Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Здравейте е честито на малките деца и големите деца-техните майки! bouquet

Вио,супер новина!Дано отшуми кашлицата и да не я мислиш!

Светли,аз ще се мръдна малко да ти направя място под влака.Хем ще ни е по-весело там двечките! Hug Heart Eyes

Ма-ко,това ти е работата да слушаш шефа,така че действай!

Почерпете се днес за здравето на моя Ванко- калпазанко!Да е жив и здрав и да му уври коравата кратуна Иванска преди да си я строши сам!

Знаете,че не ме бива в теглене на картички.Пийте по едно реално довечера. Grinning

Джейми,ти като те знам 40 кила как се оправяш с такава тежка работа? newsm78
Възхищавам ти се,браво!

Днес ще чистя.Няма да имам гости,да не ме чуе дявола и да довлачи свекъри! bishop

Чао за сега! Heart Eyes

# 496
  • при късмета
Славче, да ти е жив и здрав и да ти се сбъднат пожеланията  bouquet
Светли, моля да не спъвате и без това неуредения железопътен транспорт, със Славчето да вдигнете главите, всичко ще се оправи. Стискам палци и за двете ви  Hug
Тръгвам по забавления аз

# 497
Славе честито  -да ти е здрав и  ще се оправи сам в живота,само ядовете остават. Hug
Вио браво на Дея.
Светли я да се махате от там,че хората ще закъснеят за работа заради вас. Naughty Wink
Ядове ще има,важното е да минават и да сте здрави.
Ма ко ще угаждаш,днес е техен ден. Wink
Тук е слънце и топло,сготвих пилешки дробчета и се отдавам на четене в леглото  с книжка в ръка.
И поздрав за всички . bouquet

# 498
  • Germany
Славе, живо и здраво да ти е момчето и никакви ядове да не ти създава!
И на теб и на Светли пожелавам скоро да се отървете от проблемите и само хубави неща да споделяте!
Ние в събота се прибрахме от БГ и сега се опитваме да влезем пак в ритъм. Беше много хубава почивка, много емоционална и уморителна Simple Smile Сега ни чака сериозен напън един месец после малко по лежерно до 27 юли, когато приключват децата училище и после моренце.
На всички  Hug

# 499
Славче,да ти е живо и здраво момчето.Аз от къде да започна не знам,че то тези дни само проблеми,нали миналото лято правихме основен ремонт на покрива,и вчера сутрината какво да видим на тавана в хола протекло,качваме се на тавана и там локви,а маса пари дадохме за матеряли и майстори,всичко ново сме взели,и сега пак ремонт.Другият месец трябваше да сме на почивка,ММ уреди отпуска всичко сигурно,капаро платихме 500лв,и сега един колега взел болничен и нъцки море,и с капарот май ще изгорим, и като за капак на всичко ми откриха кисти на левия яйчник,та пия едни лекарства от които ям като луда,за една седмица съм качила 4кг #Crazy,опитвам се да не ям,но много се изнервям и крещя по всички,та вече съм се отавила на течението пък да става каквото ще.

# 500
Добро утро, момичета! Пия кафето си с вас и заминавам на маникюр, че и Хасан е човек. Много ми бяха динамични и емоционални предните дни. Изпратих си групата и от понеделник съм 2 седмици отпуска. Нямам вече търпение да си почина. ММ заминава командировка за близо месец и ще сме двамата с Гого при нашите на гости. И те да му се порадват, а и аз да си видя приятелките.
Няма да ви споменавам поотделно- всички облаци да се скриват и много положителни мисли пращам на нуждаещите се.  bouquet

# 501
Славе, честит рожден ден на Ванко, да ти е жив и здрав  Hug
Светли, това с почивката е бял кахър  Hug Верно не е приятно, но се случват такива неща, какво да се прави. Няма ли как да си отложите резервацията за по - нататък? А за лекарствата и килограмите - да не ти пука, важното е да помагат  Peace Казвам го от личен опит - преди години лекувахме полилкистоза с лекарства, бях станала като малко слонче. А всъщност, щом имат такъв страничен ефект, не могат ли да бъдат заменени с други? Защо не попиташ гинеколога си, може би има някакъв вариант. Прегръдки и дано всичко се размине и вече ти е по - спокойно и слънчево Hug
Хубав ден и гушки на всички, аз отивам малко да се потрудя  Hug

# 502
  • при късмета
Добро утро!

# 503
Добро утро!
Мен ме завъртя въртележката с хубавото време и ваканцията!
Славка да ти е здраво момчето! Мен също ме чака момчешки пубертет... дано по-скоро им "уврът" главите  Hug
Светли изобщо да не ти пука! Случват се такива неща... Нашата ваканция също е на кантар, като клони към липса на ваканция в Бг... Мм има назначени часове за изследвания, трябва и отново в болница да престои - та не се знае във времето изобщо дали ще сколасаме да се приберем до Бг. Да сме здрави - все някога и до ваканцията ще опрем!
Днес нямам деца-гостенчета и накрая на спокойствие ще чистя. Утре сме на футболен турнир - регистрацията започва в 8:00 - турнира е в съседно село и ще трябв да тръгнем най-късно в 7:30  ooooh! От сега съм си сложила стола и чадъра в колата - дават го да е 20гр., а ще стоим на терена до късния следобяд. Трябава да си приготвя термоса с кафето и една чанта за пикник. Супер кеф е - децата си ритат топките, а родителите се натъркалват по тревата  hahaha
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 504
Добро утро!
Явно всички сте на плажа  Sick
Усмихнат ден от мен  Heart Eyes

# 505
  • при късмета
Добро утро!
Нищо, че вече казват "добър ден" хората.
Ние се успиваме от вчера, тръгнало е на гости, стоим до късно и ставаме късно.
По прогноза дават да се развихрят дъждове при нас, а е такова хубаво време в момента.
Калинче, важното е да са му добри резултатите на мъжа ти. Ваканцията все ще дойде. Какво стана с турнира?

От миналата година бях наръсила семена калдаръми в различни кофички и са тръгнали. Отивам да правя саксии с различни цветове

# 506
Добър ден и от мен.Какъв плаж,снощи тук беше като Венеция-дъжд и чудо,порой и вятър.от къде ли не го въртя и изми прозорци,тераси,покрива прокапа ,защото не може да поеме толкова дъжд,лека градушка за момент  две дъги се появиха между двете бури. ooooh! Днес грее слънце,всичко е кал по двора и така.Аз открих сезона на консервите,вчера мама напълни един кашон  с тиквички и правих буркани с готовите фиксове ,като киселите краставички.Обаче уж малко 6 бр,ама остана от фикса и още 3 та 9 буркана за мезе са готови. hahaha Сега отивам на оглед да видя дали има щети по китките и малко почивка с маците. Ще похапна и черешки и малинки,ако са останали де. Laughing

# 507
  • Великобритания
здравейте и от мен
Лейди позна , ние тъкмо се прибрахме от плажа , детето игра досега на пясъка , бяга , вика ..сега се надявам да дремне половин -един час ..аз да дигна краци и да почина малко
ММ е нощни , почти не се виждаме с него от десетина дни ххаха , през деня спи , вечерта го няма .. не че се оплаквам де
почваме да замисляме лятната ваканция , тази година дъжд, сняг , бури, урагани не ме интересува -искам си Варна ..вече много са ми залипсвали всички и всичко , усещам как ме обзема една носталгия , става ми мъчно и само мрънкам на ММ да си ходим по скоро
ММ е на смени с колега индиец , всяка сутрин ми носи индийски манджи -колегата носил ядене за петима , и понеже при тях не можело да се изхвърля храна я връчва на ММ , а той на мен хахаха
много пикантно обаче , вкусно е , някой неща ми харесват доста , някой направо в коша заминават - аз нямам такива угризения , че не се хвърляло храна.. вчера направих един страхотен сладкиш с ябълки , моркови и ядки и съм го приготвила в тавичка , днес да го занесе на работа да се почерпят с колегата му ..миналата седмица 3 пъти им правих мъфини с различни плодове , че човека много ги харесал ..
видях къщичката на Ангелчето .. малии много хубава - трябва и ние да вземем такава подобна , обаче първо къщата и двора ххаха

# 508
Привет.Лейда,аз съм на плаж,много хубаво съм изгоряла на потник Joy,че прибираме три дни дърва за зимата.ММ ги намерил доста евтини и да се запаси милият купил 15 кубика #Crazy,сега е трудничко ама зимата е много приятно с тях в камината.

# 509
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Да пусна и тук сглобената къщичка, за който ме няма във фб
Скрит текст:

Страхотна е! Ели направо се влюби в нея  Heart Eyes Остана да разпънем отстрани и басейна - и кефа ще е пълен  Laughing

При мен няма кой знае какво ново. Младежа яде и расте, каката дивее и не слуша, татито помага (при това много! Пу-пу да не го урочасам!)... Бебока нещо е сополив от петък, та ще го водя днес при личната да го види. Наливам му физиологичен разтвор в нослето, чистя с помпичката, но е един рев...

Светли, 15 кубика  #Crazy Голям фитнес сте му ударили! При нас предстои... че и въглища не сме купували...

Ох, момичета... предстои ми местене... и ме е ударила една любов по апартамента... и на село ми харесва, но друго си е "вкъщи". На село е... разграден двор - сто човека имат ключове и претенции, абсурд да ми е комфортно като тук. Но пък за децата ще е по-добре...

Ставам, че господинчото ме "вика"  Laughing

Гуш на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт