Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тук съм и се отбелязвам от дъждовна София...не му омръзна да вали, значи!

Писе, бързо да минават тия изследвания и всичко да е ок!

Ма ко, никакви болести не са ти позволени!

Креми, успех на новото място от сърце!

Вио, браво на детето!

Смърфи, ще са ми интересни новите ти рецепти!

Каня ви на парти, дами:
https://www.facebook.com/121391897917617/videos/1088660137857450/?pnref=story

# 541
  • при късмета
Смърфи, докато се нагодиш, ще си дойдеш у нашенско. Нищо, после ще имаш време
Вале, сигурно сме се разминали на партито, та не сме се видяли. Не ме ли виждаш на видеото  hahaha
Може и до греяна ракия да опра. За сега само с парацетамол се тъпча. Единствената разлика от сутринта е, че носа ми протече, вместо да е запушен  ooooh! 2 термометъра показват, че нямам Т, а имам чувството, че главата ми ще пламне. На челото и слепоочието ми сигурно мога да сготвя.
А и цицина имам от петък. Ще я сменям тази глава май

# 542
Вале,дай малко дъжд на сам да ми полее китките.
Ма ко къде пак я удари главата та и цицина имаш. newsm78 А явно носа е запушен и за това те боли главата ама и времето виж какво е загубено.
Калинка -касата си им плаща  по  всичко както и на др болници.

За сега дъжда ни се размина,щерката се обади взела е и този изпит -остава още един само и първа година завършена.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 12:48 от pisenxeto

# 543
Ма ко, на партито аз съм на първия ред, баш най - Убавата  hahaha bowuu
Лейдибърд, ако имаш нужда от помощ с Ексела, казвай, ще помагаме  Hug
Гърлс, стискайте палци, систъра отиват да говорят с един депутат за евентуална трансплантация в Турция. Всичко стана много бързо и всичко е много в началото, но не мога да си мълча, трябва на някого да кажа, че иначе ще се пръсна. Дано да стане, стискайте палци, палете свещи, вадете вуду - куклите и се молете, дано да има късмет сестричката ми  Praynig Praynig Praynig

# 544
Виооо стискам всички палци,дано стане и веме забравите проблемите!!!

# 545
  • при късмета
Вио, прекрасно ще е ако стане  Praynig Стискам всякакви палци и всичко изброено. Дано!

# 546
# 547
Вио,стискам палци дано всичко да се нареди.

# 548
Вио стискам палци и пращам поръчка към Вселената!!! Таблиците с базата данни и простите формули ги преборих! За днес толкова! Утре ще видя как ще направя pivot point таблица с всичките база данни...като започнах и ми просветна - както се казва "апетита идва с яденето"...
Вале хукнах към партито, ама пих и една греяна предварително....

Писе стискам палци и за вас да мине всичко без проблени! Браво на детенце!
Ма ко бързо да оздравяваш!!! Заповед!!!
За днес се наработих! Отивам да прибирам малкия от училище и да се поразходим.

# 549
  • при късмета
Имам Т, та ми се топи мисълта. Поведох шефа на тренировки без сака с екипа  ooooh!
Добре, че пред блока се усетих, та детето не закъсня, заради майка му
Но пък страхотни череши взех за компот. Само не знам кога ще ми стигнат силите да го правя. Още не съм наредила сока от вчера.
Чакам мъжа ми де се обади като тръгне от работа и се надявам да успее да вземе той шефа.
Вио кога ще се знае резултата?
Калинче, слушам и изпълнявам

# 550
 vio ще се помоля за сестричката ти .
Ladybird_ весело е при вас .
pisenxeto много неприятно, за съжаление почти навсякъде така .
Ние уж ходихме да почиваме събота и неделя , но само се натоварихме, много неприятно се случи , явно ще намалим срещите с определени хора, колкото и да ме ми се иска.
Вчера след екскурзията минахме през село и сега хапваме пържени тиквички, ( не че там не пекохме ) сега набрахме още и вече се чудя дали да не замразя няколко порции. Отделно липата е почти изцяло цъфнала и да питам Смърфиетка да я броя ли , че и миналата година и набрах и и го изпих Simple Smile
Очертава ми се ходене до София ( за няколко дни , ако стане ще свиркам за среща ако има желаещи )

# 551
  • Бургас
Здрасти и от мен! Hug

Включвам се и аз с едни вещерски палци за късмет! Praynig
Вио,дано,миличка! Heart Eyes

Джейми,някои хора така натоварват,не си го причинявай,ако можеш.

Смърфи,приятно изкарване!Гледам,че свикваш с тамошната кухня. Laughing

При мен е все същата,но стресът вече ме мори на физическо равнище.Боли ме цялото тяло,особено главата.
Не искам да ви се оплаквам.Всичко накрая се нарежда.Дано издаяна до тогава. Laughing

Към края на месеца,живот и здраве,ще ходим на традиционното пътуване до Финландия и в този ред на мисли,какво да кажа на дядо Коледа?Папкахте ли,дамен,слушкахте ли?Казвайте си желанията за Кръстмъс.

Лека за сега,момичета!
Ма-ко,пази се!Стига си се удряла.

Тези дни съм сама и ще пиша повече.
Джей,ако се съберете софиянки,пуснете снимки. Grinning
Като дойде Смърфи,ннали пак ще се видим? Heart Eyes

Чао за сега!
Лейди,винаги действаш позитивно! Hug

Да не забравя да кажа и на добър час на Креми и семейството и! Grinning
Кремчок,пУкажи на тия хора..... Laughing

Лека! Heart Eyes

# 552
  • гр.Варна
Привет.
Стиснати палци и от мен за сестрата на Вио. HugДано всичко се нареди както трябва.
Моята щерка се върна в неделя от състезание болна и с Т.Вчера ходи при ЛЛ и се е сдобила с "почти пневмония" милата.Толкова болна скоро наистина не съм я виждала. Висока Т и снощи до 2 ч. повръща.Аз стоя до нея и я вардя ,че както лежи и изведнъж скача и се почва.Днес съм като пияна на работа.
Синчето ми и  ММ в петък пътуват за София за състезание по роботика което се провежда там.За любителите на роботи ,моля да заповядат да подкрепят отбора му. bowuu Joy Казват се Мастър Бригс .
Кремиииииии как са хамериканците,а????
Ма ко да се оправяш ей.Пийни едно мохито и каквото - такова. Hug
Славче- дано и твоите проблеми скоро да останат в миналото. bouquet
На всички споменати и неспоменати- newsm51

# 553
Здравейте, здравейте!!!
Ма ко как си днес?
Джейми завиждам за тиквичките - тук има целогодишно, пържа....ама не е баш същото.
Славче направи ли списъка за Дядо Коледа? Да заръчаш много здраве да ни донесе - то другото ще го купим!!!
Плами дано днес щерка ти е добре  Praynig Пожелавам мнооого късмет на "роботко"!
Да ви похваля един сладкиш
http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … eller-apfelkuchen
С малко продукти е, а стана много вкусен. С топка сладолед - направо е перфектен!
Налегнал ме е зверски апетит...

# 554
  • при късмета
Днес съм по-добре, благодаря!  Hug Нямам Т, носа спря да тече, но пак се позапуши, само малко гърлото ме боли.
Плами, да оздравява девойката бързо.
Славче ти да не `артисаш при дядо Коледа  hahaha Много неподготвена ме хвана с поръчките по това време, но Калинка е права, здраве, другото сами ще си купим. А и на някой тропически остров няма да се разсърдя  Rolling Eyes Колко съм скромна само  hahaha
Джейми, много е изнервящо, като трябва да търпиш на някого фасоните. Търпиш докато се налага и го отрязваш, друг начин не съм намерила. Браво за тиквичките. Замразявай смело, става пробвала съм. Режа ги на кубчета за супи. Иначе настъргани за тиквени кюфтета или да пържене замразените не стават много.

Отивам да слагам вечерята на моите, че те мен ще изядат

Общи условия

Активация на акаунт