Професионални серии за коса - тема 104

• 70 318
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Чудя се аз защ не пишете в темата  Mr. Green

Страхотна е за поеден път!  Hug

Слънцезащитни серии не ползвам, не съм ползвалаи  май нямам мераци. Набл;ягам на хидратацията през лятото.

Откритие.... не се сещам. Може и четката Ровента и терапията Наши  Heart Eyes

Сухи шампоани никога не съм ползвала и нямам намерение.

# 46
  • София
Епонка, благодаря, че се погрижи да си имаме нова тема  bouquet Hug
Прекрасно и лятно е тук!  Heart Eyes

1. До момента не съм ползвала слънчева защита за косата, но това лято ще ползвам СС крема на Керастас.
2. Продукт уау от последните времена ми е червеното серумче Про Файбър, благодарение на Сетони, която упорито го хвалеше.  Hug Hug Hug
3. Имам купен един Батист, за спешн случай или когато косата ми е смачката от спане, а ми се налага да изляза бързо, но изобщо не се сещам, че имам такъв продукт в къщи и винаги измивам, ако ще и най-експресно косата. Не съм свикнала да ползвам такова нещо, а ми е любопитно  Mr. Green

Фрийкче, отнесе ме с твоята коса! Невероятно красива е момиче!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
  • на острова на мечтите
Мишел, благодаря Hug ще се възползвам веднага  Peace

# 48

Здравейте!
Аз се позагубих малко, но имам доста работа, което малко или много се отрази на косата ми. Нищо пагубно, но не е в най-добрата си форма.

1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
Първата година ползвах серията на Лакме - шампоан, маска и серум. Тогава много ми харесваха, особено аромата. Миналото лято слагах преди плаж обилно от олиото на Мароканойл и я връзвах на плитка. После я миех пак с шампоана и маската. В останалото време наблегнах на хидратацията. Много добре се отрази на косата ми. Даже по-хубава от края на миналото лято не съм я виждала.
Този месец мисля да наблегна на протеин и да изразходвам този тип продукти, които съм насъбрала. После пак почвам обилна хидратация и мисля да взема някой спрей за плажа. С това Орофлуидо също ме зарибихте.

2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?
Нямам много пресни впечатления, защото не пазарувам особено често вече. Продуктите на Мароканойл ми се отразяват супер. Пробвах и травел сетовете на Алтерна - бамбук и кенди и хидратация с хайвер. Също съм много доволна, но ми липсва времето, в което ме впечатляваха неща от по 15 лева.  Joy

3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни?
Не ползвам. Пробвала съм преди професионалните продукти и влошаваше повече нещата. Сега ме е страх, дори и да са по-добри професионалните. Като цяло си мия често косата и не стигам до такава нужда.

# 49
Момичета, аз си мия косата всеки ден, или през ден. Не с цел немиене ползвам сухи шампоани. Те имат и други функции. Пример: Измивам аз рано сутринта косата и се старая най-малко с финиши, ако не правя прическа. След това изпържвам 5 палачинки и вместо да мириша на Керастаз, Алтерна или Ливинг Прууф...Сещате се какво става. Тогава обръщам косата надолу, пръскам сухия шампоан и се изправям. Оправям косата с ръце. Получавам прекрасен аромат и обем. Така доволна отивам на работа. Затова аз лично много уважавам качествените сухи шампоани. Peace

Надявам се, че ме разбрахте, защото все съкращавам заради писането през телефон. Иначе имам още доста примери за такива ситуации. Hug

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 22:39 от Феерия

# 50
  • USA
От сухите шампоани,май тези на Батист са най-популярни.Аз имам няколко,но не съм фенка и винаги ще предпочета да измия косата(дори и да се налага това да бъде всеки ден) пред моментно маскиране на мръсотия и себум.Иначе съм съгласна,че опцията сух шампоан е практична за забързани дами.

Днес ползвах Керастаз Хроно,но косата ми се пресуши и вмомента е една такава - скърцаща.Не знам къде сбърках,защото под душа,след като отмих маската,косата си беше мазна и лъскава.Дали от финиша(крем на OJON)..
Според мен имам нужда от дълбока хидратация и отскочих до парфюмерията,за да купя серията Alterna Moisture Intense.
 Взех си при уоша,шампоана и балсама.Ще се включа с впечатления.Само ме притеснява,че може да се окаже прекалено мазна и да ми отнеме от обема.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 06:43 от Beautyholicа

# 51
  • Казанлък
-25 на Маракеш в Рибката Wink Поръчах си лосиона за ръце и тяло, че му се каня отдавна.

# 52
Beautyholicа,Алтерна мойстър интенз въобще не е тежка и не омазнява.Аз точно на това се надявах когато купих серията,а резултата по-скоро беше обратен  Mr. Green Но това за моята коса  Peace

ФЕЕРИЯ,интересен пример за приложение на сухия шампоан.Била съм в такива ситуации.Дори съм си мила косата 2 пъти дневно заради кухненски аромати  Laughing В последно време предпочитам,ако съм мила косата сутринта,вечерта преди излизане да нанеса най-ароматния финиш който имам и воала...косата ухае супер.В това отношение най-идеално неутрализиращ аромати,за мен се оказа Лакме топ 10.Жалко че е натъпкан с огромни брокати  ooooh! Изхабих една опаковка само заради аромата и мекотата които придава на косата.
Но след дълго готвене-задължително в банята!Пък ако ще и 3 пъти дневно да се наложи да мия косата  Mr. Green

# 53
1.По първия въпрос до сега не съм използвала слънцезащитна серия за косата.Много съм объркана какво да взема.От тази тема и този въпрос ще се ориентирам.Мислех да заложа на спрея на лореал ,cc на керастаз и шампоан на макадемия.Ще изчакам да прочета повече информация по тази тема обаче.
2.Впечатлих се от две марки които не са професионални ,джон фрида за брюнетки(може да съм впечатлена защото го използвам рядко) и другото е олиото на ДАВ за коса с арган и макадемия.Страхотно е .
3.Не използвам сух шампоан.Заглеждам този на матрикс и клоран и от любопитство бих си взела .
 И да споделя пробвах маската на керастаз elexir ultime.Явно не е за моята коса тази маска.Ужасна за мен.Косата ми се спласти,матира и слегна.Изглежда мръсна Sad .

# 54
DqVoLsKi_ChArOvNa,ти май си първия
човек на когото маската му идва силна  newsm78 Всички се оплакваха от сухота.За мен е идеална.Но аз ползвам цялата серия на едно миене-пре уош еликсир ултим,шампоан за плътна коса,маска и за финиш олиото за всеки тип еликсир ултим.Според мен никога не може да е обективна оценката за даден продукт ако не си го ползвал с друг от неговата серия.Ами ако шампоана ти е бил тежък?С какво изми косата преди маската?

# 55
Момичета, видях сега промоцията на Рибката за намаление на продуктите на Маракеш и се изкушавам да пробвам нещо от тях.
Не обичам арабски аромати за това се ориентирах може би към серията с аромат на мандарина и слива... Thinking Чувствените подправки звучи добре, но ме притеснява да не е някаква натрапчива и мъжка миризма. Единствената по-ориенталка миризма, която обожавам е на Митичното олио Rich.

Какво ви е мнението за тяхните неща по принцип и ако някой е ползвал серията за изправяне ще се радвам да сподели подробности за нея, както и на какво ухае.  bouquet

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 11:38 от Жаки°

# 56
човек на когото маската му идва силна  newsm78 Всички се оплакваха от сухота.За мен е идеална.Но аз ползвам цялата серия на едно миене-пре уош еликсир ултим,шампоан за плътна коса,маска и за финиш олиото за всеки тип еликсир ултим.Според мен никога не може да е обективна оценката за даден продукт ако не си го ползвал с друг от неговата серия.Ами ако шампоана ти е бил тежък?С какво изми косата преди маската?
шампоана ми е на меди.Винаги ми измива идеално косата и никога не ми утежнява .Примерно маската интенз рипеър с този шампоан косата ми става страхотна.Просто явно керастаз елексир не е за мен затова и написах ,че не е о.к за моята коса което не означава ,че е лоша.Моята коса е къса и тънка и може би ми е тежка .

# 57
  • Пловдив
Вчера пробвах зеления шампоан Про файбър. Имах мостра и като за първо миене много ми хареса. Дори миризмата изобщо не ми е гадна, никакви подправки не усетих. Да, ароматът е малко по-тежък, но на мен ми допада.
Още докато миех косата стана много мека, изобщо не се заплете. Измих два пъти.
Вместо маската намазах бялата ампула.
За финиш сложих двойния серум на Лореал на връхчетата и крема Restore Living Proof по дължините.
Резултатът е подредена, гладка, мека коса, без фризита и разхвърчаване. Днес, след като съм преспала, също е много подредена.

Много съм доволна от комбинацията.
Шампоанът определено е по-лек от лилавия, който на мен ми дойде много тежък. Най-вероятно косата ми не е чак толкова изтощена и няма нужда от тежка артилерия  Simple Smile Но пък червената серия ми е много слаба.

В тази връзка, ако някой има излишен зелен шампоан, мога да го приютя.

# 58
И моята е с фин косъм  Peace

От септември допреди седмица съм подкъсила косата си с поне 25см.Хич не ми е жал.Периодично ме стяга шапката и правя драстични промени.Сега косата ми изглежда много по-гъста без тънките дължини и много хубаво накъдрена  Heart Eyes

# 59
  • Казанлък
шампоана ми е на меди.Винаги ми измива идеално косата и никога не ми утежнява .Примерно маската интенз рипеър с този шампоан косата ми става страхотна.Просто явно керастаз елексир не е за мен затова и написах ,че не е о.к за моята коса което не означава ,че е лоша.Моята коса е къса и тънка и може би ми е тежка .
DqVoLsKi_ChArOvNa, кой шампоан на Медисютикъл ползваш и доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт