Отговори
# 285
Здравейте,
Ние купихме тротинетка с две гуми отпред! От Лидл... Няма по-добра покупка за мен, а струва само 40лв. Мисля, че още има. Промоцията беше от 19.05.2016. Аз доста се чудех, защото малката не е по-спорта и физическите натоварвания, но съм много доволна, като се качи съвсем естествено я подкара и сега не мога да я сваля от нея! Simple Smile

# 286
И Ева много си я харесва. Все по-добре кара. Нейната тротинетка поръчах от декатлон. Има панели с различи цветове. Разглобява се, много лека и компактна. Носим я с нас и когато пътуваме. В дъждовни дни - мият се гумите и кара вкъщи.Wink

# 287
  • NE
Фрау Може ли линк към Декатлонтската тротинетка?
Баща му на Вилито е решил да вземем вечр баланс колело и да се учи лятото, пак от Декатлон. Висока оценка има.
Трябва някъде да се хаби тази енергия. Голямо чудо е.

# 288
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ние сме с колело за баланс smatr trike Simple Smile все още само у дома, че моята страхливка е ... да Simple Smile Ще почакам още 2-3 месеца докато го подкара като хората ..., но тя с всяко нещо е така ... Излезеш ли й извън зоната на комфорт с нещо, което е ново ... и й трябва време Simple Smile
Скрит текст:

Уф ... още един изпит от поредни 8 ми остава Simple Smile И после 2 месеца ще се занимавам с писане на дипломна работа ... А уча и без да искам пиано, че средната започна уроци у дома и трябва да съм с нея, за да напътствам после упражненията Simple Smile

Днес сутринта реших, че ще махаме памперса Simple Smile Иска детето да е без памперс, ама не разбира, че трябва да казва преди да обяви "Опс!" ... Към 13 бях сменила 5 чифта гащи и клинове ... и минахме на памперс, а дрехите в пералнята и сушилнята Simple Smile Утре сутрин пак Simple Smile

# 289
Здравейте мами,

Не съм писала от доста време, но ви чета редовно.
Честито слънчице на мама Лили!!!

За занимавките ние купихме колело без педали от Декатлон. Струва 50€ и качестовото е средно, но става. Само че мисля, че ще е за малко. Мънички са, казват за деца под 100см, а Аби вече е 94.

Нещо съвсем простичко, Аби си умира от кеф да отидеме в парка с торба тебешири!! Има ги цветни и дебели, става голяма игра. Вече рисувам цялата фамилия Пепа пиг  Crazy

Извинявайте че се повтарям, но много се гордея с малкото чудо как вече съвсем пребори памперсите!!! Всички си отдъхнахме Simple Smile

Иначе вчера я хванах да ми рови в гардероба за да си сложи мои обувки на токове  Shocked и има миение за всяка дрешка която и слагам...

Къде ги учи тия неща?!

# 290
# 291
  • NE
Фрау И аз за нея тротинетка си помислих. Ще го заведем май да пробваме тротинетката или баланс колелото. Баща му държи да е колелото за да се учи да кара и да си карат колелата после. Party

# 292
Винаги избира тротинетката в последните седмици. Баланс байка не ще да го погледне. И на мен ми се искаше да караме колела, ама... Нали... Детето има други предпочитания.

# 293
И аз исках тротинетка от ЛИДЛ, но на обяд вече бяха свършили, имаше само с две колелета.
Пробвахме балансно колело, но е малка за него, засега ще се въздържа.

# 294
Добро утро! Simple Smile

Майчета, извинете ме за дългото отсъствие, ама се окопитвахме. Simple Smile Да ви кажа, това с бащинството ме кара да се преродя. Друго си е таткото да си е вкъщи, дори нищо да не прави, просто да знаеш, че ако го викнеш, ще ти отговори. Нещо бях изпаднала в кратка следродилна депресия и добре че беше той да ми търпи реването.
Фрау, Принцеска, вие как бяхте след раждането? Аз тези няколко дни направо като за лудницата се чувствах.
Иначе Рали много, ама много добре приема бебето. Чак се учудвам това нормално ли е... Иска да го гушка и направо си го прави, когато може, само дето не го повдига. Целува го, дава му някакви неща за ядене (поне има желание де), прави "наздраве" с нея, сочи я и вика "Май, Май" за Мая. Много сладко.
Гери, абсолютно си права за всичко, което си написала от психолога, и МНОГО благодаря за изчерпателните обяснения, супер полезно ми беше. Страхотна помощ! Радвам се, че не се озорих до този момент нито с памперса, нито с бибата, защото сега Рали разхвърля памперсите на малкото и редовно му взима бибата. Днес беше първият път, в който взе бибата на бебето, и като ѝ казах да я върне, я върна. До вчера всичко беше "НЕ" и то с един тон...нетърпящ възражение. Simple Smile
Какво да ви кажа още... Малко в скрит текст, че е странично.
Скрит текст:
Моето чувство за вина е перманентно, моля Принцеска и Фрау да споделят и за това какво са преживели. Значиии откакто сме се прибрали с малката от болницата гледам Рали и ми идва повече да ѝ се радвам, повече да я обгрижвам, да ѝ обръщам внимание. Докато кърмя малката, непрекъснато говоря с Рали... Някак предварително се чувствам зле от това, че вече вниманието не е 100% за нея. И тъкмо осъзная какво правя и директно чувството ми за вина се прехвърля върху малкото - то какво е виновно, че да не му обръщам максимално внимание, почвам да си казвам, че каката над две години е имала всички и че сега то заслужава това... Абе въртя се яко в омагьосан кръг. Взех да го приемам и да не му обръщам внимание на това, но реших да ви споделя и да чуя какво мислите.
Мария, радвам се, че в Пирин Голф ви харесва, от миналата година сме го загледали, че бяхме в Банско и ни се искаше някой път да го посетим, та мерси за отзивите и браво за хубавото изкарване. Simple Smile
Много ви благодаря за цялата подкрепа и ви пожелавам една прекрасна седмица!  Hug

# 295
  • NE
Лили Нормални са всички твои притеснения. Всичко ще се нареди по свои начин и ще бъдете пълноценни във всяко отношение.
Тези дни при нас са кошмар. Вади долните кътници и е нетърпим.

# 296
О, Лили, милата. Силни   Hug
При нас е страшен ужас положението -
Скрит текст:
оставихме я за един и нощ и сега търси само баба си, на мен само ми реве и ми се тръшка. За най-малкото нещо изпада в истерия, на околните им дожалява и все аз съм виновна. Трябва всяко действие спрямо нея са го обмислям дали няма да предизвика бурна реакция. А после като почне да ми се лигави и да се гушка...другата седмица ще трябва за 5 дена да я оставя, направо не ми се мисли какво ще заваря.
Освен това не спи на обед, не яде, а вече всичкит й зъби са излезнали, така че знам какво е.
На всичкото отгоре баба й й купи таблет. За чий, не знам, но аз няма да го пипна, който както иска да го ползва.
Аз се замислям за пързалка, някой да е купувал или да е харесал нещо?
И стискайте ми палци тази и другата седмица, че пратих едни документи за едно разрешително, дано правилно да съм ги попълнила и да ми го одобрят без проблем.
Спокойна вечер  bouquet

# 297
  • NE
И аз снощи излязох за час и баба му го приспа, даже спа като пор до 2:00 ч. Обаче баба му не се ангажира за цяла нощ. Имам да я обработвам малко да помага.
Тръшкането е нещо ужасно. Меко казано нетърпим. Днес искаше да върви само където си пожелае, в противен случай не върви и докато го нося пищи.

# 298
Копче, нашата леля донесе детски таблет, който говори на български и звука е почто колкото на уредбата за музика..и го мразя от дъното на душата си!!.

Иначе истинския таблет е най доброто решение за пътуване. Слагам Пепа пиг или Мики Маус и няма Аби поне час!!! Така че помисли си пак за таблета Simple Smile
 Стискам палци за разрешителното!

За оставянето на Аби на някого у нас също е на дневен ред. Трябва да отида в командировка 3 дена и въпреки че не е много, ми е спек..
 До сега никога не бях я оставяла за цяла нощ с никого. Само 2-3 пъти за някой концерт или вечеря, но сме се прибирали рано.
 Дори миналото лято си тръгнах от една сватба в 23:00 за да си ходя при детето и оставих мъж ми да се прибира с прятели.

Някак ми е виновно че е на ясла от 5 месечна и не ми се иска да я лишавам от времето ни заедно заради мен...

Това разбира се си има и последици... Не мога да влезна в банята без нея или без да дръпне една истерия от нейните, ако се къпя се съблича и идва и тя... Не дай Боже да ме усети сутрин, че излизам за работа, тогава са едни драми, ревове- нееее мама, не!!! Мама Елииии!! Мама с Абиии! - после целия ден ми е крив, някак ми е виновно, че я оставям за толкова дълго.още ми изглежда толкова мъничка...

# 299
  • София
Здравейте!
Алекс и малката от няколко дни са със сополи, а той и кашля. Покрай настинката се и напишка няколко пъти. Яденето е трудно, постоянно си завира ръцете в устата, чакам последните горни кътници и да се свършва вече с неговите зъби, че сестра му ме е почнала и тя вече. Да не губя форма Simple Smile.
Инфото от психолога ми беше полезно и на мен, мерси. Много от нещата са точно така.
Сега с малката разбирам какво ви е било като казвахте, че просто не отварят уста да ядат, няма захранване на това дете. Не желае да яде храна различна от кърма и това е, вече 2-3 седмици се опитвам и изяжда с набутване от моя страна едва лъжица, две.
Sahasrara,
Скрит текст:
Чувствах се по същия начин до към 40те дни на малката, нормално не се притеснявай. Все гледах да се занимавам с Алекс, че той уж повече разбира  и изпитвах зверска вина, че не съм пълноценна с малката. Много ми беше трудно първата седмица сама, но свикнах бързо. Трябваше ми време да осъзная, че вече имам две деца. Вече съм спец, мога да правя всичко с бебе в едната ръка: да сложа Алекс на голямото гърне да ака, да му измия ръцете, да го кача на люлката и други от този род. Сега вече ми е чудно как съм могла да се филмирам за глупости, но явно си има адаптационен период, с елементи на следродилна депресия. Скоро ще свикнеш и ти. Алекс беше много малък (разликата при нас е година и осем месеца), вече е с друг акъл и ми е много по-лесно.
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт