Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Добър вечер.Да ви почерпя по един коктейл,че от утре като почнат тия жеги.

Моя се прибра,минали уж изследванията ама документи чак  във вторник. newsm78
Тук леко прикапа ама задушно.
Ма ко да минава и гърлото,че сега в тия жеги.
Плами дано бързо оздравее щерката. Praynig
Джейми слагай си тиквички на кубчета  само режеш и замразяваш.Аз си ги ползвам за супи или ориз с тях става супер.Вярно за пържене не става.Ама др си е домашното.
Славе отиваш на хладно завид,да си прекараш супер.
Вио пиши какво става със сестра ти. Thinking

# 556
Добро утро!
Както ви казах, всичко още е в самото начало, ама нямаше как да не ви го споделя, че щях да се пръсна иначе. Говорили са с въпросния депутат, обещал е да задвижи нещата, да видим. Като начало ще се срещнат с представителя на института Джонс Хопкинс за Турция. После вече ще се решава къде, кога, как и колко...Проблемът е, че трябва да се бърза - явно редовните диализи вече не са достатъчни, тя се чувства зле и ходи и на извънредни такива, и още хиляди други проблеми...Да не ви занимавам. С две думи, до няколко месеца трябва да се трансплантира, така мислим и ние и лекарите, които я следят. Между другото, ако това с Турция не стане, има вероятност да се изследваме и аз да ѝ стана донор, въпреки че мм е мноооооого против. Ще видим де, все още го обсъждаме.
Стига съм ви занимавала с нашите саги, благодаря много за стиснатите палци. Супер сте  Hug
Славе, ще бягате от жегите, а? Приятно изкарване и лек път!
Ма ко, да минава гърлото  Hug
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 557

Vio  Hug
Писе вземам си коктейл и чакам жегите... Joy На мен не ми се вярва, но за вас ще е факт.
Вале и другите, които днес ще вземат бележници - похвалете се как е минало!
При моя син има еволюция в желанията "какво искам да работя" - вече е решил да става адвокат/гледа сериала "Адвокатите на Бостън"/. Миналия срок по писане е трябвало да защитават теза  "със, или без униформа на училище". Вчера получи награда за "най-убедителното водене на дискусия". Сега се чуди как да съчетае Джеймс Бонд и Дани Крейн  hahaha
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 558
Привет и от мен, красавици! bouquet
Днес направих една сватбена картичка/плик за пари, абе нещо като 2 в 1. Добре се получи. Имам още 3 картички, които не съм снимала, да видим кога ще стане тази работа. Още не мога да си намеря хубаво местенце вкъщи за снимки, а и нямам големи картони за гръб. Всичките ги оставих в Колумбия, тук има, ама трябва да отидем с мм с колата, че са 70/100 см и не мога да ги нося по автобусите. Та като успея да ги снимам, ще ви ги покажа.  Peace

Утре чакам да доставят съдомиялната. Три пъти силно урааааа, тук ще имам такъв помощник в кухнята. Party Ама ще е малка, за 6 комплета, но знам, че ще ми върши супер работа. Ще я включим, като се върнем. То сега за една седмица, няма смисъл. Peace

Ако знаете, колко са ми израстнали корените на косата и колко са бели... ooooh! Тъй де, за боядисване съм, ама тук още не смея. Все пак в голямата си част жените тук са тъмнокоси и не знам дали ще се спряват с рус цвят. Ще чакам, искам - не искам, като се приберем да се вапцам, ама за после си мисля, че е добре да си купя някоя друга боя от фризьорката ми в БГ. Само кой ще ме боядисва, не знам... newsm78

Хайде, много ви  Heart Eyes, отивам на басейна, фръц!  smile3534

# 559
  • Великобритания
какви жеги , какви чудеса
тук от вчера се изсипва такъв дъжд , все едно някой полива с легените отгоре
вали 15 минути , 10 минути пече слънце и става жега , и после пак дъжд ..лудница , чак ми е смешно вече
детето издивява в къщи , преди малко спря , сложих ѝ гумените ботушки и я пуснах на терасата да цапка в локвичките .. голям кеф , чак пищи от радост
аз през това време червена леща сложих да се готви , на ММ пекнах една рибка за работа и кой като мен
вчера направих един кекс и набухах вътре орехи , ММ много го хареса , така че и това го пиша +
остава детето като заспи да си изгледам двата епизода на австралийския Мастършеф ,че вечерта гледам едно реалити по английската и не остава време

# 560
  • при късмета
Добър ден!
Днес даже се разходихме с шефа, надигнах се. Имам работа за китайския народ, но предпочетох да го изведа малко, че беше вкъщи от неделя, само за тренировки е излизал.
И днес сме на тренировки, а току що заваля. Дано не вали цял ден.
Смърфи, да си топнеш и за мен
Калинче, много се радвам за желанието за училище на твоето дете. Много по-дълго учат от тук, а сякаш не им тежи
Вио, дано всичко се нареди  Praynig
Писе, да кажеш после как са изследванията на мъжа ти. Стискам му палци
Мими, това им е едно от най-големите забавления, да джапат в локвите. Шефа още обича, нищо, че е голям, вече не намирам гумени ботуши негов номер

Отивам да пререждам килера. Трябва да извадя всичко и да наредя на ново и да събера и новия сок  ooooh! Уф

# 561
Жега си е ,ама от зад на сянка в двора и под  дърветата и терасата си е сянка  и много приятно. Ходих да си  напазаря и заредим гранули за тия лакомници маците. Сложих сега да готвя мусака,а мм снощи се прибра ,но като взема документите тогава ще пиша как е .Обаче не съм ама хич доволна от  тях,може ли да не погледнеш старите  изследвания и сума ти  консултации,дето ни пращаха миналата година. ooooh! Та така до вторник ще търпя и чакам да видя.
Смърфи ,че аз сама се боядисвам .Вече не се боядисвам ама няма и да мога заради тая пуста ръка.
 Калинка браво адвокат ще си имаш.
Ма ко как си ти оздравя ли вече.
Мими  пращам ти веднага от жегата. Wink
Честито на завършващите днес.
Отивам да си видя мусаката,да не стане по фейсбук-черна. Joy

# 562
  • при късмета

# 563

Оооо виждам, че Ма ко рано е сложила едно каймаклия!!!
Сядам да ударя едно бързо кафе и пак хуквам - като оставих малкия на училище и хукнах по магазините....та докато дойде ред да го прибирам. Да обаче той се записал на пореден клуб и забравил да ми каже....Връщам се в къщи, оправям покупки и пак хуквам. Сега се прибрахме, пия кафе и тръгвам да вземам приятеля на малкия от баба му, че да ги водя на тренировка. Приятелката ми замина самостоятелно на почивка  hahaha А дано си почине и забие някой мъж!
Лека вечер  Heart Eyes

# 564
  • София
Лейди, така ли правите вие по английско- забивате мъже? Хм. Чак да му се прииска на човек да стане мома англичанка!
Как сте, прекрасни?

# 565
Помните ли ме ?
Вале четох те  Hug Hug Hug
 vio продължавам  Praynig дано всичко се нареди .
Славче много здраве на елените Simple Smile
Ladybird_ нека спортува, моето с топ не мога да го изкарам, последните дни спи до 11 ч, закуско- обядва и след това чете сега е подхванал някаква глупава поредица , ама щом му се чете нио не казвам, вчера се разсърди че не дават по две книги от поредица той за два дни я чете какво ще прави после... накарах го да ми вземе една и за мен та да видим ще я погледне ли или не.
Аз  вече почти нищо смислено не върша.Гаф след гаф.Това с забравянето на чанта на село вече е в графа постоянни.Преди два дни си забравих обувките и си тръгнах с работните маратонки Embarassed , познайте кога разбрах , на другата сутрин като се чудих къде са и защо тези маратонки са на рафта.
Колкото по малко остава толкова повече изглупявам.
Надявам се шефа не чете тук.
Да се похваля
Скрит текст:
подписах постоянен договор
още не мога да се зарадвам, все ми се струва че е сън.
Иначе нищо интересно няма освен че се  разболях, гълтам АБ сега и казан чай ще си направя.
Отивам да дремна че утре рано трябва да ставам.

# 566

Добро утро!
Днес е Черешова Задушница  Flowers Rose Flowers Rose
Навън е прекрасно време! Моите са дали заявка за козунак и саламки - е започва голямото месене.
Вале ама тя другарката ми си е точно мома-англичанка  Joy На моя възраст е и е време да си забие някой...Друг е въпроса дали точно на почивката ще стане, че тръгна с приятелско семейство. Тук също изобщо не е лесно сам да отглеждаш дете и да работиш.
Джейми ЧЕСТИТО!!! Моя малкия го скопосах с книгите - чете поредиците за деца и преработени издания на класици - нямал непознати думи?!? Е-купихме класическите томове на Агата Кристи - още на първата страница 6 непознати думи  hahaha Имам чувството, че съвсем целенасочено се преработват произведенията с определен брой думи само и само да са лесно смилаеми за масата, а от там много страда качеството на езика...
Излизам в градината, че и аз да се понапека малко  hahaha

# 567
  • гр.Варна
Привет Минавам само да се похваля с моето момче.От от 25 отбора нашите са 8😄😁.Много са доволни и надъхани за следващи робобитки.
Щерката е добре вече.Днес отиде на плаж,но с уговорката да не се къпе ,че морето е студено още.

# 568
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Пристигнахме живи и здрави.Ощв свикваме с обстановката.Нашите приятели много ни помагат.Купихме кола и поне сме мобилни.Предстои ни вадене на книжки и т.нЦелувки на всички.

# 569

Креми  Heart Eyes Радвам се да те прочета! Пожелавам ви бърза адаптация! Като имаш време разкажи.
Плами браво на роботко!
Тук днес е деня на бащата. От рано ухажваме нашия татко и сега той е решил да ни води на разходка.
Усмихнат ден ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт