Отговори
# 210
  • NE
Христос Воскресе!
Вилито проспа боядисването на яйцата,но за сметка на това се опитва всячески да ги докопа и да ги хвърля с все сила на пода и да ги търкаля и дочупва. Грам не иска да ги вкуси, чак се гнуси. Joy
Времето е чудно и ще бъдем навън, че от 7:00 ч. се моли да излизаме.
Лили Със сигурност ще се радваш на майско бебче. Леко раждане!

# 211
  • гр.София
Во истина вискресе!
Аз не съм боядисвала яйца(освен три червени в четвъртък),свеки и старата баба се захванали и боядисали 100 яйца,и ми звънят,че 30 са за нас.
Вики само повтаря,че ще вземе яйцата и ще ги счупи. Само това иска,и сега вече разби 3.
Ние закусихме козунак,ама не съм го правила аз. Съвсем айлякчийската я давам този Великден  hahaha
Обличаме се и ще ходим на църква,след това да раздава яйца на съседите!

# 212
Наистина възкресе!  И тази година мама направи домашни козунаци и боядиса яйцата, взехме ги вчера! Днес сме у свекървата, а утре в нашите - хем аз да отморя,  хем децата лудеят,  хем близките ни им се радват! Децата са малко сополиви, но са жизнени! Еха, Лили м.май е страхотен за появата на новия живот! Приятно празнуване и непрекалявайте с яйцата и агнешко то!

# 213
Много благодаря, мили момичета! Наистина е прекрасен месец и започва страхотно с това хубаво време! А ние си чакаме всеки момент промените. Simple Smile

# 214
  • София
Здравейте и честито ви възкресение Христово. Нека сме живи и здрави и още много бебчета да има тази година, кои 2ро, кои с 3то Simple Smile

Влади пък му беше интересно като боядисвахме яйцата и помага. Взе си столчето и се качи и малко помага Simple Smile, не е правил поразии, но после много му хареса идеята с чукането на яйца и се наложи да скрием яйцата, че види ли ги взима веднага 2 и носи да се чукаме с яйца Simple Smile. Лошото е че после много му беше интересно да си го обели и съответно го изяждаше, та събота вечерта малко покрих яйцата че сутринта омете 2 и вечерта 1 и тръгна още да бели и да яде и реших да го спра. Отделно яде какво ли не и попреяде, започна да хълца и през нощта порева малко, но му дадох една био гая и успокоихме нещата.
А в събота вечерта едвам го кротнах и приспах в 1ч. Толкова беше превъзбуден и полудял, че не знаеше накрая какво прави  Joy. Голяма игра , голямо нещо беше Simple Smile.
Ние събота и неделя ходихме на гости при свекърите на сестра ми и там много емоции Simple Smile. Любимия му батко беше там, водихме го на гарата да види на живо влаковете Simple Smile и голям кеф беше. После го возиха на камионче, че чак му дали и да кара  ooooh!, мани мани, много емоции , много нещо.
Дойдохме си за работните дни, че и на мен и на майка ни се отвори работа Sad, а мислехме да не си идваме, но за Гергьовден пак изчезваме и пак ще е купон с любимия му батко (с племенника ми който е на 12 и са страхотни приятелчета, умират един за друг).

Лили гледам още сте 2 в 1 Simple Smile. Май е чуден месец, така че чакаме с нетърпение хубавата новина  Hug

# 215
Но истина Воскресе, мами bouquet да сте здрави и щастливи, нека има мир и любов в семействата ви Hug
Сахасрара, вълнуваща среща скоро предстои Heart Eyes дано да е леко раждането и само приятни емоции. Притаили сме всички дъх в очакване на бебчето Heart Eyes

# 216
  • София
Честито Възкресение Христово! Нека сме здрави и щастливи!
Алекс също ми помага с боядисването на яйцата, драска ги с пастели и после аз ги боядисвах. Ясно е и че повече му хареса боренето с яйца.
Намери си един кашон с играчки за годинка, годинка и половина и са му много интересно сега, но като цяло нищо не му задържа още вниманието.
Тия няколко дъждовни дни ще ни побъркат. Алекс откача в къщи, дори и детските филмчета не са му интересни. Само иска да го гушкам, ръцете ми изтръпват вече от носене Simple Smile.
Sahasrara, леко раждане!
Весел ден!

# 217
  • Англия
Здравейте, успях да наваксам с темата. Напоследък не влизам редовно, понеже телефонът ми се счупи, а обикновенно чета когато съм навън. Надявам се всички да са прекарали хубаво празника и най-вече да сме живи и здрави. И ние боядисвахме яйца заедно, правихме сладки с формичките, абе цяло Монтесори си спретнахме....
За езиците няма какво да допълня към казаното-ако имате възможност-не се колебайте. В тази възраст всичко е под формата на игра и ако научат нещо си е бонус направо. Моята племеница беше записана на английски в градината и след наколко години знаеше как е котка, риба, куче и няколко песнички(ама да не говорим с какво произношение  Joy). Мисълта ми е, че изобщо няма опасност децата да почнат да смесват езици, да се забавят с проговарянето или да се сбъркат нещо. Моята все още не говори изразително, а съставянето на изречения се ограничава до "зайче спи" и " чао мами"  Joy, но от градината ми казаха, че говорила( сигурно отделни думи) на немски, а аз никога не съм я чувала, тоест на мен и у дома не ги казва. А английския си го поддържа и тя с англиските филмчета и песнички, откакто научи цветовете, формите, азбуката и да брои, не се упреквам чак толкова много, че и позволявам да гледа.

# 218
Очаквам да проговори на руски скоро. Някои неща ги казва с акцента на Маша. Сега сме при майка ми и успявам малко да почивам. Гледам House of cards - докарах го до втори сезон. Каката пък се зарибява по Ну погоди... Ако беше и здрава, щеше да е чудо... Водихме я на доктор тук, изписаха й куп илачи и с ММ не можем да се разберем какво и дали да й даваме. В крайна сметка сега пие Флудитек. Има кашлица, хрипове и хрема. Секретите са й чисти и кръвните изследвания са и добре, затова се възпротивих да пие Суметролим, които тукашно педи й изписа...
Не знам вече какво да правим.

# 219
Здравейте мами!

Не съм писала тия дни но ви чета редовно. Моето диване уважи цялото ми усилие да боядисам яйца едва 3 мин когато се опита да счупи всичките на веднъж.  Grinning Малко и на мен не ми се занимаваше тази година, но се надявам като порасне малко да и стане по-интересно.

Друго да се похваля е че НАЙ НА КРАЯ Аби започна да си казва когато и се пишка. Все едно на пук на това че я водих на лекар. Почна точно на следващия ден  Laughing

Лек и прекрасен ден ви желая!!

# 220
  • София
Здравейте,
Фрауст дано се оправите по бързо. Флудитек ние сме го пили няколко пъти когато бяхме с бронхит и съм доволна. С него, много инахалации, ериус и чистене на носа го оправях. Пробвай нещо да дадеш за подсилване, аз последно съм много доволна от продуктите на Апимед, има един точно за бронхити и кашлица даже.

Аз мислех през тези почивни дни да махна памперса, но грам не ми се получи. Нещо ми се струва се е случило в яслата според мен, защото едвам се навива да седне на гърне, а преди сам си го носеше. Отделно като се на ака и не ми дава да го сменя, да го измия, а това никога не е било проблем. Чак ни се подсече дупето , защото не даваше да го мия и забърсвах само с кърпички и от цялото пазарене да се сменим. Какво е станало не мога да разбера, но ми се провалиха плановете  Tired

Ние най накрая изчистихме носа, че си течеше по малко, но нали по празниците си остана в къщи и го изкарах от София и на 2 ден пресуши носа. Чистия въздух си е друго нещо. Както казваше един доктор - ако искаш да не кашля много всяка седмица трябва да го изкарваш след околовръстното на София.
Днес се оправяме и пак изчезваме. Дано времето вече да се пооправи и да можем всяка седмица да си ходим на вилата през уйкендите.

Хубави празници на празнуващите. Болничките да се оправят бързо и дано се поразпишете , че никакви ви няма тези дни

# 221
  • Бурса
Добро утро момичета  Hug

Честит празник на именниците и много много здраве. Почерпете се и за моята мама, която празнува днес  Heart Eyes

При нас нищо ново. За Великден бяхме на гости на ММ за 2 дни и си изкарахме супер.

Ели браво на Аби, че се е отпуснала и започнала да си казва пак за пишото. А може и вие да сте се успокоили след прегледа и така да сте и вдъхнали увереност подсъзнателно  Wink

Фрауст и ние на моменти обръщаме на руски: зайчик, заварила я кашууу, нашла тибя нашла  Joy Маша все още и е любимото филмче. Песничките английските вече почти не ги гледа. Слуша го езика по бейби тв от време на време. С турския напредва най-много, но важното е че не го смесва с бългаския. Като иска да ми каже че знае някоя дума си я казва на български и после: на туски е...  Laughing

Хубав макар и дъждовен ден  Hug

# 222
Честит празник на всички празнуващи и от мен, както и на близките Ви! Simple Smile Най-вече на нашата Гери пожелавам да е много здрава, винаги така целеустремена и подкрепа за всички нас!  Hug
Да се включа и аз в руския клуб - Рали и тя е на "кашу", като това е кодово за всичко вкусно, а тати е "Миша". Казва "ишо" за още, а като много иска още е "ишо оше". Grinning
Аз лежа за запис на тонове, пак пренасям и тайничко се надявам да родя на този повече от хубав ден. Simple Smile

# 223
  • NE
Честит имен ден на мама guerry и на Гергана на мама muceto86. bouquet Весел празник на всички празнуващи! bouquet
Лили Пожелавам ти девойката скоро да бъде в твоите обятия. Hug

# 224
Честито на имениците днес!!!
Наздраве и от нас - ММ празнува...
Стискам палци за леко раждане. Всеки път влизам в темата и затаявам дъх - чакам да прочета добрите новини!

Общи условия

Активация на акаунт