Професионални серии за коса - тема 104

• 70 303
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Епона !  bouquet Heart Eyes

1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
Живея на морето и излагането на слънце/плаж/море е част от ежедневието ми така да се каже.Но винаги съм пренебрегвала тази грижа...Миналото лято ползвах оригиналното олио на Макадамия и серията Алл Софт на Редкен + олиото от серията. Не съм ползвала шампоан маска специално с таква насоченост,имам 2 олиа за доизхабяване едното е това на Редкен и Митик ойл.Мисля,че ще ги вкавам в употреба по-често,че най-накрая да ги свърша,много бавно изразходвам финиши....Мисля,че искам да си взема нещо за предпазване,което е предназначено за плаж...Този ЦЦ крем на Керастаз ми е интересен,но ми се вижда доста скъп  newsm78 Още повече като не съм ползвала до сега такива продукти и малко скиптично гледам на тях.. Mr. Green

2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?
Хидратиращото мляко на Алтерна. Heart Eyes Много добре ми действа,омекотява ми връхчетата,супер ми начупва косата, страхотно е.А още повече съчетано със хидратиращите шампоан и балсам от серията. Heart Eyes

3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни?
Ползвала съм само на Батист, опаковката с розовите цветчета.Върши си работата,оставя сравнително пудрен ефект,но ми дразни на супер чувствителния скалп при по-продължителна употреба. Но за цената си мисля,че върши добра работа.Трябва да си взема отново,че в момента нямам такъв продукт,а понякога наистина се налага,когато ежедневието е по-забързано.... Чудя се на този на Рене Фюртер..

# 16
  • София
Епона, благодаря за новата слънчева тема Simple Smile  bouquet

1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
От няколко години слънчезащита за коса, дори и в града. Миналата година нищо не правещото спрейче на Шварцкопф. Тази година СС крема на Керастаз Солей, който има и хубав козметичен ефект. Преди години ползвах защитен гел на пак на Керастаз Солей, който ползвах при плуване в басейн (макар и закрит). Суимкап на ФК ми беше голям мерак, но така и не го намирах в БГ.

Ампулките с колаген на Наши - прекрасни и лесни! Те са ми спасителния избор за интензивна грижа за косата в средата на седмицата, когато времето е по-малко.

Не ползвам.

# 17
1. Не ползвам специални продукти за летния сезон, но тази година смятам да си взема, така че темата ми е изключително интересна.
2. Хидратиращият ш+м на Марокан. Косата ми стана доста мека и подредена, а по принцип е суха по дължините.
3. Използвах до скоро сухия шампоан на label m за брюнетки, но не беше моят продукт. Сега използвам този на Филип Кингсли и съм значително по-доволна Simple Smile

# 18
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема bouquet
Ползвам всяка година слънцезащитни продукти - на Лакме, Лореал, Керастаз / в тази връзка, ще си ползвам СС крема от миналата година, вярно че е отварян и не е ползван почти година, но ми се свиди да изхвърля 2/3 от продукта Embarassed, не вярвам да се е развалил/. Обмислям обаче и новата слънцезащитна серия на Макадамия, така че ще очаквам с нетърпение вашите отзиви Flutter

Последното ми откритие, ако мога така да го нарека, е цялата марка Мароканойл - всичко ми допада и косата ми винаги има добър вид с който и да е продукт от марката. Напоследък само тях си ползвам....Само Ливинг прууф ме изкушава и съм ги набелязала за купуване Wink

Не ползвам сух шампоан, пробвала съм веднъж, все оставам с усещането за мръсна, замазана коса и се отказах от купуването на такъв тип продукт.

# 19
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Епона! bouquet

По въпросите за запис:

1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)? - Миналата година ползвах на Лакме слънцезащитната  серия, докато бях на море, въобще не съм доволна. Пресуши ми косата, вместо да ѝ даде повече влага, фризи, фризи... до немай къде.
2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много? - лилавата серия Профайбър е моята Серия. Засега. Hug
3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни? - никога не съм ползвала, не смятам и да ползвам. Не обичам такъв тип продукти. Да замажа на немита коса нещо... Не е за мен. Peace

# 20
1. Специална слънцезащитна серия ползвам рядко. Ползвах на една екскурзия преди години мостри на тази на Лакме, но беше ужасна - не знам колко е предпазвала, но ми изсуши косата много. Добре че имах и план Бе. На едно море пък си бях взела суинкапа на ФК. Определно действаше, но малко трудоемко ми се стори ползването, а и този мокър ефект нещо не ми допадаше.
Иначе имам няколко финиши, които действат предпазващо.

2. Продукт откритие: серията Наши Фито + терапията Фито в три стъпки. Както и различните видове масла за скалп.

3. Не ползвам сух шампоан. Мия косата си всеки ден почти, така че нямам нужда. А и не мисля, че такъв продукт би могъл да почисти косата от замърсявания.

bouquet

# 21
  • Пловдив
Страхотна тема, в тон с предстоящия сезон  Simple Smile

Слънцезащитни продукти не използвам. Преди 2-3 години бях взела серията на Лакме, но не бях доволна. Слаба за моята коса и не усещах никаква хидратация.

Откритието напоследък за мен е Еластисайзър с нероли и здравец и серията ТЕН на Алтерна. Косата ми става изключително подредена след тези продукти.

Сух шампоан имам Batiste, но нещо не съм много впечатлена. Може би защото скалпа ми е чувствителен, след напръскване го усещам още по-раздразнен. Да не говорим, че косата в корените ми стои лепкава. Ползвам го изключително рядко.

Да си повторя въпроса от предишната тема - препоръчайте ми пяна или крем за оформяне на къдрици, но да не е с фиксация или втвърдяване,а косата да си остане мека.

# 22
Благодаря за новата тема  Hug

Лятото използвам често слънцезащитната линия на Loreal Professionnel Solar Sublime и олиото Sun Care с monoi на Lakme.

Откритието ми за тази година е Lakme Deep Care Drops с абисинско масло. Не мога да ви опиша колко съм вманиачена по това олио. Нанасям го абсолютно всеки ден  Heart Eyes Heart Eyes
Изобщо цялата серия е жестока.

Сух шампоан ползвам вече близо година само на Batiste. Страшно го харесвам като ефект и отделно ми прави косата още по-бяла  Heart Eyes

# 23
Епона, благодаря за новата тема  bouquet

Тази година ще ми е за пръв път. Досега съм слагала кокосово масло като се сетя преди да отида на плаж, но рядко. А живея на морето, така че ми е нужно нещо такова. Съвсем навреме си взех кремът 5 in 1 на Living proof, а него го дават и за слънцезащита, така че тази година ще се предпазвам още от пролетта.
След по-продължително ползване - Стамиген ампули на Напура. Взех си ги от последното намаление, тоест ползвам ги 2-3 месеца и имам много нови растежи. Представете си ги съчетани с къдрава коса...имам някои кичури, които стоят вертикално  hahaha Също и от гореспоменатия крем на Ливинг съм много доволна.
Не съм ползвала, но и нямам нужда засега.

# 24
Да се разпиша и аз, снощи четях през телеона и оттам да пиша ми е мъка, мъка  ooooh!

Слънцезащита: обожавам серума на Лакме сън, невероятна хидратация.
Спрея изсушава косата, обаче. Маската също я обичам, както и шампоана.
Тази година мисля да заложа на Лореал слънцезащитната, защото отдавна и се каня. Миналата година за солариума пръсках косата със спрея на Лореал/слънцезащитния и мисля имаше ефект. Не ставаше така суха косата след печене  Laughing

Уау продукт нямамм, защото скоро нищо не съм купувала. Преди време Линдичка ми изпрати Минимайзера и се влюбих в него. Гелообразен е, обаче яко ми фиксира краищата и стават като прясно подстригвани  Heart Eyes

Днес ще пускам поръчка и се колебая двойният серум на Лореал Липидиум или крема рестор на ЛПрооф да поръчам. Искам запечатване на краищата, но и омекотяване  newsm78

# 25
Нищо специално. Ползвам кокосово масло и хидратиращи продукти.

Останах много впечатлена от ампулите на Сери. И двата вида ми харесаха. Искам да пробвам и други продукти на марката. Нямам голям опит с професионалните продукти за коса. Сега навлизам в тази зона  Laughing

3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни? Ползвам много рядко. Оставам с усещането за още по-мръсна коса. И ми дразни дерматита  ooooh!  Ползвала съм тези - Colab Batiste blush , original и Xxl volume. Superdrug killer volume Последния ми понася най-добре ... другите съм ползвала по един път и подарих.

# 26
ЕПОНА,благодаря за новата тема и за твоето старание  bouquet
1.Слънцезащита-ползвала съм серията на Голдуел-ш,м,гел и бях страшно доволна.Само гела не ми допадна защото беше много лепкав.Ползвала съм и спрея на Лореал пр,но не беше нещо особено.
2.Продукт-откритие-доста са.Пре уош на 3мор инчес,кенди термоспрей на Алтерна,Анти фриз серията на Алтерна,серията за блясък на Алтерна,Хидратиращото мляко на Алтерна,двуфазния крем-гел на Лореал пр.за къдрици,серията Фито на Наши...
3.Сух шампоан-не съм ползвала и нямам интерес.

# 27
  • Пловдив
РуСа-Мамма, имам и двойният серум на Лореал Липидиум и крема Restore. И двата ми харесвам много. Двойният серум и по-мазничък, но не стои мазно на косата. Слагам го само на връхчета. Моите са много остри и твърди и след серума стават мекички.
Кремчето също много ми харесва, но аз го слагам по цялата дължина, а не само в краищата.
Според мен,което и да вземеш, няма да сбъркаш.

# 28
РуСа-Мамма, имам и двойният серум на Лореал Липидиум и крема Restore. И двата ми харесвам много. Двойният серум и по-мазничък, но не стои мазно на косата. Слагам го само на връхчета. Моите са много остри и твърди и след серума стават мекички.
Кремчето също много ми харесва, но аз го слагам по цялата дължина, а не само в краищата.
Според мен,което и да вземеш, няма да сбъркаш.
Много ти благодаря  Hug

А може ли някой да ми сравни балсама за луксозно русо на Секси хеър и лилавата им маска? Преди време имаше твърдение, че балсама за блондинки е много по-силн от лилавата маска.

# 29
Епона, много слънчева тема  bouquet
На въпросите:
Ползвам продукти със слънцезащита...моите впечатления от тях:
-Слънцезащитната серия на Лакме-шампоан, маска, серум
Скрит текст:
-аромата на цялата серия ми харесва, макар да е прекалено силен и на моменти да ми идва в повече. Шампоанът прави хубава пяна и измива добре, маската не разплита, нито подхранва, недостатъчна ми е, за лятото съвсем...Серумът е много тежък и клечкосва дори при минимално количество.Освен това изсушава косата, което е още по-ужасно.
Предпазват, но има и по-добри продукти...
-Сахара Орофлуидо
Скрит текст:
- течност в спрей-великолепното ориенталско ухание на амбър и ванилия обгръща сетивата и създава усещане за красота.Трайно и завладяващо, не е за всеки, само за любители на подобни аромати.Сухо масло в спрей е, водниста консистенция, изключително лесна за нанасяне, при допир с косата се разтапя и попива, без да тежи.Предпазва чудесно, просто прави филм върху косъмът и не дава ефект клечки, нито втвърдява, само аромата и блясъкът подсказват, че е там.Наистина великолепен продукт, който защитава.
-До края на темата ще добия впечатления и от СС кремчето на Керастаз, след малко ще отида да си го взема и от утре ще го ползвам, нямам търпение...
2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?-червеният серум от ПроФайбър серията-освен, че има термозащита дава и чудесен блясък, обичам го!
3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни? - не ползвам /мнооого рядко/, но имам  Grinning , по едно време по-често тренирах и бях решила, че е добре да имам.
-На Лакме -
Скрит текст:
много хубав, дава и лек обем, оставя бели следи, но при по-светла коса не е голям проблем, след минути избледняват и се сливат.
-На Лейбъл М- много лек продукт, не оставя никакви бели следи;
-На Филип Кингсли -хубав беше и вършеше работа,но не помня дали оставяше бели следи newsm78
-На AMBIANCE ,този в кафявата гама
Скрит текст:
- фин прах е, има лек ефект, не е така добър като спрейчетата, но е интересен.Не ми харесва това, че оцветява и скалпа и имам усещането за продукт върху косата.

Общи условия

Активация на акаунт