Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Смърфи честит рожден ден!
Бъди жива и Здрава!
Томас вече ходи уверено.Аз само търча след него.
Спряхме да се кърмим 3 дни след годинката.
На 1 юни направи 1 година. Имаше щур купон в нас .10 мами с деца. Времето ми изневери. Валя яко.
Емо почна да сменя зъби и се тревожа с тях. Зад 2 долни има нов. Първия го извадихме и се намести. Втория отказаха да го извадят. А аз съм пъзла . Той не дава. Остава само да се молим да избута и да се намести.Чакаме ваканцията август . Това са новостите:)

# 631
Добро утрооо!
Смърфи да си много здрава и обичана! Радвай се на ваканцията - "сън спомен не прави!"
Тити да ти е здраво детенцето  Heart Eyes Мале колко бързо минавала 1година... bouquet Ще се оправят зъбките на баткото. Сега се почва, после той сам ще си ги вади. При нас имаше един период, в който вадеше по няколко зъба заради паричките от феята - вече си мислех, че новите ще израстат криви, но се преживява.
В неделя направих една здрава разходка+бягане...с кой акъл на тези години разтресох тези килограми  ooooh! Вчера цял ден се движих като робокоп...днесъм съм ок. Хуквам пак 1 час по-рано да водя малкия, че имат училищни финали по футбол - надявам се този път поне една победа да имат  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 632
  • при късмета
Добро утро!

Тити, кога мина това време? Да ти е жив и здрав
Калинче, как свърши мача?

Ходихме вчера с шефа във военноисторическия музей. Да не повярваш, нямаше много хора.
Излизаме навън докато не е напекло, че хич не му понася.

Гушки на всички  Hug

# 633
Добро утро!
Ма ко - що за въпрос "как мина мача" - пак ни биха  hahaha Обаче са успели да вкарат 1 гол - едно куче от публиката влязло на терена да гони топката и в суматохата нашите вкарали гол  rotfImbo rotfImao Иначе децата са си изкарали супер - имали концерти, игри..., накрая им подарили тениски, шапки, свирки, бонбони - не са капо  Joy
Днес има благотворителна инициатива за събиране на средства за борба с рака - заведох го в училището с една кутия кексчета - ще си правят базар, надбягвания, танци - купона продължава.
Вече успях да пусна пералнята, но пък нищо не ми идва на ум за готвене...

# 634
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета
Честито помъдряване на Смърфчето и честито порастване на Томас  bouquet bouquet bouquet

Чета ви, но не ми се пише... Имам хиляда и сто задачи, Ели е при съкровището за 2 седмици (по желание и упорито настояване от страна на съкровището), а с малкия вчера бяхме на невролог и ще влизаме в болница утре. Опитвам да не се паникьосам, но не е много успешен опита. Уж е само за изследвания и "за всеки случай", но докторката вчера нито ме успокои нито ме притесни - каза, че може да е всичко и нищо. Ще му пускат изследвания за калций, вит. Д и още 5-6 неща, ще правим и ЕЕГ, та уж след това ще е ясно има ли му нещо и какво е то. Уморена съм физически, изтощена съм психически и наистина съм на ръба на криза. Всеки свободен момент използвам за сън, но и тогава не мога да си почина, защото непрекъснато сънувам кошмари. Приказка!
Гушвам ви всички и се надявам да се включа скоро с добри новини  Hug Hug Hug

# 635
  • при късмета
Ангелче, стискам всякакви палци притесненията да се окажат напразни  Praynig

# 636
  • София
Ангелче, много добре те разбирам, знам, че отстрани е друго, обаче- рано е да мислиш глупости! Наистина трябва да се направят изследвания, защото може да е нищо, но може и да е нещо. Което ще се лекува, ако е нещо все пак. Засега дай да мислим, че е нищо. Hug

# 637
Ейнджъл, стискам палци и аз  Hug Пиши като имаш възможност, че ще те мислим! Гуш  Hug

# 638
  • гр.Варна
Ейнджъл, стискам палци.
Дано всичко е наред. PraynigВсъщност какви оплаквания имаше детето.Ти май беше писала ама съм забравила.

# 639
# 640
Ангелче мисли позитивно всичко ще е наред!

# 641
  • при късмета
Добро утро!
Днес поне се наспах.

Ангелче, пиши като можеш, че те мислим  Hug

Ще ме умори това време  #Cussing out

# 642
И аз го мисля бебока!

# 643
Добро утро!
Ангелче  Hug
За днес май успях да я свърша - остават ми само да изпека бисквитки за утре, че пак има инициатива в училище и довечера да отида на родителска среща в новото училище. Да видим какви маймуни ще се съберем там  hahaha

# 644
Ангелче - и от мен стиснати палци!
Моята кръвна картина нещо не е много добре, та сега и с разни изследвания ще се занимавам...

Общи условия

Активация на акаунт