В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 956
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
# 451

Деактивирани са коментарите към рекламата в YT  Joy Joy

Crazy Crazy

# 452
  • София

Но те мацките със шапките наскачаха  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче сикретката като хване и не пуска  Laughing Laughing Laughing

Иве, а какво пишеха по коментарите  Thinking

# 453
  • Яко в Матрицата...
Яяяя, Чачко заработил някоя и друга лира с рекламата, сега ще си купи къщето в ЛА  Party Party Joy Joy Joy Joy

И аз като една свекърва да си кажа Mr. Green Трябваше някоя актриса да изберат за целта, щеше по-добре да се справи със задачата. Иначе си е много хубава Crazy Crazy

# 454
Яяяя, Чачко заработил някоя и друга лира с рекламата, сега ще си купи къщето в ЛА  Party Party Joy Joy Joy Joy

ще стигнат   Whistling   Joy Joy
свекърва била  hahaha hahaha

Виви, не знам  Laughing 

Heart Eyes Heart Eyes

# 455
  • Sofia, Bulgaria

И аз като една свекърва да си кажа Mr. Green Трябваше някоя актриса да изберат за целта, щеше по-добре да се справи със задачата. Иначе си е много хубава Crazy Crazy

Рни Hug така е по-добре подчертава артистичността и харизмата на Чачи Naughty
 Тя е красива ама е като айсберг Crossing Arms

Приятна вечер на всички Hug Hug Hug  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 456
  • Яко в Матрицата...
Искра, целта не е ли да ме накарат да повярвам колко го иска тази мацка? Тейлър не може да го пресъздаде това, застанала е като за снимка Joy Не става за актриса, поне в този клип не показва никакво чувство. Освен това едва ли такива неща се правят, за да изпъкне единият от участващите. Честно казано, не те разбирам Peace

# 457

Party Party Party Party  

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 19:39 от ivva

# 458
  • Sofia, Bulgaria
Искра, целта не е ли да ме накарат да повярвам колко го иска тази мацка? Тейлър не може да го пресъздаде това, застанала е като за снимка Joy Не става за актриса, поне в този клип не показва никакво чувство. Освен това едва ли такива неща се правят, за да изпъкне единият от участващите. Честно казано, не те разбирам Peace

Точно това това имах предвид Рени,
Тейлър не показва никаква емоция,(затова казах че е студена като айсберг)докато Чаатай ни кара да си мислим че той харесва това момиче Flutter

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 19:58 от Iskra Pandova

# 459
  • Яко в Матрицата...
Добре, на една вълна сме  Joy Joy Hug

# 460
  • Sofia, Bulgaria
Добре, на една вълна сме  Joy Joy Hug

hahaha hahaha hahaha

newsm10 love001

# 461
newsm53 newsm53 newsm53
   Вени................. Praynig Praynig Praynig  как викаш беше за размера яяяяяяяяяяяя BlushАни е права.............важен е............ Joy Joy Joy Joy Joy   
  Добра вечер на всички...... Hug Hug Hug Hug   

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 20:41 от Boika Boqnova

# 462

Вааай, много хубаво това... Crazy Crazy Crazy Crazy Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Но те мацките със шапките наскачаха  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy  Барманката, обаче, спринтира като за световно...  Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 463
Скрит текст:
newsm53 newsm53 newsm53
   Вени................. Praynig Praynig Praynig  как викаш беше за размера яяяяяяяяяяяя BlushАни е права.............важен е............ Joy Joy Joy Joy Joy   
  Добра вечер на всички...... Hug Hug Hug Hug   
Ти пък намери за кой гиф да ме питаш  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Добре си е това, не ти трябва по-голямо  smile3534 smile3534 smile3534

# 464

Общи условия

Активация на акаунт