Отговори
# 225
Сахасрара, с теб сме и ние Hug вълнуваща скорошна среща с мъничето Heart Eyes

Честит имен ден на Гери и всички празнуващи Гергьовден, да сте живи и здрави и с гордост да си носят името bouquet

# 226
  • Бурса
Ех цялата тема е притъила дъх в очакване на добрите новини за появата на малката принцеса на Лили. Леко раждане  Hug Heart Eyes

А междувременно как сте? Тук спряха дъждовете и е супер за разходки.
Хубав ден  Hug

# 227
Хей, къде изчезнахте всички?

Сахасрара - докладвай се, че те мислим!

# 228
  • София
Здравейте,
благодаря на всички ви за пожеланията  bouquet.
Ние изкарахме чудни празници Simple Smile. Бяхме на вилата, дойдоха близките и беше пълна лудница от деца и любими хора Simple Smile. Времето до някъде беше добре, особено в събота гърмя и трещя около нас цял ден, но все ни заобикаляше и се радвахме на слънчево и прекрасно време. 3 бури ни се разминаха Simple Smile.

Лили чакаме те с хубави новини мила. Дано мине леко  Hug

Иначе сме добре като цяло. Влади ту слуша, ту преслушва  Laughing, но като цяло определено вече се усеща разлика от преди. Някак си като се затръшка и му обяснявам по си разбира , успяваме да водим диалози, макар че само аз му разбирам, но какво толкова, превеждам на другите Simple Smile.  Има разлика вече и в лиготиите му, като се скарам се усеща и дори вече все рядко ми се налага да се карам и наказвам, разбира ме се по лесно. Дано за напред да става и по добре, че с това диване луда калинка ставам  #Crazy
С нощното пишане си имам проблем и това е. Минах на памперс 6, но пак много често е опикан на сутринта  Tired. Какво да го правя не знам, по големи памперси май няма, а и да има на дали ще спасят положението. Ако някой с момче има на идея как може да се спаси работата да казва, че едно че е вир вода  до врата сутрин , ами и пера пижами като луда.

Чакам да се поразпишете малко, да кажете кой как е . Хубав ден на всички  Hug

# 229
  • София
Здравейте!
Алекс е добре, май започна повече да ме слуша. Все още се тръшка, но поне прибирането от детската площадка става по-лесно. И да вече може да се води диалог с него.
Нощния памперс и аз го махнах, но няколко вечери се напишка и добре, че е протектора. Но от няколко вечери пак е сух, дано да сме махнали окончателно памперса вече. Но определено ако пие повече вода час преди да си легнем се изпуска. От два дни пада голяма игра с колите и самолетите.
Определено вече ми е по-лесно, Дея започна да сяда и за малко мога да я оставя на земята да си играе с играчки(разбирайте 5 мин, но и на тях съм благодарна, че от това непрекъснато носене на деца на ръце в рамките на две години започнаха много сериозно да ме болят ръцете и да ми изтръпват). Тя предпочита да си играе с тези на Алекс и по-рано я запознавам с микробите май, но не мога всичко да стерилизирам. С вторите деца се кара по джаста праста Simple Smile.
Весел ден!

# 230
Привет и от нас! Ние отново сме у дома - в неделя Валето вдигна температура 38,5 след следобедния сън.  После нищо - освен, че нощите са и неспокойни и има малко сополи. Оставих ги в понеделник, за да я наблюдавам. Детето яде, играе, весело е, но след следобедния сън отново температура,  но 37,4. Днес преди обяд пак такава температура.  Водих ги при ЛЛ - всичко е наред! Отново за виновни сочим кътниците, та ще си по стоим още ден - два у дома! Гери, и при нас Никола , когато пие вода преди сън (а той я обича, нищо, че е от чаша с твърд накрайник) ,сутрин е мокър до уши. Не мога да смогна да започна с отучване от памперса. Валето ми дава от време на време сигнали и я слагам на гърне,  но се чувствам като многоръката Шива, но стопли ли се още малко времето и ще действам! Весел ден!

# 231
  • София
Привет, запустя темата Sad

Велина дано сте по добре  Hug

Да ви питам за идеи за 1 юни дали сте мислили. Нещо не мога да измисля какво да организирам на детето за празника, къде да го заведа да се повесели .
Ако мамитата от София са чули за нещо инетерсно по София да казват.

Лили вече ми е силно съмнителна на мен, толкова дни не се разписва, май може вече да се гушкат с бебчо  Simple Smile

# 232
Чакаме го това бебе с нетърпение!
Има ли новина?Wink

Велина, гуш!

Гери, мисля си за някаква кратка семейна екскурзия. Само да се оправи времето. Изгнихме от дъжд...

# 233
Момичетаааа, благодаря Ви за всички положителни мисли, които толкова време отправяхте кьм нас! Роди се бебе Мая, днес малко преди обяд, 2920 г, 50 см. Добре сме и двете, след цяла седмица преносване, но си струваше. Simple Smile Благодаря Ви отново, много, много!
Целувки на всички каки и батковци от нас. Simple Smile

# 234
Честита принцеса, Лили!
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кака Рали много да помага и да ви слушка!  bouquet bouquet bouquet

# 235
Браво, мамче! Много честито да ви е новото бебче, много да ви радва, да сте здравички всичките и да се обичате!

# 236
  • София
Лили честито бебче Мая. Много да ви е здравичка и да ви слуша  Hug

# 237
  • NE

Да е здрава, весела и засмяна и кака Рали да бъде голяма отмяна на мама.

# 238
  • гр.София
Лили,добре дошла на сладката Мая! Да е здрава и лесно да се адаптира на белия свят! Честито Лили,на теб на каката и на таткото  bouquet
Днес роди и една от най-добрите ми приятелки! Дългочакано и изстрадано бебче,вярвам,че е късметлийски ден!
Ние заминаваме на почивка другата седмица.,дано и времето малко се стабилизира,че само да ми паднееее.... #Cussing out  За първи юни,приятелка ми предлага да ги водим в съседен квартал,има детско клубче на открито и май някаква програма за децата ще има. Подаръка ще е тротинетка или някакъв мотор,че ни подпали главите.
Аз да раздвижа малко темата и да питам,мислите ли вече за морето. Споделете,че и аз събирам мнения. За момента съм раздвоена дали в Гърция или тук. За тук исках на Албена,ама ми обявиха цена от 3400лв за 7дни. И то в хотел със застаряваща леглова база,казано ми от човек почивал миналата година там. Водата обаче била страхотна. Те все едно в Дубай пращат  ooooh!

# 239
Честито бебенце, Лили! Нека да ви е жива и здрава Мая и много да ви радва!;) Бързо възстановяване! Пиши, когато можеш! Радвам се много за вас!

Мария, чесито и при вас! Така е с хубавите работи - бавно стават... Wink Да им е живо и здраво детенцето!

За море - запазих в Синеморец. Живот и здраве, ще плажуваме на Силистар, а ще спим на хотел в Синеморец. В Гърция ни беше първото море с каката. Евентуално догодина ще мислим за там пак. Цените навсякъде са лудница. Всичко е на принципа ден година храни.

Общи условия

Активация на акаунт