Отговори
# 255
  • гр.София
Нели,ние миналата година бяхме в Черноморец и останах очарована. Градчето е супер и много спокойно за семейства с деца. Водата точно по време на нашата почивка беше кристална и топла.,без грам вълни(ние ходихме на малкия плаж,не на централния). От хотела не бях доволна,и даже мислехме да се местим по едно време. Но тази година пак предложих да сме там,ама приятелите които ще са с нас не са навити. Аз някак си се влюбих в това градче. Вики намери доста приятелчета там,имайки предвид че миналата година дори не можеше да си играе така осъзнато като сега.
Фраус и аз точно за Аполония Палас гледах и тия дни ще решим.
Моля и Гери да сподели какво има под предвид скъпо,на Морското конче и къде точно там нощуваха!
Искам вече да организирам нещо!
За Гърция не мисля,че много им пука за летния сезон. Те съботираха през празниците,защо да не го направят и лятото,когато пи-лесно ще могат да се наложат над управляващите. Колко хора неможаха да се приберат от Корфу и Тасос!?
Скрит текст:
Мен и друго ме спира за чужбинска почивка. Случката с фебрилния гърч на Вики много ме притеснява. Не си представям какъв ужас ще изпитам,ако недай Боже лепне вирус на чужда земя,където нито знам къде са болниците,нито на какво разстояние са. Не ме мислете за луда,но аз наистина все още се страхувам и притеснявам  Tired

# 256
  • София
Лили браво на теб  Hug

Мария
Скрит текст:
имам предвид че не е скъпо , защото плащаш спане със закуска само и там ти влиза шезлонг и чадър на плажа. За обяд и вечеря се хранехме в ресторанта на хотела, който е буквално на плажа , като отпред преди частта с чадърите има детски кът с катерушки и пързалки. Пиеш си , хапваш си , гледаш си вълните и детето тича на воля Simple Smile и играе. Имат и аниматори дето всяка вечер забавляват децата.
Та казах че не е скъпо в ресторанта им. Там се пада някакъв залив и водата е много чиста.
Единствения минус е че ходят само семейства с деца и е лудница от деца и съответно ако дойде някое с вирус може да се разнесе. Но то с дете винаги ходиш където има деца, така че никъде не си застрахован. Ние нищо не лепнахме.
Храната на ресторанта много ми хареса и е прясна, чиста и сигурна, че това ми е голямо притеснение на мен по моретата.
Та ходеше ми се пак там, пълен релакс е, няма лудницата на града. Има и басейн ако не искаш море.
И аз ще помисля и ще ги попришпоря моите хора да видим къде и кога , че и от детската ми дават зор да кажа кога няма да ходи лятото.

# 257
  • гр.София
Гери ясно,не съм разбрала. А как се казва хотела?

# 258
  • София
Мария :
Скрит текст:
морско конче http://www.seahorsebg.com/bg.html#price
Точно гледахме с една приятелка, но нещо ни се струва скъпо. То е добре при тях да се резервира януари до март, както прави сестра ми, но сега си на нормални цени Sad
Ще огледам и вашите оферти

# 259
Благодаря ви още веднъж, момичета!  Hug Hug Hug Безобидна, линкът нещо не ми се отваря, ама само при мисълта се засмях вече. Grinning А таткото вярно преживя много, за втори път гледа раждане без да се оплаче.  Mr. Green
Да ви кажа, Рали ми се струва доста пораснала само за тези два дни. Днес вече знаеше, че мама има корем, но в него няма бебе.  Shocked Явно и таткото го бива да обяснява. И като си тръгват след свиждането, не плаче (както прави винаги, когато се разделяме), а само казва "мама доко", демек мама е при доктора. Направо ми стана мъчно днес...
Спокойна нощ на всички!  Heart Eyes

# 260
  • Бурса
Лили честита рожбичка Мая и от мен  Heart Eyes Hug Да расте здравичка и безгрижна. Много  Hug за мама героиня, таткото дето присъства на второ раждане и порасналата кака Рали.

# 261
Лили, сайтът се казва Майко мила и е много добър  Wink а това ми е любимата фб страница https://www.facebook.com/StoryofThisAndersonLife/videos, майката е баш в твоята ситуация, ако искаш да се посмееш.

Хем ни са големи децата, хем още са бебета, ама като не се нацелим в представите става много лошо.
Аз вчера имах кошмарен ден и нощ,
Скрит текст:
Скрит текст:
цял ден ми води инат, за всяко нещо - за памперс, за ядене, за ходене да се подстриже и аз се опитвам спокойно да обяснявам, втора линия - вече започнах да я плаша с разни неща и после се и подкупваме, което противоречи на всичките ми предишни идеи за възпитание и накрая, като не издържа и й викам и казвам неща, за които после съжалявам. А от нейна страна всичко е съпроводено с вой и рев до небесата и гонене на моя милост. След което като излезна от стаята, хуква да ме търси. А й прищраква от нищото - вчера си играхме на игрището пред нас и тамън си тръгнахме щастливи и обичащи се и мина едно момиче с балони сърца и айде рев за балоните, аха да я убедя, че е късно и няма от къде и хоп комшийска баба - ела на гости да видиш кака ти и айде още половин час се натресохме на хората и накрая пак се прибра с рев. И за капак както цял ден само КМ яде й донесоха киндер шоколади и  за това се карахме. И през нощта като се събуди и крясъци и рев за Маша и медвед и за киндер шоколад  #Crazy и ме бута и накрая отиде да спи при баща си  Cry
и аз сега направо не знам какво да правя...ако оставя да бъде по нейното съвсем ще ми се качи на главата, което не мога да го допусна, но от друга страна вече толкова са ми се опънали нервите, че не мога да реагирам по-спокойно, а и коментарите от околните хич не помагат. Не знам фаза ли е, кармично отмъщение за мен ли е...аз ли я изнервям толкова, защото нали все ми се повтаря, че само с мен била такава и само аз като дойда така се държи, ама никой друг не пробва да я възпитава, нали...Според моята майка и аз съм се будела така с крясъци, само че съм била по-малка и докторите казали, че мозъкът ми приема прекалено много информация и не може да я обработи...завели ме на село и до края на лятото съм била по-добре...
Чудя се дали е, защото я оставям от няколко дни да ходя на работа, дали, защото си мисля, че е по-голяма и не я оставям да й се разминат някои неща или просто съм истеричка и си повреждам детето психически?  newsm78

Та, някой като ми спомене за второ дете в момента, си мисля, че аз едно не мога да отгледам, камо ли на друго същество да го причинявам. Явно или трябва да са породени, за да не се знае какъв ужас са на 2-3 години или се изчаква да се забрави тоя период  Joy

Хубав и слънчев уикенд ви желая  Hug

# 262
Привет от нас. Честито бебче...да е здравичка и много радост да носи.Аз немога да се уредя да пиша.Чета редовно инъче.Уж сме добре ние като изключим че каката е болна и да видим дали и Гери ще прихване.Да ви се похваля че сме приети за ясла и то точно в която искам Simple Smile Друго няма замесила съм едно тесто та уж кифлички ще правя.Хубав ден

# 263
  • София
Копче не се отчайвай мила  Hug. Ще мине и този период. Моето започва да се поотказва да спори с мен, защото видя че не му минава номера, по голям инат съм от него  Laughing. Но аз съм много твърда, кажа ли НЕ и не отстъпвам никога.
Но и аз си имам неща, които допуснах и се ядосвам, но май май ще започна да ограничавам детските, защото силно започва да прекалява с тях.
Но да ти кажа много си права за второто  Laughing, кой се излъга до сега , излъга, другите май скоро няма да се излъжем доде не минем пубертета  Joy.
Ма да ти кажа има и по страшно, което ще дойде - те в пубертета после , а ние в критическа , е тогава ще е пълния купон  Joy

Аз днес пък се замислих какво ще правя сега лятото като ходим някъде. Моето нали отказа АМ и си иска само прясното и сутрин като стане ме води до хладилника и ми вика : искам си млям млям (мляко) и ми сочи хладилника. Какво ще правя като заминем за седмица на море не знам, купешко не знам дали ще пие, че ние пием само домашно и то основно овче. Много си му харесва овчето мляко и така Simple Smile

Мусе честито за приемането в яслата Simple Smile . Помня аз миналата година като разбрах каква радост беше. Друго си е  да си ходят децата на ясла.

# 264
Честита дъщеричка Сахасрара, да ви е жива и здрава и да ви напълни къщата. Страхотна новина, слънчев лъч в темата, много ми стана хубаво.  Heart Eyes
Много успокоително е това, което казваш за второто раждане, че как болеше като се сетя. Много се радвам, че всичко е минало добре.
Ние сме на същия хал с тръшкането, само нещо да не е по нейната, увисва ми на ръката и ляга на земята. Направо в чудо съм се видяла  ooooh! По улиците сме пълен цирк.

# 265
  • гр.София
Копче,ами това при вас си е характер и темперамент на детето! А ако наистина се тръшка и реве за всяко неугодено нещо само при теб,или може да ти "отмъщава" за дето си тръгнала на работа,или наистина несъзнателно си показала,че парашута и се отваря при теб. Ще намериш решение,вярвам. А и те сега са в есин период,не за подценяване. Вики се тръшка,за всеки мотор който види и не се спрем при него,независимо истински ли е,играчка ли е,за бутане ли е,или от тези акумулаторните. Просто не спрем ли,рев. Вози се в колата,покрай нас минава мотор,и както ни задмине-рев! И при нас положението не е цъфнало и вързало с две думи  Whistling
И сега изненадата на деня! Приет е в ясла. Аз,която бях на 100% сигурна,че без връзки или "дарение",няма да стане,сме приети. Честно казано съм със смесени чувства,не съм щастлива. Просто знам,че ще бъде трудно...

# 266
Честита рожба Мая, Сахасрара! И на мен ми стана много мило като прочетох споделената новина Heart Eyes да ви е здрава, спокойна, кротичка, спинкаща и папкаща, а на теб леко възстановяване Hug

Чакам благи вести от навилите се за второ Wink

Скрита лимонка, как си?

Фрауст, как е бебка, плези ли ти се вече нарочно, бърборко ли ти, обръща ли се?

Принцес, при вас как е с Дея?

Честити приети ясленчета, мами, ще се адаптирате полека лека и вие и дечицата. Спокойно, хубаво им е на малчуганите сред други дечица, игрите им са други, променят се, и все е за хубаво.

# 267
Честито приемане на ясла!... Като гледам е луд късмет, все едно от тотото си спечелил.Wink

Гери, още веднъж благодаря! Много активно го използваме устройството. Бейбивакът го оставих при майка ми, за да не разнасяме и така във всяка къща има... Писнало ми е с тези сополи. Само един ден нямаше - вчера. Днес пак на нова сметка.
Темпераментни са февруарчетата, а моята подражава на майка си.WinkWink Раздава команди, понякога и на неодушевени предмети и очаква да й се подчинят. Истински диктатор!;) Отново големи драми с обличане напоследък - сто претенции какво да облече. Ама най-трудно е за къпането. Голям зор е да се вкараме в банята. Ни душ, ни вана... Нищо не иска. От няколко дни казва Р. Не се получава всеки път, но снощи чух много ясно "розов"...
Бебка е с два зъба. Хубаво излезнали долни резци. Много ме хапе и не знам как да го карам с кърменето. Поставих личен рекорд за 4 месеца и 1/2 ексклузивно кърмене. Няма вода, няма АМ. Радвам се, че този път се получи. Само покрай това хапане ми минават мисли за отбиване. Прди вика да давам вече каши и пюрета, а аз смятам да е пак на звб. Ще видя как е наддаването другия месец и тогава ще преценя. Иначе като активност, сравнявайки с каката, е пълен айляк. Не разбирам, че има бебе, когато сме само двете.

# 268
Честита втора рожба Лили - бъдете щастливи! Копче, и аз имам чувството, че "рогата" децата си показват пред мен - гледа ги за 2-3часа майка или свекървата,  еми казват, че са най - кротките и послушни, а при мен са ревове и тръшкания!  Прави ми впечатление, че от яслата си тръгват спокойни,  усмихнати, значи им харесва, но два часа по -късно у дома ще ме побъркат. Почват да плачат и да се ядосват от нищото! Сега сме се обзавели с кашлица (отхрачваща) и основно при Валето. Давам хустагил сироп и ериус. Мария, честит ви прием в яслата - наистина на децата им е добре там, само пустите болести!

# 269
  • София
Привет,
Фрауст по спомени си спомням че когато ни излязоха зъбите и започна да хапе така , четох да му спирам цокането щом захапе. Пъхах малкия пръст от страни и издърпах зърното. Няколко пъти така и разбра, че не трябва да хапе. Не бива иначе да реагираш като да подскачаш, караш и тн. Просто му е ново още това че има зъби, но бързо спират да хапят. Не се притеснявай, временно е това.

Лелката в яслата ми обясни, че при тях не правят циркове, защото е по различно. Щом ни видят нас майките и усещат силната ни любов и за това го правят.
А след яслата е нормално това да го правят. Показват така че сме им липсвали цял ден. Аз честно казано как избягвам когато е така - гушкаме се докато му мине. Моя страшно много се гушка с мен, то са едни целувки, чудо Simple Smile. Често като го взема от яслата си иска да се погушкаме малко и после отива да играе.
Ние горе доло започваме да влизаме в час. Е имаме си ги и драмите и лиготийте, но някакси по поносимо става или аз му посвикнах  Joy
Но не иска сам да се облича грам. Опитва че аз го карам , но не успява и веднага ми връчва на мен да го облека. Само обувките може да си събуе и с повече усилия да обуе, но  дрехите ни ги съблича , ни облича . Мъжка му работа  ooooh!. И с този памперс се влошават нещата вместо да се подобрят и да го махна. Направо не знам, мъж....., сигурно до 1 клас ще се учим да се обличаме и ще махаме памперса  Sad ooooh!

Да ви кажа  аз нали взех за проба от онези капки със сребърна вода (който Фрейда показва май ) и мисля че много добре ни действат. Даже май трепат и бацили  newsm78. Пробвайте ги ако искате.
За кашлицата съм много доволна от този сироп дето последно пихме на Апимед (Апимед бронхо), имат и капки за имунитет и настинки и това ми хареса, прекъсна ни веднъж един вирус.
Скрит текст:
Сега юни мисля да направя един курс с пробиотик . Миналата година го направих и ни се размина летния вирус .
Ентеросан основен за деца - http://apteka.framar.bg/30033629/%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Днес мисля да идем да гледаме Angry Birds  на кино . Да видим ще му хареса ли Simple Smile

Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт