Професионални серии за коса - тема 104

• 70 294
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета, благодаря ви за хубавите думи!  Hug
Напоследък сякаш грижите за косата ми през последните месеци взеха най-накрая да проличават, но всичко това е благодарение на вас и нашата темичка.  Hug Освен това отбелязвам напредък - в петък ще отрежа още един-два см. от дължините и вече не ми се свиди толкова за косата. Simple Smile

Епона, благодаря за хубавате темичка!  bouquet

По въпросите:

Слънцезащита: Не съм ползвала досега  продукти с такава насоченост и ефектът от това не закъсня. Миналото лято след две морета косата ми беше като метла, никога не я бях виждала чак толкова зле. Тази година със сигурност ще си купя, интересни са ми и Керастаз, и Макадамия. Мисля обаче да заложа на изпитани хидратиращи шампоан и маска и да си взема по-скоро някакъв leave in продукт и серум с фактор. Ще видим, има време.

Силно впечатляващ продукт: Ха сега де! Мисля, че последно най-впечатлена бях от терапията на Наши в три стъпки и от течната коса на Вела. Надявам се резултатът да продължава да бъде все така добър.

Сух шампоан: Ползвала съм много спорадично, особено много се надявах на тях в период, в който тренирах ежедневно, защото много ме изнервяше омазняването на корените, но не са моите продукти това.
Скрит текст:
Даже си спомням, че си правех график на тренировките в зависимост от това кога ще си мия косата  Crazy
Иначе ми беше харесал сухия шампоан на Dove (не се продава в България май), а преди години си спомням, че  бях доволна от този на TIGI, купен съвсем случайно без да знам за какво точно иде реч:

Скрит текст:

ПП: Ех, Сетони, ще ме накараш да дам нов шанс на Орофлуидо с този спрей. Има ли го някъде наличен?

ППП: В предната тема имах предвид серията Intense repair на Loreal.

# 31
Фрийк,имаше я и във ФЮ и в Енцо и в Бюти Бей, но в момента не е налича Сахарата, може би е рано, дано заредят, че и аз мисля пак да взема. Явно не знаят, че на нас ни е лятно вече  Laughing

# 32
  • Чукарландия
Фрийк,имаше я и във ФЮ и в Енцо и в Бюти Бей, но в момента не е налича Сахарата, може би е рано, дано заредят, че и аз мисля пак да взема. Явно не знаят, че на нас ни е лятно вече  Laughing

Това ли е Orofluido Beauty? Hug

# 33
Белла, това е олиото.А спрейчето Сахара със слънцезащита е това http://www.lookfantastic.com/orofluido-sahara-heat-protect-spray … 8sCFY2kFgodH8UBDQ

# 34
  • Чукарландия
setony  bouquet

# 35
1.Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
Досега не съм ползвала. Може би е време да взема мерки и ще ви следя за отзиви.

2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?
Шампоана на Алтерна от Moisture intense oil серията.

3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни?
Ползвам понякога, но не професионален, а вече споменатия Batiste.

Възполвах се от намалението по случай новата визия на Арлен и взех Kerastase Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist. Чакаше ред от доста време след отзиви на Денси и Илли. Много се надявам да ми допадне.

# 36
Записвам се в новата тема. И аз се замислям това лято да си взема продукт със фактор за косата. По принцип не излизам без слънцезащитен крем на лицето, трябва да си създам този навик и за косата.

Само не можах да хвана в темата кои продукти препоръчвате със хубав фактор.

# 37
15 % отстъпка на Марокан в Арлен с код MOR15 до 15.04.2016!  Peace
Сетони, благодаря!

# 38
  • Казанлък
Аз все още търся моите УАУ продукти.

# 39
  • Враца
Здравейте дами,
1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
До сега не съм използвала, но смятам в най-скоро време да купя предпазващ спрей. Ще събера още малко мнения от вас и ще реша какво точно да купя.
2. Кой е последният продукт откритие? Това са ампулите на Наши и серията Фито рипеър. Косата ми изглежда великолепно след тях.
3. Ползвам сух шампоан поне веднъж седмично.
 Имам Батист в момента, ползвала съм Клоран и един на ДМ. Мога да кажа, че Клорана ми е фаворит.

# 40
  • София
Оо, бях забравила за Лакме Сън маската (която е с консистенцията на балсам). Много неприятно суха ставаше косата от нея. Хидратиращите серии на Лакме са тотално пресушаващи поради някаква причина. Не бих повторила.

# 41
1Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?

Ползвала съм Суим кап на Филип Кингсли. Предпазва от слънце и вода , даже е създаден по молба на американски олимпийски отбор по синхронно плуване. За градски условия според мен не става. Ползвам го като ходя да плувам, което за съжаление се случва рядко напоследък, прилича ми на еластилайзера и ефекта от него. Така до като си плувам, си подхранвам и косата  Simple Smile.
Изкуших се от Ш+Б + четката на Макадамия слънцезащитните комплекти. Отскочих до Златната рибка и като видях несесера /по-голям е от колкото очаквах/ , окончателно се навих. Аромата на кокос също ми допада.

2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?
От година ползвам професионални продукти за коса. Впечатлява ме цялостната грижа с хубави продукти , има огромна разлика, продължавам и си мисля , че ефекта за напред ще е още по-голям.

3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни? Доволна съм от Клоран, този на Лакме не ми хареса. Следващия ще е на Ливинг пруф. Феерия, благодаря за отзивите ти!  bouquet

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 15:23 от marcela1

# 42
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря за добре оформената темичка!!!!
По първия въпрос-не съм се спряла все още на този тип продукти.Надявам се да ми помогнете в избора,следя ви от около половин година. bouquet
По втория въпрос-силно се надявам да остана супер впечатлена от продуктите на Ливинг Пруф,ще си взема поръчката след малко.
По третия въпрос-не ползвам и смятам да не ми се налага.

# 43
Поздравления за добре оформената тема! bouquet
1. Специална слънцезащитна серия  не ползвам.
2. Продукт откритие: серията Наши Фито
3. Не ползвам сух шампоан. Мия косата си през ден , така че нямам нужда. А и не мисля, че такъв продукт би могъл да почисти косата от замърсявания.

# 44
  • София
Ех, че е приятно морска темичката. Мерси Епона!!!

Обожавам морето и с нетърпение чакам това време.
Слънцезащитни продукти не съм ползвола освен слънчевата маска на Лакме, която няма свършване и това лято ще я ползвам. Нищо й няма и ще настоявам да я свърша. Харесвам си я.

Последно бях впечатлена от червения шампоан Про файбър и белите ампули.

Сух шампоан съм ползвала само един от ДМ. Но обмислям този на Ливинг прууф.

Общи условия

Активация на акаунт