Професионални серии за коса - тема 104

• 70 315
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Вивиан, разбира се, имах опасения за Олео релакс шампоана, но се оказаха прекрасни впечатленията ми, дори една идея повече ми харесва от Еликсир шампоана Grinning аз нищо още на Марокон не съм пробвала като шампоани, маски и балсами, само крема за къдрици, който обожавам Heart Eyesхм, но щом го сравняваш по любимост Керастасе , се замислям за нещо....НОВО Laughing Laughing

# 661
  • Бургас / София
При мен шампоанът на Марокан за обем много ми харесваше изхабих един травъл размер, взех си голям шампоан и какво стана, ами започна да ми утежнява и се появи себоореята, много странно, преди 1 месец пак го пробвах и пак имах омазняване. Rolling Eyes . Така ми беше станало и от хайверният на Алтерна за обем и бамбуковият, затова почти не се разбирам с шампоани за обем, но този на Секси Хър и Ливинг Прууф ми действат чудесно, ама и тука е много относително след време как ще ми е косата, ако мия само с тях.

# 662
  • София
cityofangels, не ти ли липсва хидратация след тези серии за обем?

# 663
ВИВИ,благодаря миличка  Hug Heart Eyes Юхууу,ще поръчвам  Mr. Green Надали някой е пробвал тази серия на Матрикс,но все пак да питам :
     http://www.arlen.bg/product/3562/balsam-za-obem-na-fina-kosa-mat … tioner-200ml.html

http://www.arlen.bg/product/3563/shampoan-za-obem-na-fina-kosa-m … hampoo-300ml.html

# 664
  • Бургас / София
cityofangels, не ти ли липсва хидратация след тези серии за обем?
Не, това е странното, че като бях в София с шампоанът за обем на Ливинг Прууф косата ми ставаше адски суха отдолу, голямо заплитане, слагах и олио и серум и пак, докато тука на морето водата е много по различна и доста пъти съм минавала без маска, но напоследък взех да слагам, понеже косата ми се изсуши от червеният Про Файбър, затова сега си почивам от него, после пак и пак любимият ми шампоан и серия  Heart Eyes . Ако живея в София 100 процента ще си мия косата с хидратиращи шампоани или ако не някаква силна маска за краищата Simple Smile

# 665
Момичета, за колко време ви идват поръчки от ЛФ? На 4 април съм я направила...

# 666
  • Чукарландия
Дели, маската хрома рич е мега добра  Flutter аз я чакам в енцото да заредят 500мл  Hug

Вече налична. Peace

# 667
СТАСИ,ще чакам да споделиш мнението си за серията Био Арган на Лакме  Peace Дано е по-скоро че нямам търпение още от първия анонс за серията от Рибката bouquet

Пробвах ги!!! Simple Smile Веднага давам отчет:
Шампоанът е полу-прозрачен. Прави богата пяна за безсулфатен шампоан, супер мек е и ухае страхотно, напомня ми на нежен мъжки парфюм. Усещам го добре балансиран, разплете ми косата и изми добре. Маската е много гъста, но не е тежка. Усетих си косата добре напоена и някак си "хлъзгава". Био аргановото олио при мен попива много бързо и ми приглажда краищата, слагам и на суха коса. Като цяло съм много, много доволна! Препоръчвам Simple Smile

# 668
HQhair има промоция на Growgorgeous-купуваш три и плащаш два, като се приспада от сметката ти най-евтиния продукт.

# 669
СТАСИИ,голямо благодаря  bouquet Звучи многообещаващо  Peace Явно ще купувам серията  Grinning

# 670
# 671
  • Пловдив
Стаси опиши си косата и ако може в скрит текст да не спамим да снимаш състава bouquet

# 672
Бубе,  код Sale  Hug
Епонка, до 24-ти е  Hug

Само да кажа, че кодът е валиден до 21-ви включително. Да не се обърка някой. Peace

# 673
а какъв е кода,за кои продукти важи newsm78

# 674
  • София
а какъв е кода,за кои продукти важи newsm78
Дели, кода е за Арлен. На всички продукти - 10%. В полето: въведи купон, пишеш: sale.  Peace  Wink

Общи условия

Активация на акаунт