Отговори
# 330
Честит празник на всички малчугани  Heart Eyes да са здрави и щастливи.

Аз купих на детето сладолед, разходих го в парка, разплаках го, защото го прибрах на сила, че трябваше да се разправям с инспектори, после я приспах и заминах на конгрес за 4 дни. Дано не й остане спомен от този ден, че ще вземе да намрази празника  hahaha

Гери, а дали ще станат вкусни и печени
..ами ако се сложи и шунка или сиренце newsm78 иначе много ти се радвам на желанието да готвене и на Влади, който явно го оценява  Hug
Лили, само така Simple Smile трябва малко практика, но ще му хванеш цаката. А и вече наистина можеш повече да се разбереш с децата и знаят много неща.

Спокойна вечер  bouquet

# 331
  • NE
Честит празник на всички пораснали и не толкова пораснали дечица.
Ние сме яко в джаза с кътниците. Заведохме го на площадките в Албена и сега се готви да спи, че замина режима.

# 332
  • София
ние сме се обзавели с някой от вирусите май Sad , като за подарък днес. Добре че го оставих за празника, че го хванах овреме и го почнах ударно днес с инфлуцид и оскилокоцинум, че не ми харесва работата.

# 333
  • гр.София
Какво му е Гери,какви симптоми има?
Ох,Фейче,как пък един по-продължителен кротък период да няма при вас.
Копче,повярвай ми,чувството за вина,гради страховити сцени само в нашите глави(и добре че),детето със сигурност няма да го помниш тоя 1юни както ти си го представяш  Hug

# 334
  • София
Мария ми цял ден се гуши в мен, не иска да ходи, реве постоянно не знам за какво . До обяд мислех че е крив, но виждам , че не е просто лошо настроение. Не иска да играе с децата, а само в мен да седи и ми лежи на рамото Sad . Той много се гушка, но това е друго.
Сега дигна малко температура 37,6 -38 . Мрънка и като го питам боли ли го нещо ми сочи нослето и главата.
Има някакъв гаден вирус с ангина и за това го засилих с инфлуцид, че той е добър за гърло. Дадох беладона и ШС 3 за да не ми дигне висока температура и ще видим утре как е. Ще ида да му погледнат гърлото за всеки случай, че вечерта ми отказа да яде любими неща.
Имало вирус и с афти , та имайте го в на предвид.

# 335
  • гр.София
Е не,стига де,кога ще спрат тия вируси. След изкараната ангина февруари,се чудех как ще избутаме в изолация и аз на тръни до април-май когато ще свършат вирусите. То юни стана и все по-гадни има. Знам аз за тая ангина и някакъв с повръщане и разстройство също  Sick
Милото Влади,дано не е нещо сериозно и след като свали Т да ме вдига вече. А ти даваше ли му нещо за имунната система?
Аз съм спряла от доста време и се чудя дали да не започна.

# 336
  • София
Мария в момента нищо не давам за имунната. Искам да го позасиля сега лятото по скоро с каляване и натурални витамини от плодовете и зеленчуците. Мисля само онзи пробиотика да дам за вируса с повръщането , но ми се струва че е рано още.
А вирусите как да спрат с това време, днес 30 утре 15 градуса  ooooh!
Аз чакам да свали температура. Стигна до 38,6 и набутах 3 ШС 3 и гледам започна да сваля сега.
Ще видим до къде ще го докараме , я ще е вирус , я шарка , ако мога да избирам предпочитам варицелата  Rolling Eyes, ма никой не ме пита
Днес в парка точно гледахме куклен театър за болестите  Laughing, някакъв рекламен за Мама натура, та и аз сега се боря с вирусчо като на театъра Simple Smile

# 337
  • NE
Мария Вие в болницата бяхте с бактериална ангина, нали? Няма почивка от вирусите. На 30 градуса при 5 хлапета в пясъчника едно направо се късаше от зловеща кашлица и зелени сополи.
Гери Дано пресечете вируса. Пожелавам спокойна нощ.
Ние сме посред нощ със зъбна драма. Пищя досега от кътниците. Да ги избутаме и да дишам спокойно.

# 338
Здравейте:)

Аз да споделя опит относно ангината. Йоана беше преди месец някъде с ангина и ужасно висока температура стигна до 39.7. Та пробвахме с антибиотик, но проклетите налепи си стояха и докторката ми предложи, ако искам и детето позволява да я намажа с нишадър. Та купихме го (струва около 0.80 стотинки), намазах я един път и нито температура имаше след това, нито налепи. Та този нишадър за някой час оправи детето. Може да се маже и при много зачервено гърло без налепи. Гадно е, но поне за мен върши работа.

А за празника, имаха си тържества и в градината, а след това я водихме да поскача на батутите и си получи подаръците. Определено и беше емоционален и щастлив ден, защото и през нощта си разказваше случки Simple Smile

Хубав ден от нас  bouquet

# 339
  • София
Здравейте!
nelli90, обясни моля те по-подробно как се маже с нишадър. Той не е ли твърд като бонбони лукчета, разтопява ли се по някакъв начин?

# 340
  • София
Привет,
снощи се преборих с температурата накрая с панадол , стана 2ч и не можех повече и му мушнах една доза.
Ходихме до лекарката. Вирусно е, гърлото е, зачервено без налепи за сега, друго няма, та според мен е този вируса дето минава в гнойна ангина. Пуснахме изследвания и сме на границата за бактериална, та овреме за сега.
Ще изчакаме с антибиотика до утре и така. Давам за гърло и съм подготвила да почна и изопринозин ако не видя подобрение. Дигна преди обед пак темп и дадох този път Нурофен и нали е пил има няма 3-4 пъти от него до сега и буквално както беше дроб в ръцете ми и спеше и ревеше, след 15 минути тичаше като луд из нас и риташе топка  Laughing. Баща  му идва, че го привиках за да ида до аптеката и ми вика - ма той болен ли е  Laughing. Ми да, ама да беше дошъл 5мин по рано.
Ще видим довечера дали няма пак да почне като спре действието на Нурофена , дано премине  Praynig и ни се размине.
Гаден вирус е, тук покрай нас доста поваля децата, но успях да го хвана навреме и дано ни се размине.

Тъпото е че ни изби някакъв обрив. Лекарката каза че си е типичен алергичен. Според нас е от тревата в парка вчера, та и ериус пием пак . Казаха ми и му направих чай от коприва. Бил много добър за алергии , изчиства много добре и помага .  Да знаете.
Хапна на обед , даже и от копривата пи Simple Smile
Пазете се и стискайте палци пак да ни се размине  Praynig

Нели и аз ще помоля за подробности за този нишадър, което честно казано дори не знам какво е  newsm78

# 341
  • гр.София
Ужас Гери  Tired Дано овладеете нещата!
Как излязоха толкова бързо изследванията,аз си мислех че МБ излиза за 3 дни? Питам ако има някъде,където излизат веднага да си знам.
И аз се интересувам от нишадъра Нели,и най-вече как успя да намажеш гърлото.

# 342
Ами нишадъра е като сол, в пакетче.
Мазането е трудно,но аз я сложих в стола за хранене, обясних и че ще е гадно, топнах пръста и намазах хубаво гърлото. Съответно тя се разрева, но с много уговорки ми позволи още веднъж и така, но като цяло тя ми е сговорчива за тея неща. По принцип може и гаргара да се прави, но тя е малка и не можа да ме разбере какво трябва да прави.
Ето и линк да прочетете още за него, но като цяло има много информация за него и най-важното ми беше препоръчано от педиатърка, която е много добра http://www.bilka.info/%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80 … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

Гери миналата седмица имахме същия вирус. Пак я мазах с нишадър, за да не стане пак ангина и ни помогна. Минахме само с инхалации и фенистил.

# 343
  • София
Мария ходя в Сити клиник на частен педиатър. Скъпо е , но съм много доволна от тази жена. Пускат ни ПКК и ЦРП на място, което си плащаш разбира се, но след 5 минути докато си поговорим с лекарката и са готови и тогава ми пише рецепта. Винаги като е по зле пускаме и веднага решаваме кое на къде. Аз без изследвания не давам да пие антибиотик.

# 344
  • гр.София
Ааа за ПКК и црп знам,мислех че си му пуснала секрет от гърлото  Peace
Как е сега?
Нели,браво на твоето момиче,че така послушно дава да я лекуваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт