Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Великобритания
здрастииии
за първи път откакто съм в Англия - днес изгорях от слънцето ,
мазахме се двете с детето и то 2 пъти , тя е ок , леко само като че ли бузките са по розови
ама аз изгорях най брутално на ръкав ххахаха , същ тракторист съм ужассс
голяма разходка направихме с една приятелка , 4 часа се изкъртихме от ходене , тоз град го минахме 3-4 пъти отвсякъде
тъкмо се прибрахме запука яка буря , сега още вали , гърми
Лейди при вас как е , наводнения има ли , че тук в Кент показаха някви страхотии
Ма ко - закарай мъжа си насила ако трябва , че тва не е майтап
Джейми честито кученце
Смърфи супер место наистина , рай
Ангелче пазете се да не се разболявате , че много вируси върлуват

# 586
  • при късмета
Привет!
По-добре му е крака, движат се пръстите без болка и според мен функционират нормално ставите. Синьото е било точно там, защото точно там го е ударило явно. Имаше и нагоре оток и затова се притесних. Бързо спадна и остана само синьото и го боли като натъртено, не като счупено. Движи си пръстите. Изкара ми акъла.
Мими и ти с тен, а?
Смърфи, видях снимката още във фейса. Супер е
Ангелче, как сте вие?
Вио, появи се веднага!
Калинче и ти!
Писе, как е положението при вас? После гледах в новините, че пак е валяло след бурята. Добре, че жертви няма, било е страшно, жив късмет. Щетите са малкия дявол
Отивам ад лягам, че сега гледам рано да излизаме с шефа, че много го мори жегата и се прибираме по-рано преди обяд. А така хубаво си спях до 10

# 587
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета.Извинете, че не писах, но местенето на друг континент не е лесна работа.Полета го понесохме добре.Като изключим , че беше много дълъг и имаше турболенция всичко беше ок.
В етап на търсене на квартира сме.Харесва ни и свикваме малко по-малко.Много е различно от бг.Без кола си жив умрял 1 хляб не можеш да идеш да си купиш.Не че някой ходи тук за 1 хляб и яйца.Пазарува  се за седмицата, щото няма време да се тича ден през ден.Мъжът ми го харесаха в една фирма и живот и здраве почва по занаята си от понеделник при тях.Работата им е основно около Далас, което е на 20 мили от нас 45 мин каране.Затова вероятно и ние ще се местим натам, макар че хич не ми се ще нито на мен, нито на приятелката ми.Почти няма хора по улиците, ако изключим даунтаун.На Сашо също му харесва тук.Септември трябва да тръгне на училище.Друго какво да ви кажа освен, че е адска жега.37-40 навсякъде е с климатици.Спи се на климатици, щото иначе е невъзможно.Надявам се , че всички сте добре и здрави.Целувки от нас.

# 588
Креми, радвам се, че бързо се нареждат нещата при вас. Това да намериш работа по специалността на първия месец е многоооо добре. Браво!  Hug За местенето, не знам какво да те посъветвам. То не че търсиш съвет, ама аз да си кажа. Ако и ти ще търсиш работа, виж на кое от двете места ще е по-лесно, както и къде има добри училища за Сашко. Ако всичко е в другия град, то е ясно. Ако ли пък не, тм ще трябва да пътува. Поне в щатите е голямо удоволствие пътуването. Да имаш близък приятел до теб, не е изобщо за подценяване. Така или иначе, в началото компромисите са по-големи, но после нещата малко по малко започват да се нареждат.

Аз се разболях окончателно. Направо ми идва да се гръмна... Пия през два часа терафлу и през един един американски нурофен. Дано черният ми дроб издържи, че не знам аз как ще издържа 4 полета... Пак е същото - гърло, хрема и умора.  #2gunfire

Живот и здраве, ще ви пиша от БГ!  Heart Eyes

# 589
Привет от мен,оцеляхме след вчерашната буря ли какво беше не знам  .За толкова години такова чудо не е било,ама и не разхлади днес дори е по-задушно дали от влагата не знам.Ето ви снимки от града.... по новините почти нищо не дадоха. Crossing Arms
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1140073986013960.10737 … 070897&type=3
А това беше на терасата ми след бурята,при условие че е широка 1,50 и дълга към 4,50 м затворена от двете страни....
Скрит текст:
Ма ко радвам се за тмм,важното е да не го боли сега.
Креми браво на вас,ама както Смърфи те е посъветвала виж първо за училищата кои са ти удобни и какви са условията там.
Смърфи да оздравяваш бързо ей,повече витамини .Лек полет и  чакам включване от Бг.
Хм днес някой имал повод да черпи пораствал с още една годинка.Ангелче - Hug bouquet

Калинка как сте вие.
Вио пиши какво стана със сестра ти.

# 590
Добро утрооооо!
Писе голяма буря е имало  #Crazy с природата шега не бива...Надявам се, че само няколко саксии са ти пораженията  Hug
Смърфи лек полет и приятно пътуване! Дано бързо си починеш и приятните емоции да те излекуват бързо!
Креми  Hug бързо ще свикнете - за мен най-важното е "Тефтера" - с главно "Т" - без тефтер аз съм загубена - от списъка с покупки за седмицата, та през целия график по дни и часове за всичко - в противен случай или се дублират часове, или се пропускат, а за покупките....Много е различно от Бг навсякъде извън нея.... Смърфи ти е дала страхотен съвет - първо провери училищата, след това за евентуално твоя работа и после мислете за квартирата - винаги е по-добре жената да пътува по-малко. Стискам палци бързо да се подредите!
Ма ко добре, че е бил малкия дявол, но мисля, че трябва да се замислите за "работни" обувки - тук всички занимаващи се със строителство, или подобно на тм носят обувки с "имплантиран" метал на бомбетата - скачала съм в/у такива с моите 100кг - няма поддаване!
Мими при нас е жега без грам дъжд...
Джейми добре дошла в отбора на "кучкарите"  bouquet
Ангелче да си здрава, щастлива и усмихната!

При мен е жега във всеки аспект  hahaha малкия има куп следучилищни ангажименти, в училище не учат, ами правят различни представления, изложби, състезания и съответно родителите са поканени, родителски срещи в новото и в старото училище, четене и подписване на купища формуляри. Отделно ходя да придружавам мм по прегледи - да не е сам и за кураж. Сега с група майки сме решили да водим децата на 150 мили на един атракцион - абе както казах - без тефтера съм загубена - писала съм и минути, не само часове  hahaha На финала от жегата и голямата влажност съм като пребита, един душ и се турпясвам...
Хубав ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 591
  • при късмета
Ангелче, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана  Hug
Калинче, с работни обувки е с метални бомбета. Обаче за "късмет" моста е паднал точно на края на бомбето, там където започват пръстите  ooooh! Няма да се учудя, ако следите са именно от края на металното бомбе, а не от моста, макар, че и той доста си тежи. "Късметлия" ми е, какво да го правя
Дано твоя бързо се оправя!
Креми, браво на мъжа ти за работата. Дано и ти намериш нещо бързо. Радвам се, че на Сашо му харесва
Смърфи, бързо да се оправяш

И при нас е доста влажно и задушно. Шефа днес е решил да ходи на тренировки, да видим. И за вечеря даде поръчка, та се запътвам към КППто
Гушки на всички  Hug

# 592
  • в сърцата на децата <3
Еееее, мислех поне тук да си остана на 29, ама няма начин - ще се одъртява! Чукнах 30-така и това си е! Айде почерпете се за мое здраве, но както ми каза един приятел - на ТИЯ ГОДИНИ трябва да внимаваме с храната вече, че не е майтап работа  Joy

Не мога да не споделя още една, която ме умори от смях  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Благодаря на всички за пожеланията - и тук и във фб!  Hug Hug Hug Hug Hug

Абе от сутринта само ме лазят едни мини паячета, а уж чистих основно вчера!!! Това какво означава? Ще ми дойдат гости? Или да взема да пусна пак една прахосмукачка  newsm78  Mr. Green

# 593
  • при късмета
Вместо прахосмукачката, тото иди пусни. Има и нов фиш "Рожден ден", а паяк да те полази, знам, че е на пари

# 594
Ангелче,да си жива и здрава.Момичета чета Ви, но няма настроение да пиша,като ми минат грижите щ Ви се оплаквам.Много  Hug Hug Hugза всички Ви.

# 595
  • при късмета
Добро утро!
Днес съм много ранобудна
И днес си имаме рожденичка. Вале, да си ни жива и здрава, много усмихната и все така да ни радват кулинарните ти творения

# 596
Добро утро и от мен!!!
Вале  Hug bouquet
риятни ро
Аз пък хуквам на Средновековен панаир с рицарски борби и гости.Довечера  ако успея ще пиша.
Приятни почивни дни.

# 597
Добро утро!!!
Вале, прекраснице  bouquet

Аз съм без дете и ще се отдам на плажуване в градината!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 598
Вале, Ейнджъл, да сте живи и здрави  Hug Само хубави мигове, пари, любов, вятър в косите и да ви слушат децата! И мъжовете тоже! Поздрави и извинявайте за закъснелите пожелания, ама не съм във форма хич! ЦАлуфки  Hug

# 599
  • при късмета

Общи условия

Активация на акаунт