Ние ходихме да гледаме с децата тържеството, но съм много разочарована. Първо тези от църквата, дето толкова години отричаха този празник
ми пяха , все едно сме на панахида , което не го намирам за уместно в този ден. После президенти и всякви "кретени" ми дърдориха триста глупости, накратко си направиха предизборната им агитация ей така между другото и накрая свириха малко. Едни деца милите подредени там от не знам колко часа висяха като луди за да изпеят една песен "Върви народе" и това е. Химна и други ги слушахме на музика, вместо децата да пеят с музиката
. Та на децата май най им хареса, че ги повозихме на метро и автобус

Лили :
Сега редовно като се замисля за второ и изпадам малко в ужас как ще се справя с две. Проблема ми не е физически как, аз съм такъв човек, че мен труд, безсъние и тн не ме плашат. Плаши ме как ще мога да дам всичко от себе си по еднаква доза и на двете. Как ще разделя любовта си на две
. Та като го написа това да ти кажа си се представям с абсолютно същата депресия и мене си един ден с второто. Като се замисля си е една абсолютно нормална реакция за една нормална любяща майка. Според мен е момент и после ще се нормализира. ЩЕ видиш че даваш всичко и за двете и че ги обичаш еднакво и ще се успокоиш.Бъди силна и дано мине по бързо тази след родилна депресия.
Много те гушкаме всички и знай че сме на среща за всичко което имаш нужда

. Добре че го дават да се пооправи за края на седмицата. Искам морееее , слънце и вълни вече, писна ми от този дъжда

и не - градината в нашия случай поне не беше решение, дори напротив. Непременно ще гледам да му пусна една ПКК