Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
mariat изобщо не съм се съмнявала в твоята добронамереност. Не ми хареса начина по който "отряза" Писенцето. Както знаеш - компанията ни е много задружна, обичаме да се черпим и да разговаряме за себе си.
Лейди, никой не съм "отрязала". Това беше краткия начин да отбележа нещо за себе си, което Писенцето не знае, без да навлизам в лични подробности, които не желая да ги има в интернет пространството!
Лек ден!

# 661
Привет девойки Simple Smile
Стягам си багажа и довечера пътувам, мъжете остават да се гледат, не знам как ще се оправят, ама трябва.
Още до никъде не съм с багажа а до автобуса има няма 6 часа.
Чудя се дали това което съм приготвила няма да се окаже неподходящо ( все ми е студено) като сменя климата .

# 662
Добър ден и от мен.Днес подухва вятър и се диша.
mariat явно не си писала от доста време в темата ,а понякога влизат нови момичета също без да се представят.
Ама на мен пък ми е любопитно и ще попитам,защото не те познавам.Ако искаш  ми отговори-деца,мъж. Wink След като ни четеш,значи ни познаваш и знаеш за нас-новите.
Калинка важното е да се чувства добре малкия,а какво казват госпожите.... Laughing А за пубертета ще се справиш.Ще си идвате ли тази година към бг. Thinking
Джейми лек път,а за мъжете не ги мисли ще се справят.Но си вземай и връхни дрехи,че с това време.
Смърфи я бързо да се оправяш,как ще изкараш почивката.Дано изследванията се оправят бързо.
Ангелче много се радвам за вас,че всичко е било напразно и малкия е здрав! Hug
Тити я кажи как намери къщата. hahaha
Ма ко как сте и вие,има ли риба.
Ние вчера ходихме до мама .Има  работа и мм ще ходи някой ден да оправя и ремонтира и там.Май ще ни се размине почивката тая година,но пък така или иначе няма да е за повече от 2-3 дни.Ми то първо маците няма да изкарат толкова дни,после китките ми ще загинат. hahaha Така де ,не ми се сменя климата. Вчера от разни билки мама дето е събирала и сушила ,такава кашлица ме налегна че. ooooh! Обаче пък си набрахме вече домати и похапнах хубаво. Heart Eyes
И малко да се разхладите. Wink

# 663
Здравейте, здравейте!
Чак сега сядам на спокойно кафе....
Днес най-накрая завършихме футбола с равен резултат  Joy то бива бой, бой, бой, ама и малко почивка де!
От там се юрнахме с дружката по магазините, че има разпродажби  hahaha Малкия уж имаше какво да облича за официалната част на завършването, обаче си хареса една риза и папионка и сега е наконтен - не иска да се преоблича  ooooh!
Така са ми се прияли пържени картофи, че вечерята е вече решена  - пържени картофи, сирене и диня + гледане финала на европейското/при нас започва в 20часа  Joy/
Писе няма да се прибираме тази година - мм има още прегледи и се скъсява свободното време, а при положение, че пътуваме с колата и губим 6 дни в път - не си струва, ако не разполагаме с 1 месец. Хубавото е, че ще имаме възможност пък тук да пообиколим - тук също има прекрасни места, а времето все не стига...
Изстудявайте ракийцата и бирата, че финала наближава!
Лека вечер  Heart Eyes

# 664
Калинка важното е здрав да е тмм. Честито покупки.А за мачовете хубаво че има друг тв,един мач не съм изгледала тая година.
Аз ще правя салата с доматки и краставички.Ракийката е студена и готова. Wink Обаче за разлика от теб аз имам време до финала.

# 665
Писе ама и аз и ти в момента имаме 2часа до началото на мача  Joy само при мен е още 6часа, а при теб е 8часа  hahaha Аз също не съм гледала ни един мач - ама финала ще го гледам. Не гледам и леката атлетика, но всички финали ги гледам и се кефя на нашите момичета!

# 666
  • при късмета
Привет!
Завърнахме се. Този път даже с риба. Извадиха няколко шарана около 2 кг. всеки. Доволни са. Децата се наиграха, аз минах през село да ги видя и снабдявах от Брезник с покупки. В петък обаче измръзнахме през нощта. Такъв студ отдавна не съм брала. А бях предупредила всички, че там е много студено нощно време.
Като се прибрахме нямаше топла вода  ooooh! Аз тъкмо казвах, че влизам в банята и после ще се разправям с всякакъв багаж. Добре, че дойде.
Ангелче, браво на вас.
Смърфи, дано не е сериозно, на мен това нищо не ми говори. Освен за захарта, де
Писе, отидете някъде малко да си починете. Дъщеря ти ще се справи с котетата и цветята. Изобщо няма да стигнем тази година до вашия край, а ми се ходеше на чудните мостове.
Калинче, ще чакам снимки от обиколката ви там. Много обичам замъци и огромни градини.
Джейми, лек път. Надявам се да се видим. Пиши как ти е програмата
Гушки на всички останали, отивам да простирам и пускам втора пералня  Hug

# 667
Писе ама и аз и ти в момента имаме 2часа до началото на мача  Joy само при мен е още 6часа, а при теб е 8часа  hahaha Аз също не съм гледала ни един мач - ама финала ще го гледам. Не гледам и леката атлетика, но всички финали ги гледам и се кефя на нашите момичета!
Хм,аз защо си мисля  че е един час.Ама тия два дена нещо хич не ме слуша  главата,та като пиша май и не мисля. Laughing
Ма ко другия път дебели дрехи слагай.А за водата писаха че уж се отлага ремонта за сега.Ако ли не зареждай бутилки по терасата. Joy

# 668
  • при късмета
Знам, че по нашия край е много студено вечерно време, с дрехи се бяхме заредили. Завивки също имахме и пак на всички им беше студено през нощта. Там е много голяма разликата м/у дневните и нощните температури. Водата през деня става много топла и вечерно време се вижда как се изпарява.
И падащи звезди видяхме.

При нас няма да има профилактика. Някаква авария е имало. Да се прибереш от палатка и да нямаш топла вода си е номер направо  hahaha

# 669
Добро утроооо!
Ма ко такива ли са ви шараните?

Студено-топло...щом децата и рибарите са доволни - другото се забравя!
Снощи мача завърши според желанието на малкия и си легна доволен, само дето с тия продължения сутринта изобщо не му се ставаше.
Аз съм се затрупала с документи от сутринта, сега пия кафе и чакам счетоводителката да дойде.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 670
Здрасти и от нас !
Цяла сутрин чистя вкъщи. Малкия само ми ходи в краката и се криви.
Писе беше ги приспал. Намерих ги двамата на нашата спалня заспали.

# 671
  • при късмета
Калинче, този беше най-големия

Около десетина кг. Там обаче над 3 кг. шаран се връща, такива са им правилата
Ще изтрия след малко, че нямам навик да пускам снимки на други хора.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 19:34 от ма ко

# 672
Мако  newsm10
Тук пък всички риби се връщат  Joy Миналата година, преди да си тръгнем за Бг, няколко пъти ходихме до рибарски магазини - да си чешат крастата малкия и мм. Та - започват да купуват кукички...- ами те всички са без контра  Joy Мм като стар бг рибар иска кукички с контра - продавача го гледа, все едно вижда сериен убиец  hahaha след хиляди въпроси къде, какво, как ще се лови, накрая вади неохотно само 2 вида кукички с контра. Та от тук с кукички не се снабдихме, но за това пък колко плувки купихме... Joy станахме за смях на всички!
Тити щом си познала къщата, че и децата - добре са се справили без теб  Heart Eyes

# 673
  • при късмета
Язовира е под аренда. Съответно те си определят правилата. Големите се пускат, че да има после пак риба. Малките може да ги вземеш. И това се отнася само за шарана. Амур, сом, каракуда, колкото и да са големи можеш да ги вземеш.
Ние и малките пускахме, че бяха много малки. И няколко дребни костурчета хванаха и тях пуснаха.
Иначе ако си имаш билет и си хванеш голяма риба в свободен язовир може да си я вземеш.
Правя шарана в тесто. За сефте ми е, после ще покажа

# 674
Видях аз ,видях-страхотен е Ма ко.
А за рибите завиждам пък,чиста и прясна рибка.И при нас има язовир ама така и не съм ходила освен да си купим.
Нашата група, в която плетем започнахме една иницатива-плетене на гълъбчета и решихме да направим 1000бр. Е днес това правих -плетох и пробвах.Първото малко трудно се получи,но  после като схванах стана.Та плета детайлите и после ще пада съединяване.
Ето това ще е .
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт