Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 288
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
Супер, благодаря! bouquet

# 46
Фамилията е супер, ама много се бавят субтитрите.

А хубавците от 1 стр. на темата от кой филм са?

# 47

А хубавците от 1 стр. на темата от кой филм са?

За тези в скритите текстове ли питаш? -  от Sense8

# 48
Сега видях, че втори сезон на осмицата я гласят за 2017 чак  Joy Ох, да се смееш ли, да плачеш ли. Ако знаех, нямаше да го почвам. Аз го съврших де...

# 49
  • София
Най-накрая започнах Банши, Пенсилвания. Толкова ми го хвалеха, а и тук доста е препоръчван (дали има тема за него, май няма?)
Към края на 1 ия сезон съм. Абе хубав е, ама някои нереални работи дето се случват определено дразнят. Но всъщност това което най-много ме дразни е главната героиня, Анастасия/Кери. Любимата на нашия шериф. Уф, ама че дразнещо, отблъскващо и противно същество.  Close ooooh!
Така се надявах Олег да я опатка в 8 ия епизод, ама уви не успя (това беше мега дразнещо терминаторска сцена, потрошиха цялата къща, той трениран здрав мъж и да бъде надвид от тази шматка). Дано я разкарат идущите сезони.  #2gunfire

# 50
Дяволе, тоя пистолет го насочи към себе си, щот Кери е страхотна и жива  Laughing

# 51
Ааааа Дяволе, голяма черна точка, това е Ивана бе  Heart Eyes

# 52
Много приятна комедийка с 'ексцентричната червенокоса адвокатка от "Добрата съпруга"'  Heart Eyes
Crowded

Рестартираният "Пълна къща" го шътвам, пилотката ми се стори бозава и тъпа  Rolling Eyes

# 53
  • София
приключих с 1 ия сезон  Grinning
брей, не можах да повярвам, че това женище се оказа с топки.  Laughing леко почна да ми се издига... Ама само лекинко де. Wink
Амиии направо я намразих ужасно когато го измами, плени и предаде на баща си, след всичко което той направи за нея. Жертва си го директно. А и така да мами и лъже и новия си съпруг, никога не съм харесвал такива типажи.
Както и да е, добре приключи сезона.

# 54
  • Букурещ
Започнах The Path. Много препоръчвам.

# 55
Orange is the new black има ли си отделна тема?

# 56
Не, обикновено пишем или в тази или в ПР-ската  Whistling
Със сериалите на Нетфликс не може да се поддържа тема, защото пускат сериите от целия сезон наведнъж.

Може би трябва да помислим за тема за Нетфликс  Thinking

Два австралийски сериала
Джанет Кинг, втори сезон вече почна https://www.youtube.com/watch?v=cSwU7ZZ1_ZY
Уентуърт, четвърти сезон ще почне на 10 май https://www.youtube.com/watch?v=h_fOppmt4bc

# 57
Мерси, търсих и не намерих и затова реших да питам тук. Но съм сигурна, че ще е доста активна тема, ако се направи. Само да знаех как  Laughing
А знаеш ли какво се случва със сериала?  Гледах в imdb актьорите за новия сезон и един познат не видях. Като гледам и Руби не са я предвидили-остава си с 8-те епизода от 3-ти сезон. Confused

# 58
Новия сезон ще го пуснат на 17 юни.
Руби си свърши задачката - стана популярна в Щатите.
Време е Лора да се върне с пълния си блясък  Grinning
Иначе имат гарантирани още три сезона, освен новия, което значи общо седем  Peace

Скрит текст:

# 59
Ами завръщането на Алекс е чудесна новина за мен, защото съм тийм Вос, но пък изобщо да не видим Руби повече Sad
Иначе намерих една статия:
http://www.popsugar.com/entertainment/Orange-New-Black-Season-4-Details-37333690 ,
 която обяснява доста неща за предстоящия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт