Професионални серии за коса - тема 104

• 70 331
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
На мен също на втори ден ми излежда малко по-добре.
Фриза изчезва, някак по-покорна е. Но аз рядко я виждам на втория ден  Mr. Green обичам да мия косата си всеки ден, рядко е през ден.
Мръсен въздух, горещини, студ, вятър...не ми е комфортно ако не я измия преди лягане.

Има ли някой с мераци за новата серия на Лакме?
Интересни ще са ми отзивите. Харесвам марката, макар да не е от обичаните в темата.

# 616
  • София
Пак започнахме темата за това коя колко пъти си мие косите... и на какво точно ухаят.
Аз и преди съм Ви, споделяла, че в градска среда и също зависи с какво съм мила, ми се налага не по- рано от 4 ден. Сред природата дори на по- дълъг период. Днес ми е 4-ти ден и трябва да боядисвам корени, но се чудя още дали да не го свърша утре... На предното ми миене мих на 5-ти ден и то изобщо външно погледнато нямаше нужда. Така я бях "бетонирала" с финиши, че не искаше да се цапа.  Mr. Green Когато стане въпрос за срокове и миене на косите... се сещам за една а имам и други такива случки бол... В студентските ми години, точно преди една пркатика на открито... Преживях падане, ударих си главата, Военна болница, изследвания и т.н... Тогава косата ми беше малко над кръста. Дълга, гъста, тежка, чуплива. Сега е на 1/2. Та, като ми правиха изследване на мозъка, залепиха с лепило, някакво електродите. Имах и рана лепена... Казаха никакво миене 10 дни?!  ooooh! Пощурях! Обаче си отидох, като пич на практиката, вие, не вие свят. Е няма да Ви, казвам, колко комплименти отнесох за "красива и чиста" коса тогава. А аз си знам, какво ми е положението и ме напушва смях.  Laughing Мих на 11 ден с глава натопена във вана.  Mr. Green Мисълта ми беше, че това което е в нашите очи и нос, обикновено не е в чуждите.  Wink
 За не нашите,  аромати- лепки. Само цигарен дим и такъв от камина ми се лепят безобразно и нетърпимо! Ужас! Снощи късно готвих, е сега не мириша на зеле, повярвайте.  Wink  Simple Smile

# 617
СЕТОНИ,купих го тоя парфюм и останах зверски разочарована.Аромата е ужасен,освен това не видях никаква полза за косата.Все едно нищо.Нито блясък,нито омекотяване.Само остър и непоносим аромат.
Бубка, отнесох се нещо  ooooh! , благодаря ти за отзива, определено ми го спести  Hug !

# 618
cityofangels  bouquet Привет! Изчетох ви от 1ва до последна тема и вече мога да се включвам в дискусии  Mr. Green

# 619
Мисля да си закупя  двуфазният серум за цъфтяща коса L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium .  Има ли смисъл да пробвам и друг продукт  и то кой да е ?

Аз съм използвала този, за който говориш и съм доволна и то много-определено има ефект!
Също така съм използвала и този:
http://www.arlen.bg/product/2374/podhranvasht-serum-za-nay-iztos … rapiste-30ml.html, но ми утежняваше повече косата и я правеше на клечки.

# 620
  • София
За липидиум, мисля повечето отзиви за положителни. От мен също + 1 глас. Слагам три помпи от както го купих. Не зная, как "изчезват" нацъфтели вече връхчета но при мен е факт. Имах два кичура с такива, не ясно защо само два и точно в дясно?!  Mr. Green Шантава работа, но сега не ги виждам, не съм и подстригвана. Мисля, че ще ти хареса.  Simple Smile

# 621
Чакам си днес спрея за скалп от серията на ЧИ, нямам търпение. Обожавам ментовия аромат.
Страшно свежо и приятно ухае, и на скалпа е много приятен, вчера го пробвах моя за първи път Heart Eyes
Благодаря на Денси, че го похвали bouquet Особено за топлите месеци ще е страшно освежаващо.
Много се радвам момичета! И на мен страшно ми харесва този спрей. Heart Eyes И мирише наистина много свежо. Детето също го иска след миене.

# 622

Има ли някой с мераци за новата серия на Лакме?
Интересни ще са ми отзивите. Харесвам марката, макар да не е от обичаните в темата.

Аз също съм от мераклийките! Simple Smile Поръчах 4 комплекта за подаръци покрай цветница, че родата е голяма и празнуващи много. Естествено, единият си е за мен  Party Тези дни ще дам отзиви.

# 623
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали крем за оформяне на чуплива коса с фиксация?

# 624
cityofangels, ти с какво комбинираш шампоана Денсифик?
Аз си го купих вчера, но само него, без маската. Усещам косата си прекалено хидратирана и без жилавост и обем напоследък и затова се престраших да взема шампоана, въпреки коментарите, че поизсушава.

# 625
Той изсушава, ако се ползва често. Иначе е разкош. Аз го ползвам с маската от серията.

# 626
  • Бургас / София
Сега го комбинирам с Пре Уоша на Керастаз Еликсир ултим, преди това с нищо, при мен никога не е имал пресушаващ ефект, даже отдолу ми се получават чупки от него. Комбинирала съм го и с бустера на Секси Хър и маска Дисцплин, резултатите също много ми харесват, но никога не съм имала пресушаване, така както с други серии за плътност и обем. Надявам се да ти хареса шампоанът, абсолютен фаворит ми е . Няма нито омазняване, нито пресушаване поне при мен съвсем балансирано се държи. С маската от серията не ми хареса ефекта, точно от маската май имах пресушаване. Имам почти цяла опаковка вкъщи, ама мисля скоро пак да ги комбинирам за да видя ефекта сега. Денсифик е вторият шампоан на който имам втора опаковка, другият е Про Файбър, ама не съм я започнала опаковката, но на Денсифик да.

# 627
  • Враца
Аз използвам двойния серум Липидиум от доста време, но не виждам да е намалял цъфтежа. Още имам надежди да подейства и при мен.
Относно миенето на косата е доста индивидуално според мен. Аз мия през ден, защото съм с мазни корени, но имам приятелка, която мие косата един път в седмицата. Споделяла ми е, че изкарва и по 10 дни през зимата. Не го намирам за нормално, но искам да кажа, че определено не мирише лошо, а и косата изглежда добре. Според мен нейният косъм не "просмуква" миризми и мърсотия, ако мога така да се изразя.

# 628
Благодаря  Peace Peace Дано да ми хареса Динсифик, отдавна му се чудя.
cityofangels, само шампоана си ползвала, без маска след него?
Косата ми е прекалено мека напоследък и може да опитам така.

# 629
  • Бургас / София
Много по често съм използвала шампоанът така, отколкото с маска.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт