Джони, аз съм психолог и работя в МВР- нищо общо с медиите, та дори и не съм знаела че на Албена има фестивал. Ние имахме работа по Варна и Китен. За пръв път ходих в Китен и ми хареса, че още не го е завладяла лудницата явно.
Аз ще си взема 15 дни отпуск, което прави 3 седмици, може би в началото на август. Много мислихме къде да ходим и решихме да си отидем пак на село в къщата на баба ми, която е на 30км. от Албена. Там е спокойно, има поляни и животни, на Ния ще и е добре, а и на нас ще ни е по- лесно, че няма да сме постоянно около нея. Мислим да ходим рано на плажа и по обед да се прибираме.
chockolina, това със страховете ми е много познато. Ния от скоро се страхува, особено като чуе шумове. Казва "Кой чука?Комшията ли?". Вече знае какво е да си тъжен и понякога казва "аз съм тъжна". Сега го казва като й слагаме капки за очи и тя плаче. Много й сълзят очите и й се образуват гурели. Лекарката мисли, че е алергия към нещо.

Бях пуснала тема преди време, явно има и други така, но няма лек. Анджи винаги е била с претенции какво да облече, горе долу се справях. Днес изпадна в истерия, защото не пожелах да и облека потник под тениската и поларения дълъг панталон. Ревеше и ме молеше.
Нямало да ходи гола, нямала ръкави, голи и били краката, студено било.. Обяснявам, показвам, накрая ми прикипи и се фрацна, а тя стиска дрешките и тича след мен. Хем ми се къса сърцето, хем не мога да я оставя да ходи така навлечена при 30С. Лелята ми каза, че вчера е седяла с дънковото си яке.
Спи с пижамка и термо чорапки на краката - цяла нощ се върти и е вир вода. В чудо съм се видяла

Ужас неземен!