В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 722
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Лили бееееееееее  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes love001 love001 love001
аз реклами не гледам и не харесвам никакви.  Joy Joy Joy Само, ако Чачо е в тях мога да ги гледам 100 пъти  Joy Joy Joy Joy Добре, че има само една реклама, че не знам.  Joy Joy Дано и да няма повече.  Stop Да си прави това, което може- да играе.  Heart Eyes Heart Eyes
Иначе Ушко е добър актьор и наистина играе добре в рекламата. Но Сера  Naughty Naughty извинявай. Нищо ново - просто Мира.  Peace Сикретката не е актриса и е простено да не може, ама на актриса с два келебека?  Stop Joy Joy Joy

# 721
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

пълнете страничката, че Ани да си пусне темата  Laughing Laughing  иначе джадЪ ще обере чичеците  hahaha hahaha hahaha
пък джадЪ сутринта ще ви разкаже нещо интересно  newsm53 newsm53

Да беее, от гащите било  Sick hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy нИ щеш ли чичеци бе?  Joy Joy Joy Joy
аз ще я пусна след малко.  Peace

искам, че и питаш  hahaha hahaha hahaha  ама не е честно  love001 love001 love001 love001 
Ренко, ади, оцветих го   Laughing    Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Crazy Crazy

# 722
Обаче целувки да не търсиш.. Нарочно от Мави не сложили такава, че Колинс да бъдат едни гърди по-напред от тях.. Peace Peace Peace

Peace Peace smile3534

Лилииии  hahaha hahaha hahaha    ядосахме ли те, бе мила?  Joy  Кво е това уважение на бившите  hahaha hahaha

Бойче, още на краката ме напушва, дори ушаците не видях   hahaha hahaha hahaha

# 723
Обаче целувки да не търсиш.. Нарочно от Мави не сложили такава, че Колинс да бъдат едни гърди по-напред от тях.. Peace Peace Peace

Peace Peace smile3534

Лилииии  hahaha hahaha hahaha    ядосахме ли те, бе мила?  Joy  Кво е това уважение на бившите  hahaha hahaha

Бойче, още на краката ме напушва, дори ушаците не видях   hahaha hahaha hahaha

джадъ, като ме дърпаш за езика все и .. така става.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
Бях се зарекла да не я споменавам Сера, а виж какво стана  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 724
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Heart Eyes, мила, ако го няма Керем, все едно съм в ПО - хубава е рекламата, свежа, но както казва Ани, от актриса с толкова награди, аз очаквам повече. Преведох  мислите на тези четиримата за илюстрация на настроенията към рекламата. Всеки има право на мнение, разбира се. Но след писанията на някои, че рекламата на Колинс е клише, тази ми е направо копи пейст и то от сериал, в който Серенай е участвала  Rolling Eyes Първата им съвместна реклама за мен си остава най-добрата  Peace

# 725

Peace Peace smile3534

Лилииии  hahaha hahaha hahaha    ядосахме ли те, бе мила?  Joy  Кво е това уважение на бившите  hahaha hahaha

Бойче, още на краката ме напушва, дори ушаците не видях   hahaha hahaha hahaha

джадъ, като ме дърпаш за езика все и .. така става.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
Бях се зарекла да не я споменавам Сера, а виж какво стана  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ама аз кво съм казала бе  Joy Joy Joy  похвалих Мира  Rolling Eyes
ади пускай темата и да спим, утре ще ни простят, вярвай ми  Wink Wink Joy

Crazy Crazy   Heart Eyes Heart Eyes

# 726
# 727
  Аз се разсърдих и си лягам............. Peace Лека нощ............ Hug 

# 728

Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Аз се разсърдих и си лягам............. Peace Лека нощ............ Hug 

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha лека ти нощ!  Heart Eyes

# 729
Лили Hug Heart Eyes, мила, ако го няма Керем, все едно съм в ПО - хубава е рекламата, свежа, но както казва Ани, от актриса с толкова награди, аз очаквам повече. Преведох  мислите на тези четиримата за илюстрация на настроенията към рекламата. Всеки има право на мнение, разбира се. Но след писанията на някои, че рекламата на Колинс е клише, тази ми е направо копи пейст и то от сериал, в който Серенай е участвала  Rolling Eyes Първата им съвместна реклама за мен си остава най-добрата  Peace

да, първата им съвместна реклама беше хубава.  Peace колкото може да е хубава една реклама.  Joy Joy Joy още повече реклама без Чачо.  Naughty Naughty Joy Joy Joy

Ади лека ви нощ и няма повече да говоря за Сера.  Naughty Naughty Naughty обещавам.  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 730

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе, коя е тая умница дет го е проснала на чакъла наЩу...   #2gunfire #2gunfire

А, Лили,  Hug  постнала си линк, отивам да гледам...

Усмихна ме!  рекламата на Мави...  Party  Party  Heart Eyes

но, както всички тук съм пристрастна към някого, аз- и към Чачи и към Сери, т'ва е положението...

а за сценарии, актьорски умения и дължини на крака изобщо ни ми се отваря лаф... няма смисъл... явно в Т, И и другаде има достатъчно дърлене по темата...   Mr. Green hahaha hahaha hahaha  да си продават джинсите и двете марки по живо по здраво...  А Чико де го?  hahaha hahaha hahaha

# 731
и няма повече да говоря за Сера.  Naughty Naughty Naughty обещавам.  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha  а стига бе  Joy Joy
а защо е нужно да обещаваш и да не говориш  Rolling Eyes Rolling Eyes   

# 732

Един финален акорд?  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 733
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Очаквах точно такива коментари от вас Peace Peace
Благодаря ви, че не ме подведохте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За Серенай не знам дали е като Мира или не, но сто пъти е по-красива, по-секси, по-сладка от сикретката.. Изпълнена със страхотна енергия..  Peace Peace Peace Peace И влюбена в Ушко smile3534 smile3534 smile3534

Колкото до коментарите на журналята, които Ренка  Hug Heart Eyes преведе, ами те същите онези, които хвалиха  и прехвалиха навремето рекламата на Мави.. Същите онези, които преди една-две седмици плюха по Халюк Билгинер и тръгнаха да му дават съвети, относно новинка, която се оказа, че била невярна, че се наложи човекът да вземе отношение по въпроса..

И браво на сайтовете, които  принизиха прекрасната реклама на  Чачко до едната целувка със сикретката.. И едно уточнение от мен.. Това не си беше дишане уста в уста, а си беше целувчица.. Сякаш Чачко умира да целуне сикретката.. Абе тя да се радва, че е имала честта да я целува Чачко..

Колкото до рекламата на Мави.. Ами страхотна е.. Както са страхотни и Керем и Серенай..

Галенце, Hug Heart Eyes миличка, ето ти я рекламата.. Обаче целувки да не търсиш.. Нарочно от Мави не сложили такава, че Колинс да бъдат едни гърди по-напред от тях.. Peace Peace Peace

Така.. А сега си представете, че на рекламата вместо Ушко играе Чачко, а вместо Серка играе поредната сикретка.. Щеше да е невероятна рекламата, нали Peace Peace Peace Peace

Вайййййййййй, пък Чачко как не пропусна да пусне 20 минути преди рекламата на Мави тази прекрасна снимка.. Ама вярно..Той отвръща на удара.. Нали Серка пусна 20 минути преди рекламата на Колинс и тя снимка.. Как не я е срам бе!

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

За протокола.. Вярно, няма друг като Чачко.. Самото съвършенство е! Красив, трудолюбив, талантлив!  И проклета да съм, обичам си го и ценя много.. Както и го уважавам много.. Затова  Серенай за мен е бившата партньорка на Чачко..Работили са заедно в продължение на две години, споделяли са толкова много неща, вярвам, че са били заедно известно време..По всичко им личеше, че си прекарват заедно.. Дори Серка да не беше се гаджосала с моя Керемчи, пак щях да си я уважавам.. Например както уважавам Хазал Каяа.. Прежалима, непрежамила, тя си беше партньорка на Чачко в дизито, демек си заслужава моите почитания..

Ха сега хубав моабет ви желая!  И много, много да не  плюете по рекламата на Мави, че наистина е страхотна..

ПП: Питали Ушко за Чачко и рекламата му нещо.. Повярвайте ми ще каже точните думи моето момче, както навремето каза за Къванч, когато го обвиниха, че бил откраднал рекламата от него.. Както и отговори точно и ясно, когато го попитаха дали ревнува  Серка от Чачко..
newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт