Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Привет!
Джейми, честито! Бързо да се оправяш. Много ще се радвам да се видим, пиши като идваш насам, дано успеем
Креми, честита придобивка! Ела да разкажеш като намериш време
Калинче, как беше разходката?
Плами, браво на децата! Много е хубаво, като нещо ги амбицира

Бяхме на палатка вчера и днес, шефа даже в язовира се къпа. Наиграха се децата, а ние севтосахме палатките за това лято.
Обаче тези багажи ще ме уморят  ooooh! Само една пералня пуснах и другото утре ще оправям.

Гушки на всички  Hug

# 571

Добър ден момичета-кокичета!
Разходката беше страхотна! Нещо не успявам да кача снимки.....
Ма ко искренно ти завиждам за палатката! Аз и малкия обожаваме, обаче мм - не  hahaha Ние с малкия и кучето спим в палатката, а господина си похърква в каросерията на колата  Joy Иначе не ни е отказвал, защото много обича язовирите и пикниците.
Получих писмо от новото училище на малкия - има-няма 20 страници и днес ще разучавам униформи, изисквания и други щуротии...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 572
  • Бургас
Здрасти на всички! Hug

Ма-ко,аз пък не обичам палатки.Всички мои приятели ходят,а аз само през дена и вечер-в къщи.Опитвала съм,но не е за мен.Огледайте се хубаво за кърлежи. Heart Eyes

Лейди,това цял роман! LaughingВ нашите училища ни четат по 1 страница правилник и това е!

Тук е голяма жега.Само в къщи седя,не мога да дишам на топло и с всяка година ставам все по-зле.Боли ме главата,очите,повръща ми се и гърдите ми стягат.Нямам търпение да тръгна на север.
В събота едва издържах 1 час на плажа,ама заради малката.... Confused

Иначе нищо ново при мен.Ядосвам се с мъж и син,скандали,крясъци....

Джейми,много се радвам за твоя договор!Браво! Hug

Есента трябва по принцип да запиша Крис в първа група предучилищна,но мисля да я пропусна,направо да отиде при 6 годишните догодина. newsm78
Не ми се гледа болно дете.Още не съм решила твърдо.До нас има училище с предучилищна до обяд.Там няма такова безумно класиране като детските градини.Може и после да я запиша.

Чао за сега!Чета ви на-редовно,но ще пиша по-често като ми минат облаците над главата.Сега имам чувството,че излъчвам лоша енергия и натоварвам хората.

Креми,специални поздрави за теб! Heart Eyes

# 573
  • при късмета
Добър ден!
Още се боря с пералните.
И аз не бях голям фен на преспиването на палатка, но с нашата е друго. По-голяма е отколкото ни трябва, спим на дюшеци, които са ни само за нея, само възглавници още не съм си намерила подходящи. Не може хем лесно да се носят, хем да са високи. Проблем ми беше самото преспиване, че и аз с моята клаустрофобия, не можех да стоя в палатка. В нашата обаче и в спалното и в закритото помещение, стои прав и мъжа ми.
Иначе винаги ходим с едни приятели, които също са добре оборудвани, имат и тристайна палатка и ползвахме нея, преди да вземем нашата. Винаги си имаме и затваряща се шатра, голяма маса за 6 човека, подвижна чешма и всичко, което се сетиш. През деня е супер, имаш си всичко и си на постоянен пикник. Децата тичат, играят, ядат когато искат и никой не им казва какво да правят и са много доволни. Иначе кога ще стоят цял ден навън?
Това ни е целта, да научим шефа, че в почивни дни при възможност се ходи сред природата, а не по заведенията и пред компютъра. Вчера хем се развали времето, преди да тръгнем, а той не искаше.
Обаче целия багаж за едно преспиване, не си струва.
Да ви почерпя един залез на яз. Искър и един щъркел
Скрит текст:

Калинче, успешни учебни години в новото училище на твоя младеж! Важното е, че е в училище, което искаше
Славе, строявяй ги тези мъже вече, че те изтормозиха. Приятна ваканция!

Отивам да мисля нещо за вечеря, че още не съм стигнала до там, а шефа е на тренировки довечера

# 574
  • гр.Варна
Джейми,и аз много се радвам за твоя договор.Браво Hug
Славче - като ти поотмине нервата пиши  bouquet може пък да ти олекне като си го кажеш.
Ма ко оправи ли се?Щом на палатка тръгна значи си ОК.Аз не съм любителка на палатките ,но наши приятели ни навиват да ходим с тях само за една нощувка.Навита съм ,ще видим.Компанията е супер така ,че ще ми хареса със сигурност.

# 575
С палатката всичко е до навика... Мен от малка мама и тати ме водиха на палатка - и на море и на планина, ама то и преди 40г. беше друго...., обаче удоволствието и емоцията те карат пак и пак...Мм никога не са го водили родителите по палатки, после и като младеж компанията му е била друга - та сега на дърти години му се налага да свиква  Joy Лошото в случая при него е, че и не близва алкохол, иначе бързо щеше да се прежали  hahaha Сина ми от бебе съм го водила по палатки и обожава - у дома в Бг лятото имаше постоянно опъната палатка на двора и е оставал и вчер сам да спи в нея. Палатката си има своя чар, но пък и хората сме различни и всеки има собствен комфорт.

# 576
  • при късмета
Здравейте, прекрасни!
Цял ден с шефа сме навън. Ходихме в зоологическата. Не беше ходил от миналата година. И спокойствие през седмицата, но няма от къде да си купиш нещо, нищо не работи. Добре си изкарахме и както винаги стояхме при мармозетките сигурно половин час. Има и някакъв нов вид мини хипопотам.
И печат си взехме.
Другата седмица по музеите.

За палатките не знам дали е до навик. На шефа ако не му хареса някъде, трудно ще го заведа отново. Харесва си му. На мен не ми харесваше преди, но мъжа ми обича, а и на шефа му хареса и затова ходя.Взе и на мен да харесва. Като е хубава компания и през деня и вечер е интересно.
Даже една приятелка, планинарка ми се чуди, че съм тръгнала по палатки. Колко ме караше преди и все не исках.

Драснете някой ред де

# 577
Тук съм пържа тиквички два дни  #Crazy, отделно днес правих и печени на скарата ( така ги обичам) и ще замразя едно пакетче да видим след размразяване дали ще го бива.Отделно ще замразя и за тиквички с ориз ( ама само за мен ,че със все яденето ще бъда изхвърлена ако го сервирам- мъжа не ще да чуе от казармата за тях).
Вчера цял следобед боб чистих.
Селянка ви казвам , чак не мога да се позная, аз която на село като ходех се мръщех....
Размина ми се ваденето на мъдреца, доктора каза за хирург е работата той ще даде талон, обаче да се надявам скоро да не се налага, много ме е страх, а като свикна с един лекар , много трудно отивам при друг.Утре ми излиза цитонамазката, надявам се да няма изненади.отделно и по институции имам задачи, изобщо след работа ще ми е много забавно в жегата да обикалям, ама нямам избор.
ма ко имате доста да обикаляте , ние тукашните за една вече ги обходихме преди година в "нощта на  музеите" тази само етнографския посетихме, заради конкретна изложба.
Колкото до палатките и аз се престраших, ама все се оглеждам и ослушвам, особено в Странджата миналото лято.... И за това за там се говори, искахме и на събора в Рожен да ходим , ама тогава се очертава да съм софиянка , да видим.
 slavka70 преди две години едни съседи записаха 5 -годишния в предучилищна в училище, но не знам дали във всяко има такава група.
Ladybird_ изчете ли ферманите ? С какво е по-различно новото училище ?
плами76  Hug

# 578
Добър вечер.
Днес съм като пребита,одеве писах но изтрих написаното.Бясна съм днес ,не съм очаквала такова отношение от лекар. Confused Та одеве това писах  и го махнах. Ще си пусна жалбата и ще се моля  да не попадам на такъв повече. Жалко за такива хора  просто.
Обаче пък си напазарих това което  ми трябваше,щерката си хареса сандали и няма да мрънка,а и аз покрай нея закачих едни  бързоходки. Laughing Обаче много топло,в Метро ми беше много приятно-хладничко.По пътя движение и чудо,ама поне карат внимателно днес след вчерашната катастрофа,дано продължи по-дълго време това. Naughty
Сега поне подухва и се диша,иначе климатиците не ги спирам.  Сготвих на бързо едни тиквички на фурна и от горе слагам натрошено сирене и кашкавал,след като се изпекат леко и като се зачерви с една коричка .... Wink Одеве правих фрапе ,та се освежих  дали от жегите или разправиите днес та  добре ми дойде,аз дето не пия кафе след 14 ч.Да видим дали ще спя,че снощи като се събудих и от мислене за мм не спах и се въртях.
Хайде по едно за разхлаждане.

# 579
  • при късмета
Джейми, стискам палци за цитонамазката, да кажеш после как е резултата.
Ние ходихме в нощта на музеите, но след етнографския, галерията и разбира се, природонаучния се отказахме. То беше лудница. Искаше в археологическия, че само веднъж е ходил, но като видях, че опашката е до президентството и се отказах. Там ме кара да чета всяка табелка, на всяко камъче и не става в навалица. И от няколко още печати имаме да взимаме. Иска и в палеонтологичния музей, там няма печат, но ще ходим. Има цял скелет, на огромен динозавър, виждал го е при Писето в Асеновград, но иска пак да го види, а университета ми е по-близо от Асеновград.
Славче, задължително е записването на 5 години, незивисимо дали в у-ще или в градина. Това колко ще ходи е друг въпрос. Ако е в градина обаче следят по-изкъсо за отсъствията. В у-ще е друга работа. По-добре я запиши в у-ще предучилищните групи, като не е ходила на градина. Поне с обстановката ще свикне.
Писе, дано е добре мъжа ти. Пускай сигнали всякакви, смело и си търси правата. Като е черно на бяло няма къде да ходят.

Отивам ад вадя от банята шефа, че стои там вече не знам колко време

# 580
  • в сърцата на децата <3
Юхуууу  bouquet В тия жеги никой ли няма бре  newsm78 Ние се местим... Хич не искам да подхващам да разправям, че е една работа - не ви е работа! Съкровището дойде за 2 дена уж да помага - нищо и половина не свършихме. Цял ден си връзва сезалчета на боба (за първи път виждам човек, който да пуска връвчица на ВСЯКО бобче  ooooh! Добре, че не е 5 декара...)
Румен има някакво треперене на крачетата и на мен колко ми трябва да се паникьосам... Но чак на 5-ти ни е часа при невролога, педиатърката каза, че не може да даде мнение. Ели беше болна от петък с 40 градуса температура, едва я свалях. Сега вече не вдига, но още е на антибиотик. Та така... от седмица насам оправям багажи, не помня от кога не съм се наспивала... Дано вече влизаме в ритъм, че ми се такова таковата...
Гушвам ви всички  Hug и ви надничам да чета какво сте писали, да знаете  Peace Ще продължа да воайорствам още известно време и ще мога да се включвам по-редовно може би от понеделник  bouquet

# 581
♥snow_angel♥ и моите бобчета е всяко със собствена връзка  Joy Joy Joy Joy Joy
Днес минах на следващото ниво.Вън на терасата спи кучо ooooh! ooooh! не вярвах че някога ще го напиша но е факт , аз която не искам да чуя за животни половин час го гушках докато стигнем от едно до друго село.След това игра с децата сега помрънка 2-3 минути ,отпусна се и заспа, ме знам през ноща как ще е , утре ще го водя да се запознае с GP-то си , да видим какви ваксини трябва да му слагаме, след това съм на работа.Пет пъти се мих и все се чувствам мръсна.
Надявам де до петък да е на гости, след това го оставяме да пази двора.
Цитото е 2 група - перфектна .Остана утре и другата задача да свърша.

# 582
  • при късмета
Джейми, браво за резултатите и честит ви любимец
Ангелче, дано не е притеснително за бебето  Praynig Горката Ели, как се издържа 40С Т на тези жеги. Бързо да се оправя. Пренесохте ли се окончателно или още сте на две места?

Днес и шефа се беше размазал в жегата. Никъде не поиска да излезем, даже на тренировки не иска да отиде. Много му е топло на горкия.
Мъжа ми се прибра със смазан крак от работа  ooooh! Според мен не е на добре, ама пусти инат, нищо счупено нямало, не отивал на лекар. Мен ме притеснява посиняването, точно на дребните кости на фалангите е, да няма пукнато/счупено/разместено, той доктор по-голям от мен се извъди  #Cussing out Мъже  Crossing Arms Мост от кола му е паднал на крака
Сега му провеждам курс как да се изкъпе, че да не е на топлата вода крака  hahaha Ще вляза и да го изконтролирам, ако трябва  Laughing

# 583
Ма ко утре да го заведеш под ръчичка на доктор и да направите снимка,не е хич шега.
Джейми браво на теб,а кучо най -много да ви лае тая нощ .

# 584
Привет! Прибрахме се от ей това райско кътче:

Скрит текст:

Разтоварих единия багаж, пуснах няколко перални и днес отново оправям багаж. Утре вечер летим за БГ.  Party Успяхме да си откраднем няколко дни само за нас и веднага след като се приберем, живот и здраве, отиваме до Италия.  Heart Eyes На всичкото отгоре, май ще се разболявам - нещо гърлото ме дращи, носът се обажда, та веднага изкарах артилерията и се почнах. ooooh! А и на това място, където бяхме, ме нахапаха комари и разни други хвъркати гадове, краката ми са на едни пльоски... ooooh! Дано някой от тях не е бил заразен!  Praynig

Няма да ви изброявам всичките, но си изпращам по една голяма цАлуФка  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт