Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 058
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Нашвил е подновен за 5ти сезон!!!  Peace Grinning bouquet  Ще се излъчва по CMT.
Това е чудесна новина!!! Благодаря ти, оправи ми деня!  bouquet

Petia Ivailova, аз гледам и Игра на тронове, и  Чуждоземката, и Черни платна Grinning,така че мога да направя сравнение между сериалите. За мен в Игрите и в Аутлендър има прекалено тежки сцени-то не са изнасилвания, други извратени неща, насилие и т.н. и т.н. И тук Черните платна направо ми идват като детско сериалче-в Платната има секс, но сцените не са показани така, че да отвратят (както е при горните два сериала), направени са доста лежерно, битките са си битки-сцените не са нещо ужасяващо, няма показано мъчително изтезаване на някого или и да има (например когато Вейн беше убил онзи и беше сложил бележка да се знае кой го е убил), то беше толкова набързо, че беше просто като щрих-цялата сцена беше сигурно за по-малко от минута.
Мен ме дразнеше само колко бавно тече историята, но сега като ще ги гледаш всички серии накуп, може би няма да е толкова протяжно. Не се отказвай след 3-4 епизода, после става интересно.  За мен вторият и третият сезон са най-интересни, първи ми беше блудкав.
Мисля, че Платната са добро сериалче за лятото. Ако искаш да знаеш още нещо-питай, мисля, че коментарът ми е подробен, но все пак може да има някакви неясноти. Simple Smile
Благодаря  Hug  Може скоро да започна първи сезон - тъкмо изгледах Мускетарите (имам още 1 серия и я отлагам, защото ми е мъчно, че свършва завинаги), а и на Person of interest му иде краят.   
Аз всъщност се замислих за Платната, защото имам колеги, които са много запалени, а от друга страна харесах Зак Макгоуън след последния сезон на Стоте - знам какво се случва с Вейн, но в крайна сметка няма да гледам само заради него.
Аз бях много ядосана и в същото време натъжена, заради съдбата на Вейн, от темата за Платната научих какво става в серията и сигурно близо месец отлагах гледането на точно тази серия Laughing Обаче спокойно, появяват се и нови актьори, които добре заместват липсата му Embarassed

# 391
Black Sails е чудесен сериал. Позната история с познати герои, но образите са толкова пълнокръвно развити, че дори и "лошите" характери ти стават симпатични (Силвър  Flutter).

# 392
  • Разпиляна във въображението
И все повече обвързват сериала с книгата Laughing

# 393
Здравейте,
някой гледа ли 100 Code/ Код 100? В замунда има първите 7 епизода и много се зарибих по сериалчето, но май нямат намерение да качат останалите епизоди Sad

# 394
  • Ямбол
Здравейте,
някой гледа ли 100 Code/ Код 100? В замунда има първите 7 епизода и много се зарибих по сериалчето, но май нямат намерение да качат останалите епизоди Sad
Аз го гледам, но съм назад с епизодите. Иначе си изтеглих сезона оттук:
Скрит текст:
В замунда качват епизодите, когато преводът е готов. Така че, ако държиш да е с бг субтитри, ще трябва да почакаш.

# 395
  • Разпиляна във въображението
Интересен ли е?

# 396

Да, на мен много ми допада, при положение, че не си падам особено по криминални сериали и не съм фенка на скандинавското кино. Но сериалът е нещо различно и бързо увлича.

# 397
  • Вестерос
orphan black е подновен за последен сезон.

# 398
orphan black е подновен за последен сезон.
Хубава новина!  Simple Smile

# 399
От няколко дни загледах Peaky Blinders и се чудя как така съм го пропуснала досега. Великолепен е. Знаете ли дали има отделна темичка за него?

# 400
# 401
  • Вестерос
в замунда има кечен първи епизод от 4 сезон на оранжевото

# 402
  • Вестерос
Това им е кофтито на нетфикс,че пускат цели сезони..за три дни изгледах оранжевото,много добър сезон, по ми хареса от предния.

# 403
# 404
  • Пловдив
Да ми препоръчате коя екранизация е по-добра на Мостът: The Bridge или Broen? Колебая се коя да почвам, като клоня повече към европейската.

Общи условия

Активация на акаунт