Не й върви днес на тъпата ми глава, ама никак. Сутринта се опредших в ръба на един балкон
Много нисък, на ъгъл и може да минеш само от там, пътечката е широка 3 плочки. И това на районното на Люлин, минават не знам колко човека, днес там. Ама така си уцелих точно слепоочието, че окото от тази ми страна виждаше черно петно до следобед. Преди лягане се борят шефа и баща му и той ме вика на помощ. В бъркотията шефа сгъделичка баща си по корема и той като си сви краката и получих коляно в главата

Преди малко явно тясна ми се видя вратата и още веднъж си треснах главата в металната каса
Чудя се да се смея ли или да плача 
Дано ова са ми сакатлъците, че мен ме подкарват такива серии
Добре, че шефа малко успях да го изведа сутринта, че как се изсипа следобеда.
Креми, като кацнеш и пипнеш нет, драсни някой ред
Калинче, да покажеш цветята после. Аз съм виждала градината на Писето на живо и е прекрасна.
Джейми, реши ли дали ще ходиш на борсата?
Смърфи, оправи ли с?
Мими, чипе малко сладолед, де. Сама си го ядеш
Писе, Светли, Вале

Виооооооооо, къде си? Оправи ли се Дея? Нали щеше да си редовна
Помня аз, помняяяя
нали знаеш, че съм като слон.Момичета пишете по някой ред, че да отваряме нова тема. То лято, всички навън както обикновенно, ама на плаж тръгнахме, козунаци в заглавието

Питах,четох е никъде го няма това нещо,освен потребителска такса,а от РЗОК се правят на луди,било си практика на частните болници.Добре ама вие имате договори с тях за кл пътеки и ги контролирате.А да не са обявени никъде нито на сайта им,нито на регистратурата-не става.Има закони и да ги спазват,а вие сте органа за това.
Мразя да ме правят на будала ,а лошото е че на бележката пише за избор на лекар.Оплаках ви се .