Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Ма-ко,дано е добра седмицата! Praynig
Стискайте ми палци до сряда.Имам нужда. Cry
В сряда следобяд преди да тръгна за Финландия ще ви пиша,поне едно "чао" да кажа.

# 601
Славе, стискам силно  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 602
  • София
Мили момичета, специални благодарности от една 37 годишна девойка!
Бях във Враца с децата, мъжът ми дойде за рождения ми ден и след това се прибрахме. Вече сме вкъщи, но си имам гостенче- една от племенничките ми, та у нас е още по-весело.
Ангелче, честит ти празник и на теб, раче! Hug bouquet
За трепкането на детето- добре си записала час при невролог, не пречи да провериш. Както обичам да казвам аз- по-добре един излишен преглед, отколкото един пропуснат важен преглед. Всичко ще е тип-топ.
Славе, не знам за какво стискам палци, защото не съм чела назад, но стискам силно и постоянно, докато не ни освободиш от палцестискането.
Вио, що не си във форма? Hug
Отивам да правя торта за утре, че имаме голям, голям повод.

# 603
  • гр.Варна
Славе и аз стискам силно. Peace
Честито на патерици на всички рожденички. newsm59
Трудя се неуморно Joy Joy и чакам да стане 17ч.да се прибера.

# 604
Бонджорно, амиги! Привет от Италия, красавици! Минаха 4-те полета, къде по-леко, къде с повече клатене, къде с температура, но в момента, в който вдишах италианския въздух и всичко ми мина. Сега се наслаждаваме на почивката и италианския хаос. Е, няма такива образи! Хаха!
Честити РДни на Валето и Ейнджъл! Живи и здрави да сте, момичета! Грижи и несполуки да забравите, все с добро да ви споменават!
Славче, знаеш, че имаш много, много стиснати палци! Хубаво да си прекарате на хладно! Ще се видим у Бургас!
И азне бях много в настроение последно време. Промяната беше много голяма и бърза. Докато нещата не са уредени, човек се стяга, но когато всичко се нареди, тогава се отдъхваш и някакси вместо да се зарадваш, човек се скапва. Адреналинът си казва думата...
Като се върнем в Бг, живот и здраве, ще гледам да ви разкажа за тук повече!
Целувки на всички!

# 605
  • при късмета
СлавчеHug Стискам и аз палци, чакаме да кажеш
Вио, ще дойда и лично ще ти надам задвратниците, да знаеш
Плами, минуса на голямата почивка, рано през лятото е, че после цяло лято не може никаде да отидеш за повече от уикенд. И ние сме така това лято
Смърфи и снимки ще чакаме и снимки
Вале, явно и утре ще черпиш

Останалите, на отчет!
Аз заведох шефа на тренировки, сега час почивка и обратно да го взимам

# 606
Сядам на кафенце и отчет!
Славче  Hug стискам палци!
Сутринта рано, рано/един час от обикновенно/заведох малкия в училището. От там на автобус и отидоха на финалите по ръгби за областа. Сега го прибрах - здраво са ги опухали - и една победа нямат  hahaha
Голямо учене му удрят тази седмица - само утре ще учат - все някакви мероприятия...Иначе аз се радвам на хубавото време и възможността по цял ден да съм в градината.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 607
Добро утро!
Вале, честит рожден ден на слънчевата Бубка! Да е винаги засмяна и щастлива, и вие покрай нея! Хубав празник  bouquet
Ма ко, ела де  Heart Eyes
Смърфи, с нетърпение чакам да разкажеш за КЛ  Hug
Аз не съм във форма, щото нещо задачките ми идват в повече, а пък почивката респективно - по - малко  Crazy Миналия уикенд открихме и караваната, и беше едно приготвяне, напрежение, багажи...Поне вече я закарахме на къмпинга и сега ще пътуваме с по - малко багаж. Плановете са да сме там през уикендите и евентуално през отпуската, да видим, дано не ни мине котка път. Та това е около мен, нищо кой знае колко интересно.
Хубав ден на всички  Hug

# 608
  • гр.Варна
Не съм почивала много Ма ко ще излизам отпуска за две седимици от 18.07.После през септември - пак две .Живот и здраве на 02.09. потегляме с домочадието към Кушадасъ.Точно защото ми остават три седмици още направо съм се разкапала hahahaМи мързи ме вече да се трудя и това е Whistling
Смърфи - Бонджорно Италия.Пийни едно истинско еспресо с една тортичка заради мен.
Вио - споко ще се нагодиш към новия ритъм.И аз като се върнах на работа навремето само като си помислех колко работа имам в къщи като се прибера и се изморявах.Свиква се.Даже устонавих ,че като съм си в къщи съм по неорганизирана.Разпилявам си времето някак си и неща които сега върша за 1 час примерно след работа,тогава ми отнемат 3.Я си сипи една ментичка със спрайт след работа и вдигни краците.Те задачите няма да избягат. Hug

# 609
  • при късмета
Привет!
Вале, честита ви рожденичка! Все повече да ви радва!
Смърфи, приятно изкарване
Вио, организирай си постоянна усмивка. Важно е децата да са здрави с другото ще се нагодите. Какво става със сестра ти, че все я мисля?
Плами, той и мъжа ми има още отпуска. Може да се обади в последния момент, че няма да е на работа седмица, ама не иска. Лошо ни се отразява на джоба
Снощи имаше страшна буря при нас. И сега времето е ужасно, а мен влагата от онзи ден ме мъчи. Много мразя такива влажни лета. От април насам, мигрената ме пуска за дни и пак наново. Писна ми да съм на лекарства, че да съм адекватна.
От сега се нагласям да излизаме с шефа на това време. Хич не ми се излиза, но имам работа.
И съндъчета щях да лакирам за не знам кой път, времето пак ми провали плановее. на мързеливия и Господ му помага  hahaha

Хубав ден и гушки на всички  Hug

# 610
Здравейте!
Валенце да ти е жива и здрава принцесата  bouquet
Много е хубаво да се правят планове за почивка! Ние още не сме решили на север ли да пътуваме, на юг ли, но пък тръпката е в планирането.
Днес едва замъкнах малкия на училище - щели да разделят децата на момчета и момичета в две стаи и да им говорят за пубертета  hahaha Сина ми каза, че иска да прескочи тази възраст  Joy

# 611
Вале,да  Ви е жива и здрава и много да Ви радва.

# 612
  • при късмета
Добро утро!
Петровден е

Имам си именник, да ми е жив и здрав
Отиваме с шефа за подаръка, че мислех, че е утре  ooooh! Вчера бях изпуснала нещо един ден
Хубав ден на всички  Hug

# 613
Добро утро!
Честит празник!
Lus да са ти живи и здрави именниците  Hug bouquet
Днес заведох малкия в новото училище на "аклиматизация".  Довечера ще разбера дали му е харесало/по принцип на него винаги му харесва  Joy/
Вчера след огромните си притеснения за лекцията "пубертет" беше много доволен. Едно от притесненията му беше да не е жена, тази която ще говори, но на момчетата е говорил мъж, а на момичетата жена. На края на лекцията моя активист е задал дълбоко интересуващия го въпрос "няма ли все пак начин да контролираме с мозъка си пубертета, или дори да го избегнем"  hahaha от което супер си личи колко е разбрал ...

# 614
  • Бургас
Лейди,сладур е твоето момче! Heart Eyes

честит празник на празнуващите днес! bouquet

Момичета,вашите палчета са вълшебни!Поне малко се успокоиха нещата при мен,но да видим докога. Sad
Следобяд тръгвам и искам да ви кажа чао!Там не нося компа и е ползвам интернет,истинска дивачка! hahaha

Живот и здраве,като се върнна,ще пиша.Имам нужда от почивка.Дано поне там с ММ да не се караме,а Ванко остава тук и от него ще си почина.
Летим от Бс директно за Хелзинки.Четох за атентата на Ататюрк.Поне 30 пъти съм била там,хора с деца бързат,пътуват,защо тях,защо?! Cry Cry Cry

Благодаря ви още веднъж за подкрепата.Изведнъж всичко се разви най-добре за мен,защото имах вашата положителна енергия! Hug

Общи условия

Активация на акаунт