Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 329
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
И аз като малка гледах много латино сериали - просто като фон - само в сюблимните моменти им обръщах повече внимание.  Laughing И сега гледам по някой сапунен - турски или индийски, но е нищо в сравнение с американските, които следя. А и като вземат да ме дразнят, ги зарязвам от раз - изобщо не ми е жал, особено, като се има предвид колко много неща има за гледане - и то безплатно и достъпно по всяко време  Grinning

# 631
  • Пловдив
Благодаря за препоръката на The killing. Изгледах първи сезон, хареса ми.Сега отивам на почивка и като се върна, продължавам с втори. Broen много ми вдигна летвата, така че не мога да съм супер ласкателна, но все пак ми допадна за убиване на времето.

# 632
  • Вестерос
И аз му се каня на  Убийството, завършен е нали?

# 633
И аз му се каня на  Убийството, завършен е нали?
Да, за съжаление няма да има продължение. Oпределено си заслужава, завиждам ти, че не си го гледала още Grinning
 Лятна буря, значи Broen си струва? Тъкмо се чудех какво да започна, явно това ще е Simple Smile

# 634
  • КиТ
Преди да се пръкнат торентите на мен ми беше любим АХН канала и съм гледала ей такива сериали: Sliders и Relic Hunter

Малкъм,Приятели,Алф,Дарма и Грек,Стъпка по стъпка - също беше любими сериали Heart Eyes

Семейство Симпсън също съм гледала Joy

Може и други да има  Crazy Crazy

# 635
И на мен ми беше любим AXN преди години, преди интернетът да стане толкова достъпен (още имаше интернет клубове Laughing ) - даже мисля, че по него за първи път хванах Бойната звезда, Старгейт Вселена... Веднъж гледах в продължение на 8-9 часа маратон на Изгубени (и то нов сезон - предпоследният май беше)... Друго си е, когато сезонът е записан на флашка или на компа, и може да го спреш на пауза, да отдъхнеш за 20-тина минути  Laughing

# 636
  • Вестерос
Ние с приятелка си разделяхме сезоните и епизодите на сериали, защото бяхме с ограничен интернет и нямаше как да си ги тегля само аз всичките и си ги записвахме на дискове. Но пък моят доставчик имаше тракер за кратко, в който се теглеше без трафик от другите  Blush

# 637
  • КиТ
О на мен някъде 12 клас ми прекараха интернет вкъщи,щото пък нашия квартал беше леко в страни от трасетата,а тоя интернет дето сега е с телефон на бтк? Беше скъпичък и после успяхме да изровим там една фирма,дето кандиса да ми прекара нет  Shocked hahaha

А сега съм на Виваком  Laughing

# 638
И аз му се каня на  Убийството, завършен е нали?
Да, за съжаление няма да има продължение. Oпределено си заслужава, завиждам ти, че не си го гледала още Grinning
 Лятна буря, значи Broen си струва? Тъкмо се чудех какво да започна, явно това ще е Simple Smile

На мен Broen толкова ми вдигна летвата, че трудно си намирам нещо, което да ми допадне толкова  Peace

# 639
  • Пловдив
Like_Smoke, точно Peace Най-доброто, което съм гледала наскоро.

# 640
 Like_Smoke, Лятна буря, , добре, че споделихте, че щях да го пропусна, а точтно такова си търсех  bouquet

# 641
На мен Broen толкова ми вдигна летвата, че трудно си намирам нещо, което да ми допадне толкова  Peace

Всички много го препоръчват този сериал, а аз вече два пъти опитвам да го почна и стигам само до края на 1 серия с твърдото решение, че не ми е интересен. Вероятно по-нататък нещата се променят newsm78.

Убийството не го намерих в Замунда. От къде го гледате?

# 642
 simpatikonia, в арената го има - търси 'The killing' или 'Кой уби Роузи Ларсън?'.

# 643

Всички много го препоръчват този сериал, а аз вече два пъти опитвам да го почна и стигам само до края на 1 серия с твърдото решение, че не ми е интересен. Вероятно по-нататък нещата се променят newsm78.

Аз до 4-та го мъчих, именно заради препоръките, но не можа да ме грабне.
Хора с различни вкусове сме - нормално.

"Убийството" е сред любимите ми, но не е сериал който бих повторила (има такива, които съм гледала от-до по 2-3 пъти)  Simple Smile

# 644
  • Вестерос

Общи условия

Активация на акаунт