здравна каса. Изключително гадно е, че никой не информира за всички суми  #2gunfire не е редно човек да бъде поставен в ситуация да вади пари в последния момент! Стискам палци за щерка ти - тя е умно момиче и ще се справи!
Ма ко минавай на греяна ракия и се оправяй бързо!
Смърфи разработвай средиземноморската кухня и давай рецепти! То не че при мен с тези "пластмасови" зеленчуци може да се постигне средиземноморски вкус.... Сега децата започват последната половина от третия срок - завършват на 22.07 и имат 6 седмици лятна ваканция.
Вио лафа е много верен!!! Май, май трябва да започна гинко-то... Сега трябва да направя едни таблици на ексел...стоя и ги гледам - все едно никога не съм правила таблици и не съм работила с тази програма  #Crazy
Креми как ви посрещна "новата замя"? Всички уши и носове на място ли са? Ка реагира малчо на пътуването? Пожелавам ви попътен вятър  Hug

Общи условия

Активация на акаунт