Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Варна
Ангелче пиши когато можеш какво се случва с вас.
Искам кафеееееееее и да стане 17ч.,че да се прибирам Grinning
Лус и Марчето дано са добре.Какво се случва с тях. Знае ли някой?
Смърфи кои показатели са зле в кръвната картина?

# 646

Плами кафенце веднага ти нося, но със стрелките на часовника няма да се справя  Hug
Смърфи дано да ти е "разбутана" кръвната картина от последните неразположения и допълнителните изследвания да са ок  Praynig
До сега чистих аквариум - абе много се множат тези охлюви и май скоро ще мина всичко/без рибите де  Joy/ през микровълновата!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 647
  • при късмета
Привет!
Смърфи, пиши като излязат резултатите, стискам палци всичко да е наред
Ангелче и теб чакаме да пишеш
Калинче, добре ли стават охлювите на микровълнова ?  hahaha

Ще ходим за риба пак. Омръзна ми от багажите. Не знам колко ще хванат, като знам с колко деца отиваме  hahaha Дано и този път само да не къпят червеите, че пишман рибари станаха вече. Колкото повече захранки, стръв и не знам какво взимат, толкова повече не хващат  hahaha
Миналия път на мъжа ми му удари нещо, явно големичко, точно като обядвахме. Беше забравил табелката "обедна почивка" да сложи при стръвта  hahaha
Хващам се с багажа  ooooh!

# 648
  • София
И да ми се сърди Ангелчето, ще пиша, защото знам, че ви е на мисъл- наред са си с юнака, изследванията са добри. Тя да се включи с подробности.
Смърфи, дано всичко е ок при теб!

# 649
  • при късмета
Вале, благодаря, че донесе добри новини
Ангелче, много се радвам
 Hug

# 650
Вале, благодаря за добрите новини!
Англече,  Hug

# 651
Привет и от мен.
Радвам се за Ангелчето. Hug
Вале как сте вие и благодаря за хубавите вести. bouquet
Смърфи бързо да се оправяш,ама така е с  толкова минати км. Wink
Ма ко да хванете риба.Как е главата,а за багажа переш като се върнете и направо събираш другия да е готово. hahaha
Калинка не те виждам с тоя аквариум.Как е тмм,надявам се вече е добре. Thinking
Плами  вземай кафе и кажи пак на къде сте планирали обиколки. newsm78
Тити видях аз снимки,стягай сега  крака да тичаш след малкия. Laughing
Аз малко задачи и проблеми ама се справих.Мм боядиса,дойде гардероба дето поръчах и да видим кога само ще го сглобим.Бях започнала една чанта да плета е не ми върви две игли счупих. Joy Първата се счупи,залепих я .Втората се отлепи и излезе ,та и нея лепих ама тя не е устойчива,поне остана малко да я свърша.Обикалях тия дни за кайсии и праскови ама дали от градушките няма хубави.Остава поне краставички да купя та да направя за зимата ,че много ядем.
И нещо ми става на лаптопа както пиша и става синьо всичко и вместо да продължи да пише се изтрива ,та на ново пиша. #Cussing out

mariat ако може да се представиш.Тук се влиза в темата като се представи човек и почерпи. Wink

# 652

mariat ако може да се представиш.Тук се влиза в темата като се представи човек и почерпи. Wink
Преди теб съм в тази тема! Преди години пишех! Laughing Познавам всички,  знам кой... какво и т.н. Четя темата редовно, но си взех почивка в писането! Сега лека- полека се завръщам, иначе съм си баш на място- домакиня от класа!

# 653

Преди теб съм в тази тема! Преди години пишех! Laughing Познавам всички,  знам кой... какво и т.н. Четя темата редовно, но си взех почивка в писането! Сега лека- полека се завръщам, иначе съм си баш на място- домакиня от класа!

Извинявай. bouquet

# 654
Привет! Май пак се разболявам... Мисля, че думите са излишни. Много са ми зле триглицеридите, около 10 пъти над нормата. Също и кръвната захар на фона на лечението за това. Досега никога не е била висока, само инсулина. Ама съм се опънала на басейна при нашите приятели и не ми пука. Той (нашият приятел) е нещо болен, та може от него да прихванах поредната настинка. Дори не съм прочела в нета какво пише за моите резултати, смятайте какво спокойствие ме е хванало. Wink По-нататък ще го обсъдя със свекърва ми и нейните колеги. Сега не искам да го мисля.  Peace

# 655

Извинявай. bouquet
mariat с цялото ми уважение към теб, но начина по който си отговорила изобщо не ми допада! Аз също не те познавам/пиша сравнително от скоро/, но за сметка на това познавам много добре pisenxeto!!! Наясно съм, че с писането трудно се изразяват и чувствата, но една добронамерена и учтива молба - не заслужава такъв отговор!!!

# 656
Здрасти . Как сте дами?
Смърфи да оздравяваш до колкото е възможно. Покрай малчо не успях да разбера къде живеете сега ? Нали облози имаше Simple Smile
Тази вечер съм на женско парти. Мм ще гледа децата. Очаквам купон вкъщи. Очаквам  да намеря къщата с краката на горе .

# 657
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета! Благодаря на Валето,  че донесе добрите новини, аз само се прибрах, пих една бира и спах 4 часа Joy Всичко е наред, ЕЕГ, ЕКГ, кръв, пълен захарен профил, ехография на  фонтанелата... Влязохме вчера към 4 следобед и днес към 12 ни пуснаха. Единствено има висок фосфор, но лекарката коментира, че напоследък всички излизали с високи показания и вероятно е от лабораторията. Имал и някаква ускорена утайка, назначиха му урокултура, която ще излезе в понеделник. Официално не сме изписани, а сме "градска отпуска" и в понеделник ще ни изпишат. Mariat, ЕЕГ-то са го гледали и нашата докторка и доцента, не смятам за сега да търся друго мнение. Това е на кратко, че пиша от телефона и ме хващат лудите  Crazy Тия дни ще седна на компютъра и ще спретна един фераман "ейнджъл-стайл" Wink Гуш на всички и да знаете, че много ви обичам!  Hug  Heart Eyes

# 658
Лейди, това, което съм написала- това съм и мислила. Наистина, когато човек пише и не позна хората от другата страна стават и недоразумения.
Това, което съм написала към pisenxeto е това, което съм и искала да кажа. Едва ли ако се повторя някоя от вас ще си спомни от къде съм, що съм и каква съм.  Факт е, че когато ти писах на лични ти ме разбра и ми даде сили да помогна на близък човек. Факт е, че това, което тук съм написала е нищо друго освен истината, без да се търси "под вола теле" . Съпричастна съм към Ангелчето (поради моя загуба на първото ми дете) и силно се вълнувах от развоя на събитията.  Мир?
Ейнджъл, Hug! това е достатъчно!

# 659
mariat изобщо не съм се съмнявала в твоята добронамереност. Не ми хареса начина по който "отряза" Писенцето. Както знаеш - компанията ни е много задружна, обичаме да се черпим и да разговаряме за себе си.
Ангелче  bouquet newsm10
Смърфи болестите са част от нас - хич да не ти пука! Важно е да си психически стабилна и да се забавляваш!
Малкия днес си донесе рапорта за годината - с ученето никакъв проблем, високи резултати, дори и по английски е над очакваното ниво, но...с поведението...трудно приема чуждо мнение, умее да убеждава и да води група - добре звучи, само дето си използвал уменията на моменти да подскукоросва класа и да възпрепятства учебния процес...Четох "конско", обеснявах, ама моя човек е винаги прав  ooooh! накрая излезе, че учителката не разбирала неговите добри намерения... Почвам да се чудя като го разтресе още пубертета как ще се оправям.
Спокойна нощ ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт