Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 298
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
"Джесика Джоунс" е хубав сериал, но доста мрачен - ако очакваш класически супергеройски неща, няма такива. Тя има суперсили и се бори със суперзлодей, но всичко е много по-сериозно и зловещо, отколкото в обичайните супергеройски сериали. Всички серии са свързани, все едно е един дълъг филм - подобно на "Деърдевил" (обичам това в сериалите на Нетфликс).

О само 13 епизода са,почвам го,след Странни Неща ми трябва нещо подобно Flutter

# 721
  • Вестерос
Плами, не знам дали ще ти хареса обаче, на мен ми хареса, но дяволът по ми харесва, тук е много дарк наистина. Но го виж де Simple Smile

За Бягството с майката беше наистина скучно , нали се оказа, че не са и братя даже накрая

# 722
  • КиТ
Плами, не знам дали ще ти хареса обаче, на мен ми хареса, но дяволът по ми харесва, тук е много дарк наистина. Но го виж де Simple Smile

Ще го пробвам  Thinking

А имаше есента си мисля за един сериал,за една мацка дето разследва си мисля,как се казваше,бях му хвърлила око и него да гледам  newsm78 От комикс и тя беше  Crazy
А открих го-Агент Картър  Crazy,трябва да изгледам и него  hahaha

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 20:26 от Pelenė

# 723
Започнах да гледам "Suits", засега ми харесва, дано и нататък да е така интересен.

# 724
  • Вестерос
Много любим  Heart Eyes

Досиетата щял да бъде с 10 епизода

# 725
Започнах да гледам "Suits", засега ми харесва, дано и нататък да е така интересен.

Мисля да го загледам и аз Simple Smile

# 726
Излезе новият трейлър на Полдарк - сезон 2 започва след по-малко от месец:

Какво им става с тая музика...

# 727
За какво се разказва в Полдарк? newsm78

# 728
За какво се разказва в Полдарк? newsm78
По поредица от книги е (не съм я чела, но прочетох, че само първите са хубави - и без това сигурно само те ще бъдат екранизирани).
Общо взето става дума за Рос Полдарк, който се връща от война (тази, в която амераканците са извоювали свободата си - т.е. като англичанин той е бил от губещата страна) и открива, че баща му е починал, всичките му останали роднини са го мислели за мъртъв, а годеницата му се е омъжила за братовчед му(който е значително по-богат). Освен това наследството му е доста скапано...
Рос започва да се бори, за да изгради отново живота си, открива нова любов и т.н.
Първи сезон е интересен и много популярен в Англия. Няма извращения или отблъскващи сцени на насилие (насилие има тук-там, но не е представено по отвратителен начин). Има драма и тъжни моменти, но сериалът не е прекалено мрачен.

# 729
Ей, май съм пропуснала интересен сериал. Щом е исторически, ще го гледам. Предполагам е и драма, още по-добре.

# 730
Да - поне за сега е драма. Доколкото прочетох, нататък книгите са се разводнили ужасно и е станало на сапунка, но до тогава има много време (в тези последни книги се разказва за децата на сегашните герои, които още не са родени).

# 731
Здравейте..!
От известно време не мога да намеря интересни сериали..предпочитам екшън,драма,трилър,мистерия , но не и исторически,  фантастика гледам , но рядко,  например гледал съм Teen Wolf хареса ми..ако може някой да ми препоръча нещо , което е гледал и му е било интересно...;/

# 732
Здравейте..!
От известно време не мога да намеря интересни сериали..предпочитам екшън,драма,трилър,мистерия , но не и исторически,  фантастика гледам , но рядко,  например гледал съм Teen Wolf хареса ми..ако може някой да ми препоръча нещо , което е гледал и му е било интересно...;/
В Daredevil има много екшън - спукват се от бой...Води се супергеройски с елементи на фантастика, но за сега фантастичните елементи са слабо застъпени.

# 733
  • Вестерос
Tigura

Quantico, Blindspot,  (екшън)

How to get away with murder (мистерия)

Mr.Robot,

The Strain (с вампири, много дарк)

Daredevil, Jessica Jones(супергерои ,но по-тъмни и сериозни да го кажем)

Bates Motel (драма, за предисторията на Психо)

Grimm (има екшън, но е тип фентъзи)

Orphan Black (мистерия)

Stranger Things (мистерия)

Всички тези вървят в момента

Приключили:
Penny Dreadful, Eye Candy,Graceland,Constantine,

# 734
И все пак повечето са с фантастичен елемент:) Одеве се замислих, че май не съм гледала чист екшън скоро - Person of interest беше последният, но и там имаше малко фантастика (ако броим изкуственият интелект - той скоро ще е реалност).
Мисля от наесен да започна да гледам римейка на Смъртоносно оръжие (или Макгайвър), просто за разнообразие, но сигурно ще ги спрат като Час Пик. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт