Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 935
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
Енджъл, имам други любими, просто в последните няколко години не ме е грабвал така сериал Simple Smile

Май се отказах от Луцифер.

Този за Версай изглежда интересен  Blush

# 586
Свещеникът от Викинги играе Луи XIV?!  Shocked Хм, това трябва да се види! А и историческите са ми любими! Simple Smile
Този сериал мислех да го гледам само заради "Ателстан", но още не съм се решила... Не си падам много по прекалено реалистичното насилие и секс сцени, а четох, че тук има доста и от двете. (Във "Викингите" някак си не е толкова гадно, като изключим определени неща, които просто превъртам напред. Него пък май спрях окончателно да го гледам, защото
Скрит текст:
четох из нета как свършва историята за Рагнар - в яма със змии; доста неприятно и предпочитам да не стигам до този момент)

# 587
  • Вестерос
За Рагнар има няколко теории, едната е със змиите да, но има и други.

# 588
  • София
Свърших го Stranger Things готин беше, обаче не съм сигурна дали искам да гледам втори сезон, ако ще се върти около същото. Т.е.  точно му се радвах, че  има стегнато действие сезончето, завършено е и т.н.
Скрит текст:
(пък и ми стана много  кофти за Ел)

# 589
Пo-скоро е антология Stranger Things, ако има втори сезон, сюжетът ще е друг.

# 590
  • София
Много се надявам, но за мен си оставиха широко отворен  финал за втори сезон в същия дух.

# 591
А не знам, не съм изгледала още. Grinning

# 592
# 593
  • Пловдив
Кое препоръчвате: The killing или Forbrydelsen ?

# 594
  • Ямбол
Кое препоръчвате: The killing или Forbrydelsen ?
Аз съм гледала само американската версия, затова ти препоръчвам нея.
Един от най-добрите криминални сериали, които съм гледала Heart Eyes

# 595
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Присъединявам се Peace.
Кастът също е много добре подбран.

# 596
Свърших го Stranger Things готин беше, обаче не съм сигурна дали искам да гледам втори сезон, ако ще се върти около същото. Т.е.  точно му се радвах, че  има стегнато действие сезончето, завършено е и т.н.
Скрит текст:
(пък и ми стана много  кофти за Ел)

Къде го гледа? Благодаря.

# 597
Сега видях, че ще има втори сезон (още не съм го гледала, но се колебая):
Скрит текст:

# 598
  • Вестерос
 Party

# 599
  • София
Да, аз четох, че още с първите епизоди е било почти сигурно, че ще има втори сезон.

Like_Smoke - не го разбрах много въпроса, по някой от фоксовете съм го засичала, ако търсиш тв, която да го излъчва, иначе си го гледах на компютъра...

Общи условия

Активация на акаунт