Отговори
# 240
  • София
Честита принцеса Мая! Да е много щастлива!
Морето в Албена е едно от най-чистите в Бг. Последните две години бяхме там, скъпо е, но не съжалявам. За семейства с деца е супер.

# 241
Лили, честита нова радост Simple Smile да расте здрава и много да ви радва  :hug

Гери, зоологическата, ама преди или след датата, че точно на 1ви ще е лудница. Музейко ми се вижда много интересно, ама май още са малки...

Мария,
Скрит текст:
ние миналата година бяхме в Гърция, че нали ни е близко и беше много приятно. Бяхме в Теофано палас, Калитеа, води се 5 звезди, ама по гръцки стандарти...в комплекс заедно с три други огромни хотела е, но има страхотни градини и плаж е разделен, така че не се усеща, освен на централния басейн.

А за езиците, водя я на Хелен Дорон английски два пъти в седмицата и ми харесва, защото освен езикът правят и други развиващи неща, но моето е диване и е много изморяващо, защото все си намира нещо друго за правене и не й е особено интересно по някога, но пък е сама...от скоро започна да повтаря каквото чуе и определено научава нови думи. Ютуб също учи, но там все пак е структурирано някакси.
Не знам дали ме разбрахте, последните седмици страдам от недоспиване и все едно съм с мозъка на майка на 3 месечно бебе.

Диването иначе е добре, само дето изпада в истерия за всичко, не мога да й угодя с нищо. Освен това е започнала да иска всичко сама да прави. По цял ден реве и се тръшка и то главно на мен. Май защото до обяд ходя на работа. Ама като казвам тръшка, реве и крещи на заколение.

Хубава и спокойна вечер

# 242
  • NE
Мария Албена е чист и спокоен курорт. Има страхотни площадки и много басейни, включително и аквапарк. Скъпо е, но всичко е осигурено. За семейства е идеален вариант, но знам че морето е дълбоко там.
За 1 юни най-много да отидем на зоо градината във Варна. Много е непослушен в последно време. Яде, но го мъчат долните кътници. На мен ми пуши главата от матури, изпити, приеми, абитуриенти и прочие.

# 243
Толкова сте мили, момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания и най-вече за цялата духовна подкрепа, която толкова много ми оказвате!  Hug
Мария, честито и на твоята приятелка! Да е живо и здраво детенцето и всички да са много щастливи! Simple Smile
Ох, така ми се ходи някъде на екскурзийка, ако ще да не е на море, от колко време сме се закотвили у нас да не би да почне раждането... Ама с малкото скоро няма да ме огрее май, та ще чета с интерес разказите ви. Simple Smile
За първи юни разходка в зоопарка ми се вижда добра идея, поне за нашето положение. Simple Smile

# 244
  • гр.София
Лили,разкажи като можеш как мина рабдането! Ще ми бъде интересно Simple Smile А за почивката,сега не го мисли,ама началото на септември що пък да не измислите нещо,взимате и едната баба с вас Wink
 Фрауст,къде в Синеморец. И аз гледах за там,Албена и Поморие. Искаше ми се да идем до Тасос или Ситония тая година,че морето там е разкош(и на Вики първото море му беше на Касандра)., но нещо не ми харесва несигурната ситуация в гръцко и май се отказвам от там.

# 245
Да, началото на септември ни е евентуалният вариант, но още ми е далечно, затова така замечтано говоря, а и нямаме нищо конкретно като замисъл. Бабите май само ще ми пилят нервите, та ще гледаме ако ходим някъде, да сме си четиримата.
Иначе раждането мина много добре, от много места бях чувала, че след първо нормално раждане второто е едва ли не песен, но си е друго да го преживееш. Песен чак не бих го нарекла чак песен, но определено болките са по-поносими, а целият процес - по-кратък. Много искам с тези думи да насърча и да вдъхна кураж на онези от вас, които се колебаят за следващо дете. Simple Smile И така и така се разписвам, да дам още акъл - пия един чай от малинови листа, който е супер - води се, че улеснява процеса на раждане, а после помага и за лактацията. Може и да е съвпадение, но поне не е нещо вредно.
И май е това от мен. Добре че съм в болница, че да мога да се разпиша най-накрая в темичката.  Hug

# 246
  • NE
Лили Поздравления за по-лекото раждане. Важното е че сте добре с Мая. Hug Пожелавам ти безпроблемно кърмене. Praynig
Благодаря за вдъхнатия кураж. Hug

# 247
  • София
добро утро,
още не съм планирала къде да ходим, че не можем нещо да се организираме и ме е яд много, защото исках да си резервирам по навреме на морето, а май ще изпусна накрая свободните места. Миналата година ходихме на това място, между Китен и Созопол е, води се къмпинг Юг, Морско конче. Страшно доволна останах. Хотела си е на плажа. Направено си е за семейства с деца, не е скъпо и храната беше страхотна и най важното сигурна за детето. Та исках пак там да ходим , но няма с кой за сега Sad, а сама не ми се ходи с него, че ще ме направи на луда калинка. Август мисля да идем на планина някъде.
И аз се чудя за Гърция, макар че не съм очарована от там, храната им хич не ми допада.
Най обичам да си ходя на море в Турция, всичко ми е ОК там, но сега с тези атентати не бих отишла Sad

# 248
  • Англия
Честито  бебе Мая на мама Лили!!! Нека расте здраво и щастливо дете, да стане добър и стойностен човек!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
Лили, изобщо не се чуди за почивката на море. Сама знаеш, че колкото са по-малки децата, толкова е по-лесно за пътуване. Simple Smile Кога ви изписват? Как минаха първите срещи между бебе и кака? Приличат ли си? А бе, разказвайййййй.....

Мария, запазих в Синеморец хотел Аполония Палас и се надявам да останем доволни, има висок рейтинг в Букинг. Избрах апартамент с две спални, защото ще сме с майка ми и баща ми. Плаж Силистар е близко до Синеморец - защитена от строежи зона е, един от най-чистите плажове, на които съм била. Ще ходим до там с колата. Ако е лошо времето, разчитам на това, че хотелът е голям и има детски център.

# 250
  • София
Копче Музейкото е по принцип за по големи деца, но на моя му беше интересно. Лошото е че когато ние ходихме беше пълна лудница и на няколко пъти щях да го загубя, че търчеше като луд там.
На 1 юни сигурно ще е пълно там.

Фрауст как сте вие, оправи ли се каката с пневмонията. Доволна ли си от нозибото Simple Smile

# 251
Ох, ама голяма съм шматка Joy
Мая - родена през май - много готино име сте измислили, Лили  Hug успех в кърменето ти пожелавам и аз - ако може да я пропуснете кърмаческата стачка и после да се отбие лесно  Hug Shocked и разказвай още малко, докато имаш време, новородените са толкова милички, за разлика от 2 годишните  Joy

И нали не съм писала две седмици и да наваксам:

Фрауст, на моето диване, ако не иска да ме хване за ръка на улицата, му казвам, че иначе аз ще се изгубя  hahaha но си представям, че с друго бебе в количка, това няма да ти помогне особено.

А аз вчера забравих да ви се похваля, че до края на годината сигурно ще оглушея с едното ухо, защото любимо занимание й е като я вдигна да ми крещи в него. Верно, от радост, ама ако знаете как боли  ooooh!

А за почивките...за Гърция не мисля, че ще си саботират точно летния сезон. А за атентати в Турция не се бях замисляла, но както каза една приятелка, ако почнем това да го мислим и не трябва от вкъщи да излизаме.

Хубав и спокоен ден

# 252
И аз да се разпиша за морето. Запазих за Черноморец. Не сме ходили там, но ни казаха че е спокойно и е чудесно за семейства с малки деца. Комплекса има басейни, детска площадка и аниматори. Та се надявам да мине добре.
Лили покрай теб и аз се размечтах. Направо ми липсва малкото пашкулче и всички първи мигове  Heart Eyes
Моята сестра скоро влиза в 9 месец и започва голямото чакане. Ох нямам търпение вече  Heart Eyes

Хубав ден на всички  bouquet

# 253
Айде, мацки - Феичка, Нели - действайте  Hug
Копче, много ме разсмя с твоя пост. Simple Smile
Фрау, не са се виждали още малките, тук са доста ограничени посещенията, иначе и аз чакам с трепет тази среща. Simple Smile Права си, че е по-лесно с по-малки деца, мен това, че е много горещо ме тревожи, ама може и да се престраша. Simple Smile
Хубав "фатален" ден от мен! Simple Smile

# 254
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Лили, геройче си ти! Да е здрава и щастлива малката Мая  Wink ...ама помисли за таткото ... и той душа носи ... виж през какво е минал:
цък
... приятно забавление ... и се смей тихичко да не събудиш Мая!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 12:37 от Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт