Отговори
# 315
Лимонке, кога се очаква госпожицата, ако ти се казва?
Фейчке, аз съм я оставили и сега и нещата дето ми се случват на работа, няма да съм вкъщи, за да знам. Само дето все си мисля, че се опитвам достатъчно и така не правя достатъчно за детето си.
Ако позволите малко мрън за пустия ми късмет
Скрит текст:
някой може ли да ми обясни как в една седмица ще ми дойдат две инспекции - и от здравната каса и от данъчните  ooooh! айде едното го оправих, че не беше и толкова важно - карат ни да държим едни лекарства по списък, дето никой не ги търси, само да ни глобяват. Ама данъчните - идват инспектори от другия край н държавата, нямало ток, понеже аптеката е на село и колегата понеже не е успял да си изброи касата, сега 15 дена ще я запечатат и на всичкото отгоре и глоба ще ми лепнат - едни 2000-3000 евро, щото тука глобите са такива. Ама че се аз за миналата година нямам толкова печалба, няма значение. Направо да вземат да се самозактрият като държава, бюджет само от глоби не се пълни.  #Cussing out
Извинявам се за лиричното отклонение.
Иначе сме в Охрид. Времето е супер и горещо препоръчвам разходка края на май, ако не вали.
Хубав и слънчев уикенд bouquet

# 316
Копче - на 9.10, но ако пак ще е секцио - ще да е по-рано. При всички положения обаче ме чака "тежко" лято  Laughing

Успешна седмица, мамчета!

# 317
  • София
Привет, как сте момичета .

Лимонке честити розови гащи Simple Smile.
И аз съм си ги поръчала едни такива за второто Simple Smile, даже и име съм си харесала вече  Laughing, ама като гледам как съм се засилила май ще раждам модерно на 40г  Rolling Eyes

Кажете какво измислихте за 1 юни за децата. Какво ще им купите, че аз още се чудя и къде мислите да ги заведете .

Копче да не ти прави някой мръсно бре, да ти е подал анонимен сигнал за тези проверки. Поне у нас е така в повечето случаи. Някоя конкурентна аптека може би.

Фейчка Влади иначе не е грам кротък  Joy, но явно този тип неща му допадат.
Пробвайте, моя в къщи ако му пусна филм на тв-то, което си е доста голямо , хич не го гледа, но там е друго и не мърда Simple Smile , а отделно нали му позволявам пуканки и е голям кеф Simple Smile. Зрънчо (давала съм му 2-3 пъти, но от тези био мио дето са, истинско още не е ял  Rolling Eyes, нали съм гадна мама ) и солети нещо не го кефят, но пуканките много ги хареса.

# 318
Честитка и от мен, Лимонке! Simple Smile  Hug Как се чувстваш?
Аз за първи юни нищо не съм измислила, чудя се дали ще смогна да изведа двете сама на разходка, те на такъв подарък най ще се зарадват, ама ме е шубе... Мисля си малката в слинга, а каката в количка, ама пак не знам дали ще се справя, а и Рали отдавна ѝ омръзна количката и от 2-3 месеца все пеша се разхожда. Та не знам...
Да ви се похваля - имаме страхотен напредък с гърнето и то от раз. От няколко седмици наблюдавах Рали, че като ака, отива в другата стая и се "завива" с пердето. И вчера реших да сложа гърнето до пердето. И какво да видя - макар и облечена, седна да ака там. При което реших следобеда, че директно я оставям по голо дупе. Simple Smile И от тогава досега имаме само едно пиш извън гърнето. Сега съм сложила памперс за обедния сън, в който май се изака... Но все пак за мен е голям напредък. Simple Smile
Та така от мен. Simple Smile Приятен следобед, момичета!  Hug

# 319
Здравейте! На децата много им харесва в яслата,  но за пореден  ден сме у дома - този път Ники - кашля, Т, сополи,  не, че и Валето не му приглася, та много ми се иска до 1- ви юни да се подобрят , че от 2 - ри аз съм на работа и не искам да почвам с болничен! Дано догодина 1 - ви юни да е по- специален за нас! Лимонке,  честити розови гащи, лека бременност до финал! Лили, ще се справиш - ще ти разкажа пресна  случка с моите две: в петък Ники изпи много течности за кратко време, а от тогава започна на кашля, задави се и повърна на килима. Гушнах го и потеглихме към банята. В коридора на плочките повърна пак. От там Валето,  тичайки към нас се подхлъзна в по.... и двамата реват, а аз сама! Еми, в такъв момент се мобилизиран и действаш - измих ги в банята, преоблекох ги, и ги вързах в столовете за хранене, дадох някакви играчки и за бързо оправих пораженията! На вън пак така . Една майка на породени деца миналата година ми викаше, като те видя се успокоявам, че има по зле и от мен, Т. Е.  Аз, така Лили сещай се за мен и вярвай, че ти си по- добре, защото каката расте и все повече ще слуша и помага, а моите са на един акъл!

# 320
  • NE
Гери Всъщност моичкия не съм го пробвала на концерт, но мисля че няма да стои.
Бяхме малко в Пловдив на гости. Пътувахме супер лесно, обаче там се скъса от притенции и истерии. Подлуди всички! Вкъщи коренна разлика. newsm78 Решихме да му вземем от Декатлон балансиращо колело, обаче вдигнахме магазина от истерии за всички топки. ooooh!

# 321
Велина, абсолютно права си, човек се мобилизира точно когато трябва! Каката определено печели доверието ми, но понеже последните месеци беше малко ощетена от гл.т. на разходки и си мисля, че сега ще се отприщи да тича. Поне така беше последните дни преди да родя. Дойде ми малко кураж все пак, да ти кажа, ще си мисля за теб. Simple Smile
Дано скоро оздравеете!  Hug

# 322
  • София
Здравейте!
Алекс вече е добре. Пропътувахме 300 км за първи път с двете деца и мина много добре и съм щастлива.
Лили,  само изглежда страшно, но не е. Ще се справиш със сигурност и ще става все по-лесно. При мен има две майки с породени и в началото от тях черпех кураж.
Лека вечер.

# 323
  • София
Привет,
да ви кажа аз си свалих филмчета на таблета и му го слагам на поставка в колата и си гледа и никакви проблеми с пътуването сега. Иначе преди ако не спи след 15-20 минута започва да му доскучава и мрънка.
Сега гледа някакви Барбускини , ей много са му интересни

Лили според мен каката ще те слуша и ще й е приятно да изведете бебето.
Пробвай Simple Smile. Големи са вече и повече разбират.  Hug

Вчера правих една рецепта и много ни допадна. Слагам ви я ако искате я пробвайте. Лесна е и допада на децата
Скрит текст:

# 324
# 325
  • гр.София
Гери и аз често се смея с този блог Simple Smile
А откога търся рецепта за тия картофени ноазетки... Само че,с това едно кило картофи,сигурно ще си отвися над тигана. Още утре ще спретна и аз,но първоначално с половин доза.
Вики сега пък е издигнал на пиедестал "костенурката Франклин",и най-вече една определена серия за Коледа!
Тъй като днес,незнайно защо двамата с мм се събудихме мислейки,че е 1ви юни,честитим празника на детето и ентусиазирано му обясняваме,че след закуска отиваме за тротинетка. Еми ,нямаше къде да ходим та отидохме да купим. Утре ще му вземем мотор-играчка,никога не е излишна и балони. И най-вероятно  ще бъдем в някой парк. Въпреки,че аз съм се изолирала яко и детето покрай мен,настръхвам като чуя кашляне и подсмърчане,а всичките деца на приятелки са кой от кой с по-гаден вирус. За това съм с малко резерви,но мисля да не развалям празника на детето с моята параноя..,ще стискам зъби и ще троша пръсти тайно  Rolling Eyes
Лека нощ!

# 326
Честит празник на всички дечица!
Нека са здрави и безгрижни! Прекрасен ден на всички !:* Simple Smile

# 327
Честит празник на всички сладурчета! Предполагам, че за Фрау и Принцеска денят е особено специален. Simple Smile Да са живи и здрави всички дечица и, разбира се, и всички ние, прекрасните майки.  Blush
Да ви се похваля, първата разходка мина без драми. Тя беше кратичка де, час и нещо, но ми се струва, че като за първи път на малката е достатъчно. Раличка беше много добричка и само веднъж се опита да се отскубне от мен, но ѝ обясних, че ми е по-трудничко да я гоня и май разбра.
Късния следобед чакаме лелята (сестра ми) и се надявам да е хубаво времето и пак да направим малка разходчица, за мен тя ще е доста по-лека вече. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Прекрасен ден на всички, изпълнен само с положителни емоции! Simple Smile

# 328
  • гр.София
Честит празник на децата ни мили момичета! Най-вече да бъдат здрави,усмихнати и благословени!!!!
Бяхме на парк сутринта,сега спи,следобяд ще го мисля!!!

# 329
  • София
Здравейте и честит празник на всички вас и дечицата ви  baloni
Аз си оставих детето в нас , че да го водя на театър и да празнуваме , а той се събуди един кисел и само мрънка и реве незнайно за какво  ooooh!, направо съжалих, че не го пратих на ясла. Спи сега и дано стане весел и да разберем и ние от празник.
Взех му един багер да си рови из пясъка тук, че едно момченце има такъв и всеки път иска да си играе с него и са драми ако не му го дадат.

Лили браво на каката. Според мен си разбират вече децата и няма да имаш проблеми. Давай смело с разходките.

Мария това с кашлиците да не те притеснява толкова. Аз поне от опит знам моя как кашляше месеци наред , а нищо му нямаше. В чудо се бях видяла докато не разбрахме, че се е задръстил от секрети и докато не ги изчистихме не спря. Сега нямам такива проблеми, но до тогава луда станах. То не мислих алергии, какво ли не, здрав а кашля постоянно  ooooh!
А картофените ноазети найстина стават много. Бързо стават, но определено другия път ще направя половин доза, че останаха и на другия ден не бяха така хубави и не иска да ги яде дребния.

Весело на всички днес и дано са здрави и усмихнати дечицата ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт