И аз съм се снабдила със сребърния разтвор за пръскане,където Фрейда предложи,за сега съм много доволна.
Но не са капки,а направо за впръскване.

. Тук такъв студ и гад се заформя, че според мен ще идва зима, а не лято
. Дано се наизвали и да се свършва вече, че ми писна .
. По едно време им го дадох да го вземат, ама толкова жално плака и вика МАМООО, че ги накарах да си ми го дадат пак. Пак се погушкахме и децата дойдоха да го викат и той реши да влезе най накрая в 9 и нещо. Тамън се канех да го обувам и да си ходим. Нещо много се привързва май към мен. Като ми се затръшка и запъне някъде му казвам айде чао аз тръгвам и тръгвам и той веднага зарязва и тича по мен и ме вика. Но това с яслата ми дойде в повече днес. Той дето с такова желание ходи и не съм имала никога проблеми. Та да знаете никога не е късно да реват и по късно 
. Това го прави като има заря или подобни, от Маша ни е , тя нали там на една заря така вика Урааа и дига ръцете , та и ние. Супер забавно беше, изгледахме си филмчето без проблем. Попикахме се от смях, страшно забавно беше. Силно ви го препоръчвам. За големите е много забавен, децата страшно го харесаха. Сега като излезе Ледена епоха и на нея ще отидем 
. На моя му харесва много, но той си го знам че не се плаши. Не се изплаши нито от силния звук, нито от 3D-то, дето аз подскачам редовно
. Хареса му. Там е различно, друго си е големия екран.
, за това аз сега ще поизпиша едни ферман
и дано ви бъда полезна.
, без бебето , което ще го гледа тати, защото то е малко и не може да дойде с тях. Някак си отбелязвате, че той има това преимущество да иде някъде с вас, защото е по голям, а бебето не може, защото е малко още и така детето се чувства гордо, че е по голямо.
.
. Къса ми се сърцето. Говорих с психолога и той е твърдо убеден, че нещо се е случило в яслата. Но не мога да разбера какво. Лелките не казват, той не казва. Аз само имам идеи, но не мога да докажа нищо.
, сега ти е паднало

, сетих се още нещо инетересно:
. Еми и децата така се дразнели.