Искам кафеееееееее и да стане 17ч.,че да се прибирам

Лус и Марчето дано са добре.Какво се случва с тях. Знае ли някой?
Смърфи кои показатели са зле в кръвната картина?

/ през микровълновата!

Дано и този път само да не къпят червеите, че пишман рибари станаха вече. Колкото повече захранки, стръв и не знам какво взимат, толкова повече не хващат 

Първата се счупи,залепих я .Втората се отлепи и излезе ,та и нея лепих ама тя не е устойчива,поне остана малко да я свърша.Обикалях тия дни за кайсии и праскови ама дали от градушките няма хубави.Остава поне краставички да купя та да направя за зимата ,че много ядем.

По-нататък ще го обсъдя със свекърва ми и нейните колеги. Сега не искам да го мисля.

Всичко е наред, ЕЕГ, ЕКГ, кръв, пълен захарен профил, ехография на фонтанелата... Влязохме вчера към 4 следобед и днес към 12 ни пуснаха. Единствено има висок фосфор, но лекарката коментира, че напоследък всички излизали с високи показания и вероятно е от лабораторията. Имал и някаква ускорена утайка, назначиха му урокултура, която ще излезе в понеделник. Официално не сме изписани, а сме "градска отпуска" и в понеделник ще ни изпишат. Mariat, ЕЕГ-то са го гледали и нашата докторка и доцента, не смятам за сега да търся друго мнение. Това е на кратко, че пиша от телефона и ме хващат лудите
Тия дни ще седна на компютъра и ще спретна един фераман "ейнджъл-стайл"
Гуш на всички и да знаете, че много ви обичам!
! това е достатъчно!

накрая излезе, че учителката не разбирала неговите добри намерения... Почвам да се чудя като го разтресе още пубертета как ще се оправям.