Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 286
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
А в сериалите залагат повече именно на процеса Simple Smile То е ясно, че и двете страни се опират на прецедента, а не на писаните закони, както при нас. Което от чисто професионална гледна точка винаги ми се е струвало страшно трудоемко(прецедентите и наизустяването им)

# 751
  • в морето до колене
Тифани, на мен ми хареса преди време един австралийски. Прокурорски.
Crownies
Остана само един сезон, но сега има вече два сезона нещо като spin off - Jannet King

# 752
  • Ямбол
Ако ви се гледа сериал, който проследява отблизо всеки етап - от полицейското разследване до съдебния процес, вижте френския Engrenages. Много е добър Peace

# 753
Обсъждали ли сте OITNB? Аз ли съм го пропуснала, или този сезон не е коментиран? newsm78

# 754
  • Вестерос
Лятна Буря, с прецедентите е по-лесно, защото ти може да направиш прецедент, а при нас това е многоооооооооо трудно.

Благодаря ви за предложенията  Hug

# 755
Обсъждали ли сте OITNB? Аз ли съм го пропуснала, или този сезон не е коментиран? newsm78

Не сме  Mr. Green

# 756
Еми айде тогава да си спретнем една дискусия Grinning
Аз имах време и го изгледах два пъти Mr. Green Първия път ми се стори слаб сезона, но след втория път мисля, че е добър сезон. Пълен е с разни клишета, ама пък той сериала като цяло си е изграден на тях.
Бланка ми е толкова противна, направо не е истина Close Другата, която не понасям, е Ники-разбирам, че трябва да го играе надрусана, но тия очи ooooh!
От друга страна, историята с Джуди Кинг и и черния Мики Маус  Joy (аз така си я наричам Синди) ми беше много интересна.  Simple Smile

# 757
  • Вестерос
Скрит текст:
Бясна съм, че уби единият ми любим персонаж Пусей  #Cussing out Пайпър ми беше изключително дразнеща този сезон. Много важно- онази пропя, която не говори как й беше името? Другият ми любим персонаж  е Ред, Любим ми е и Ники, ама накрая се появи само, липсваше ми като цяло.  Twisted Evil Джуди Кинг много кинки, много се смях като преспа с йогата и Лусчек.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 14:57 от Tiffany Aching

# 758
Норма и преди е пяла Simple Smile
Ред е велика!!! Как се правеше по време на разпитите, че едва тогава научава за тялото в градината hahaha А Пискотела какъв е здравеняк, пък го кръстили Деси Laughing
Тейлър Шилинг не е за тази роля, според мен, не я одобрявам още от началото.

Ей, как можах да забравя монахинята Joyкак й падна телефона Laughing

# 759
  • Вестерос
Скрит текст:
хахахах да , за да измъкне София , като цяло повече ми хареса сезона от предния, още от началото ударно почнаха и тази Уоли , пълно куку

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 14:57 от Tiffany Aching

# 760
Аааааа! Моля ви, сериали, които си нямат отделна тема, а се обсъждат тук, да бъде правено в спойлер!

Не съм гледала още последния сезон на OITNB. Confused

# 761
Не мислех, че има нужда от спойлери, тъй като мина време откакто е излезнал сезона. А и защо не пропусна коментарите за сериала, вместо да ги четеш и да разбереш предварително какво се случва в сезона? newsm78

Между другото, само аз ли мисля, че този сезон нещо са си оставили ръцете що се отнася до монтажа? Например в 10-ти епизод, когато гледаха филма, нескопосания монтаж направо ми избоде очите!

# 762
Какво значение има кога е излязъл сериала? Тук се коментират и стари/приключили, но не гледани сериали, които пак биват преразказвани... Та молбата ми не е конкретно към OINTB, а принципно за сериали без тема, тук да се коментират в спойлер.

Spring, да предположим, че имам остро зрение и бавни реакции.  Wink

# 763
  • София
Лате, Бебето каза да пуснеш тема.

# 764
Започнал е нов сезон на Tyrant, а аз едва сега видях!

Общи условия

Активация на акаунт