Професионални серии за коса - тема 104

• 70 313
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Стаси опиши си косата и ако може в скрит текст да не спамим да снимаш състава bouquet

Съжалявам, че ще го кажа, но не знам как се пише в скрит текст Grinning Но ще обясня накратко, може да е полезно и за другите. Косата ми е гъста, чуплива, суха, боядисвам я често и сега е доста изтощена, тъй като преминах и обезцветяване.

# 676
Дениша, благодаря bouquet възползвах се от кода  и поръчах маската  Храма рич на Керастасе Heart Eyes Laughing

# 677
  • София
Дениша, благодаря bouquet възползвах се от кода  и поръчах маската  Храма рич на Керастасе Heart Eyes Laughing
Честита!  Wink
Сити, би ли споделила в кой квартал отсядаш в София?! Извинявай, но не мога да се съглася, че "водата в София" е виновна. Но е възможно да е с лошо квартално качество. Ние имаме мека вода, без варовик например. В Пловдив или Пазарджик, водата е много варовита и лоша за косата, по мое мнение. В София, особено в кварталите под Витоша, водата е чудна, дори става за пиене.  Peace  Wink  bouquet
 Не е ли време, да помислим за въпроси за запис в новата тема?!  Thinking Имам някои шантави идеи...

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 17:46 от Denisha

# 678
  • Бургас / София
Не съм казала, че водата в София е лоша, а напротив, просто не съм свикнала със сухотата затова така се изразих, напротив тука на морето водата не е добра Simple Smile

# 679
Сити, аз понеже те чета от години и съм се светнала за някои продукти за обем заради твои описания /винаги съм ти благодарила/, та те следя и сега си мисля: доста често споделяш, че не си използвала маски, балсами или финиши. Също така, че маска /Митик примерно преди време/ ти стига за толкова много време, че не можеш да я изхабиш, при положение, че въобще не е икономична. Мисля, че и за тестери споделяше за неколкократно ползване, което също е учудващо. Та казвам всичко това за добро - да не би сухотата да се дължи на тези неща. Предвид, че съм виждала прекрасната ти дълга коса, винаги съм чудела на оскъдното ти слагане на маски, балсами и финиши. Всичко - с най-добри чувства. Peace

# 680
Оо, хидратиращи маски слагам на една педя от върхчетата на косата иначе стои смачкана по средата , а протеинови мажа от корен и всичко се изпива. При мен протеина върви на поразия, а хидратиращите ще има да ползвааам Party Косата ми е под раменете с нормален косъм, боядисана, суха по принцип.
Втори път мия едно след друго с хидратиращи - добре се държи косата ми за сега. Вторият ден ми е определящ обаче...

# 681
  • Бургас / София
Да, винаги съм пропускала маски и финиши, но никога не ми е била суха косата чак толкова (даже никак), но си идва време в което косата се възстановя и според мен това се дължи на Про Файбър, сега си слагам обилно финиши + серуми и маски, че и силно маслени, поне за моята коса. Нямаше как да сложа на себореята си обилно хидратираща маска и маслен финиш, но сега положението е друго, иначе за сериите за обем мнението ми е едно към едно като предишните ми коментари. Даже пропусках и стилизанти, оставах си само по шампоан, но себореята като цяло ми се оправи и от терапията МШ.

# 682
setony, благодаря ти... Това е финиша на Shu Uemura Art of Hair Satin Design Polishing Milk:

Харесва ми, хидратира, не утежнява, не е силно парфюмиран и мога да го ползвам след всякакви серии...  Peace

# 683
Сити, ами то аз нямах предвид слагане на маски и финиши по скалпа, ама как съм се изразила с тоя телефон... ooooh! И аз слагам само по краищата, защото иначе ми се губи обемът в корена с малки изключения. А пък ти със себореята естествено, че внимаваш. Та краищата имах предвид. Моя грешка. Peace  Hug

# 684
  • Бургас / София
Аз нямах проблеми само със скалпа а даже по тила ми достигаше себореята  Rolling Eyes . Едно грешно намацване и всичо отиваше на кино, беше много неприятно. А сега наистина нямам проблеми и точно това, че използвах само шампоан ми беше грешката, но сега си взех поука и слагам и финиши и серуми, даже  Heart Eyes

# 685
  • София
И при мен хидратиращия шампоан на Мароканоил заплита косата, добре че си взех травъл размер за проба. Балсамът оправи нещата, но не ми е приятно това усещане на заплитане.

# 686
Руми, този за обем заплита много. Хидратиращия при мен хич не заплита.

# 687
  • София
Ето този е (протеинов, не хидратиращ всъщност):
http://www.arlen.bg/product/2464/shampoan-za-suha-i-iztoshtena-k … shampoo-70ml.html
За първи път пробвам техни продукти. Наистина се притесних-усещането беше като когато си оставил по-дълго боята на косата  Confused

# 688
Лунна, много интересен финиш!

# 689
  • Някъде по Дунава
Добро утро! Пиша с молба за съвет. Дъщеря ми(8г) през юни ще е на лагер и всеки ден ще се къпят в басейн. Има дълга и гъста коса, която очевидно ще трябва да се мие всеки ден. Моля, препоръчайте ми нещо, което да използва и което после и аз да мога да ползвам, защото след това семейно ще ходим на почивка, а там ще има басейн с минерална вода. В момента я мия с Клоран, аз ползвам различни серии на Лореал.

Общи условия

Активация на акаунт