Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 293
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Аз пък мислих, че само последният, до момента, не е по книга Thinking

# 706
Някакви мнения за The Last Ship ( Последния кораб ) стори ми се интересен но да видя и вие какво мислите преди да го изтегля..Wink

# 707
Някакви мнения за The Last Ship ( Последния кораб ) стори ми се интересен но да видя и вие какво мислите преди да го изтегля..Wink

Като цяло е хубав. Първите два сезона ми харесаха, но третия който върви сега ми е скучен малко.

# 708
Благодаря , а някакви наблюдения над Джесика Джоунс и Бягство от затвора..Simple Smile

# 709
"Бягство от затвора" започна много силно, но накрая се насилвах да го догледам, за да видя как ще завърши.

# 710
  • срещу двата комина :)))
Аз подледно гледах The Night manager-невероятно добре направен минисериал. В момента сме на Preacher,също е много добър. На моменти даже ме хваща шубето, но съм фен на всички супернечъръл, а и каста е много добър Simple Smile
О, да не забравя да похваля и Джонатан Стрейндж и мистър Норел Wink

# 711
Spring is my season може ли да ми пбясниш Бягство от затвора.Последното бягство ( мисля че беше така ) какво е нещо като отделен филм или..?

# 712
"Джесика Джоунс" е хубав сериал, но доста мрачен - ако очакваш класически супергеройски неща, няма такива. Тя има суперсили и се бори със суперзлодей, но всичко е много по-сериозно и зловещо, отколкото в обичайните супергеройски сериали. Всички серии са свързани, все едно е един дълъг филм - подобно на "Деърдевил" (обичам това в сериалите на Нетфликс).
Това Последното бягство беше някакъв филм, в който измъкваха Сара от женски затвор - нещо като епилог.
Скрит текст:
Накрая уж Майкъл се пожертва, за да я спаси, но така и не показаха труп. Сега се възползват от това и ще има продължение, в което се оказва - естествено, че е жив и през цялото време е бил в още по-отвратителен затвор...

# 713
Ами има 4 сезона и накрая един филм, с който окончателно приключва историята. Заговори се за 5-ти сезон неотдавна, но едва ли ще стане.
Първи сезон беше най-интересен-плановете на главния герой да измъкне брат си, Джон Абруци-италианската мафия, Теди Бъкуел-педофил, който им обърка плановете и т.н. Втори сезон доразвива историята, само че извън затвора. Интересно е как всички се разделят, но имат една обща цел.  Трети сезон попадат отново в затвор, но от този сезон нататък са големите измишльотини.
Та първи и втори сезон са добри, но накрая глупостите стават в повече.

# 714
Пети сезон е факт - ето трейлъра:

# 715
Олелеее Rolling Eyes, сериозно ли?! Shocked Това ще е много зле!
Само че Майкъл не се пожертва, доколкото си спомням, а имаше тумор в мозъка. Вярно, че не показаха труп  но имаше гроб.

# 716
Не си спомням много какво стана накрая, но явно му е минал тумора - след десетина години е доста жизнен Laughing Всеки може да има гроб - особено пък в сериалите не е сериозно (ако става дума за фантастика - и трупът също не е гаранция, стига персонажът да е популярен).

# 717
  • Вестерос
Хич не помните, трябваше, за да избягат някой да остане и някакво електрическо табло да прекъсне с риск да умре от токов удар и тъй като Сара е бременна, а Майкъл има тумор в мозъка избра да остане и накрая свърши как Сара и синът им пред гроба на Майкъл.
С изключение на 4-ти и 3-ти сезон до някъде, сериалът си е класика и за мен е мъст сий.

# 718
Хич не помните, трябваше, за да избягат някой да остане и някакво електрическо табло да прекъсне с риск да умре от токов удар и тъй като Сара е бременна, а Майкъл има тумор в мозъка избра да остане и накрая свърши как Сара и синът им пред гроба на Майкъл.
С изключение на 4-ти и 3-ти сезон до някъде, сериалът си е класика и за мен е мъст сий.
Heart Eyes Първите два сезона са класика, да. От края най-ме подразни тази история с майката. Ще гледам продължението, ако ще за нищо да не става. Laughing В крайна сметка гледах продължението на Герои и то също не беше особено добро, но пък и очакванията ми бяха ниски... Надявам се 5-ти сезон на "Бягство от затвора" да е по-интересен - не ми харесва, че ще е за арабски затвор, но какво да се прави...

# 719
  • Пловдив
И за мен първи и втори сезон бяха много добри на Бягството. След това го развалиха, но началото е много зарибяващо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт