Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 hahaha Лейдииии, с глас се смях, направо си е готов статус за фейса това за мозъка и пубертета!
На Мими им беше лекцията през изминалата учебна година и тя много искаше да отиде и да слуша, остана доволна. Даже и превръзки им бяха раздали.

Благодаря, момичета, за пожеланията! Празниикът мина и беше прекрасен!

Люси, Ма ко, честити ви именици! Здрави и щастливи!

Славче, приятно пътуване!

# 616
Слвка  Hug Попътен вятър и весело!
Вале вероятно лекциите са еднакви, защото малкия каза, че момичетата после са им показали превръзките  Joy Иначе голям срам се срамуват, но пък са коментирали общо след това. Добре, че има и с какво да се веселим в пубертета, а не само да се белосваме. На моменти ме изкарва извън нерви.

# 617
  • София
Лейди, за съжаление при нас за момчетата няма лекции. Те момчетата вероятно прескачат пубертета, само щото нямат цикъл. Laughing

# 618
Добро утро!
Ма ко, Люс, с малко закъснение - честити ви именици! Да са ви живи и здрави!
Славе, лек път и приятно изкарване! Дано всичко се нареди както ти го искаш и бурите вече да са само лош спомен  Hug
Лейдибърд, Тод е номер 1  Laughing
Аз съм на работа, нищо интересно при мен. Организираме творчески лагер в Балчик за 80 деца и сега в понеделник заминават, та главата ми пуши от глупости. После имаме участие на един фестивал, и после вече няма да ми е толкова натоварено. Така си мисля де  Crazy Та съм се мобилизирала и само чакам да минат тази и следващата седмица, че малко да си поема въздух и аз  ooooh!
Айде хубав ви ден, аз се заравям дълбоко в бумагите  bowuu

# 619
Здравейте Simple Smile
И днес съм отпуска и от утре пак съм на линия.Не че си почивам в къщи, работа колкото искам имам, а и с едни тестове за догодина се занимавам.Докато ми е прясно всичко да си отметна нещата.
Два дни не съм ходила до градинката , мъжа сам ходи че беше лошо времето и да не се разкарвам и ние ходи да нагледа животинките.
Сега имам уговорка с една позната да се видим та се нагласям психически за излизане навън.
Децата са разделени - едното в къщи , другото на градина и вечер не могат да се нарадват един на друг- нямат време да се скарат и сбият , само игри.
Ladybird_ разкажи за новото училище .а колкото до пубертет-а няма да ни се размине.

# 620
Привет, красиви! Върнахме се от Италия, беше много хубаво. Малко се поуморихме, но хубава умора. От два дни пак оправям багажи, разпределям и т.н. Мм е пак на път и се връща утре вечер, та чак тогава ще започне истинската почивка. А плановете се променят нон-стоп...

Ще пиша повече като се докопам до лаптопа, че сега пиша от телефона. Много целувки за всички!

# 621
Добро утрооооо!
Ние продължаваме училището с пълна пара - днес имат спортен ден  hahaha
Малкия е супер очарован от новото училище и леко разочарован, че ще ходи там чаааак септември. В новия му клас ще са само 3 деца от сегашното му училище и вече има нов "най-добър приятел" за новото училище/със стария му приятел ще са в различни училища/. Естествено имаме и нова дама на сърцето  hahaha Вече и избора на дами е увеличен - в сегашното училище са 46 деца от една възраст, а в новото ще са 240! Най-накрая му се сбъдна мечтата да са с господин за класен. Еуфорията е голяма, но ще видим септември как ще е - вече училището става "академично" - нещо подобно на прехода от предучилищна към училище.
То и при мен няма нищо интересно и зашеметяващо, освен, че плановете за строеж в/у парцела където живеем излязоха и ще трябва да се местим - време беше, че човек като се застои на едно място започва да трупа ненужни вещи  Joy
Днес съм решила да изненадам домашните с едни макарони на фурна - да видим изненадата дали ще е от приятните  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 622
Добро утро!

# 623
Добро утро и от мен  Hug

# 624
Момичета, да се почерпите за мое здраве! Днес помъдрявам с още една година!

Нашата шантава ваканция продължава. Не знам обаче дали може да я наречем ваканция, един ден не сме се наспали като хората и не сме се спрели...

# 625
Честито помъдряване, Смърфче! Да си жива и здрава  bouquet

# 626
  • при късмета
Добро утро!
Смърфи, да си жива и здрава! Много любов, късмет и усмивки!

И ние не се наспахме тази събота и неделя. Двата дни ангажименти с рано ставане. Мен пак ме тръшна главата, това време ще ме умори  ooooh! А и пак сме изгорели.
Сега ще допия кафето и ще чакам началството да даде указания за готвене.

Хубава седмица на всички  Hug

# 627
  • гр.Варна
 newsm59 newsm67Смърфи.Много да си здрава, а другото от магазина.Като се приберете ще си почивате от почивката. bouquet
При мен нищо интересно.Обратното броете до отпуската започнааааааааа

# 628
Смърфи, честит ти празник! Прочетох че днес луната влиза в новолуние в рак ......нещо си и, ако си пожелаеш нещо много силно то се сбъдва. Пожелавам ти да си намислиш едно хубаво желание и то да се сбъдне!

# 629
Смърфиетка честит рожден ден !
Момичета от 11 до 15 съм в София .За 11 и 15 със сигурност няма да имам време за срещи , но в някой от останалите дни ако някой иска може да измислим нещо , ще пиша пак когато имам яснота каква ще ми е програмата следобед , сутрешните часове са много натоварени.
Дребчо от снощи е с температура, нищо друго , ту се качва ту я свалям с оцет и тайлол хот вече съм се вмирисала имам чуството че в цех за краставички се намирам  Cry, надявам се днес да я преборим, че не е истина в тази жега 38 С

Общи условия

Активация на акаунт