Отговори
# 360
  • NE
Гери Радвам се, че сте по-добре. Сега почивайте.
Повечето съвети съм чувала и наистина общото мнение е че работят. Май само небет шекер не се пробвали.
Защо не оставиш по голо дупе Влади? Изчакай да се възстанови и давай по този начин. Сигурно е период при него.

# 361
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Супер е, че Влади върви към оправяне  Hug

Аз хванах нещата при Диана още по-отрано и приключихме одисеята вече Simple Smile -> в събота се събуди със започваща лека 37.5-6 градуса Т и ... малко налепи в гърлото (4-5 точки бяха) ... аз нали бях така отпреди 2-3 дни ... Та, започнах:

Скрит текст:
Намазах гърлото с нишадър - рева страшно много ..., но това е ... и давах през 2 часа по 5 гранули - беладона; меркуриус солобилис и фитолака декандра + 3 пъти на ден по 3 хапчета ШС номер 3 ... Ами още на обяд нямаше Т, хапна доста, стана игрива ... продължавам и днес така, но вече няма и следа от някакви болежки ...

За памперса - маха си го сама сутрин; слагам гащи (оставям я по тениска, гащи и боса), гърнето в стаята; обяснявам; казва добре ... и до 9 съм свършила сухите гащи, защото й е интересно да е мокра през 5-6 мин. Simple Smile ... и пак слагам памперса и пускам пералнята и после сушилнята Simple Smile На следващия ден от 6 до 9 отново сме свършили гащите Simple Smile

# 362
  • гр.София
Радвам се че така бързо оправяте положението момичета. Ама :
1-как мажете гърлоъо на дете. Как го карате да си отвори устата,да напъхате пръста и да я задържи отворена?
2-не ви ли е страх от гълтане на език или да не се задави.?
3-от къде намерихте нишадър?

# 363
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
mariq13
Нишадър купих от аптеката за 0,59 лв. Simple Smile
Казах й: "Ела, да ти намажа гърлото! Отвори уста!" Тя милата ми има доверие и отвори уста Simple Smile Аз на пръста си бях първо поляла с вода и после топнала в нушадър; пъхнах го в устата й и тя се разрева, че наистина е много, много гадно на вкус; докато ревеше и не си затваряше устата набързо мацнах още веднъж ... после като започна да преглъща ... става още по-гадно на вкус ..., но поне остава в устата и действа ... Е, страх ме е, че от рев ще се задави, но ... правя го по 1 път на ден и то само 2 дни ... не смятам да продължавам за сега с нишадъра, че се махнаха полипите ... ще продължавам с хомеопатията и от утре ще си е на ясла, че ще ходим с каката да я запишем в 1 клас и да мине входящата диагностика; в следващите дни се завирам в библиотеките да си събирам материали за дипломната работа ... и така ...

# 364
Гери, страшно се зарадвах, че сте по-добре, направо все едно ние бяхме болни... И браво, че сте се разминали без антибиотик!
Благодаря и за полезната информация! Дано не се налага, наистина, но наложи ли се, човек не винаги е адекватен да пита, а другите не винаги се сещат за всичко, така че добре се включихте с Нели и БезобиднаHug

# 365
За памперса - аз нали от много скоро тренирам Рали, но да Ви кажа за моя прогрес.
Постигам успех с голо дупе. Според мен е рано за гащи, поне при нас, едва около седмица е без памперс и според мен все още гащи=памперс и си пишкат там.

# 366
  • NE
Днес записахме Вилито на ДГ. Памперса казаха, че ако не успея да го махна лятото ще ми помогнат. Blush

# 367
  • София
Миналата година, когато отучвах Алекс от памперса беше по голо дупе в къщи и съм се сядаше на гърнето още приди да се научи да си казва.

# 368
На теория съм го чела, но на практика как така по дупе? Нали сяда на всякъде... По пода, по мебелите... Колкото и да е чистено...пък и  на пода си е хладно... Нещо не мога да си го представя.

# 369
Ели, и аз тези дни шокирах бабите с това, че е без гащи, но иначе няма полза при нас, аз пробвах - пишка си без да се замисля, сменям мокри гащи като откачена, целият под е в локвички и накрая като седне с мокрото дупе на пода, не знам дали е по-добре от голото дупе на пода. Grinning

# 370
Ели, и аз тези дни шокирах бабите с това, че е без гащи, но иначе няма полза при нас, аз пробвах - пишка си без да се замисля, сменям мокри гащи като откачена, целият под е в локвички и накрая като седне с мокрото дупе на пода, не знам дали е по-добре от голото дупе на пода. Grinning

Хахахаха мога да си представя бабите, които като майка ми гладят гащите за дезинфекция Simple Smile , но метода е доста популярен, така че сигурно и така става.

При всички случаи първите дни са ужасни, не ги брой. Промяната ставаот единия ден за другия Simple Smile

# 371
  • Бурса
Ще ви споделя от моя опит с махането на памперса. Беше още сравнително топло септември и си обяснявахме как вече е голяма и ще ходи да пишка на гърнето и тн тн знаете ги тези приказки. Та сменихме памперса с гащи и я оставях по тях да си ходи. Дааа сменях много гащи за един ден, но се бях настроила. Гърнето в банята до тоалетната за големи и я подканях да ходим заедно. Нямаше успех. Първите 2 дни нито едно попадение в гърнето. Но и аз малко почнах да я разбирам кога пишка, през колко време горе долу. Не исках да я натискам да стои на сила на гърнето. Започнах една хитринка, която бях чела някъде в нета. Навивах алармата на телефона  и като звъннеше и викам оооо Теди алармата звъни, хайде време е да ходим да пишкаме в тоалетната. Децата нали обичат да изпълняват задачки и се получи така няколко пъти и видях че става номера. И така като си мисля че момента е удобен да я пробвам навивам алармата за след минута и я подканям да ходим като звънне. Когато почнах, нямаше изключния за памперса. Само при сън. Като излизахме навън вземах по 2 3 4 чифта дрехи и гащи според това, колко време ще сме навън. Пишкахме на тревичката. В колата също не съм и слагала памперс, по чудо е нямало инциденти там. Та така на 7 ден си спомням, че до към 16 часа всичко беше в гърнето и бях на 7мото небе  Grinning И сега и сега след толкова време пак се случва да се изпусне, но вече и аз съм научила - вечер е по разсеяна, ако се улиса в игра се случва и т.н. А да ви се похваля от 10 дни някъде сме без памперс и през нощта. Но на него явно просто му дойде времето. Памперсите все повече сутрини бяха сухи и почна сама да ми отказва да и ги слагам. Имам даже половин пакет, който ще го дадем на братовчедчето  Grinning
Дано да съм ви била полезна  Hug

# 372
Тели, добре дошли на родна почва и честито на ТМ! Много хубави новини! Simple Smile
Рали е с 39 градуса... Пуснаха ПКК и чакаме да видим какво ще правим... 

# 373
  • София
Лили много гадно Sad. Пази бебето и ако има зачервено гърло почвай да й даваш лимон, много помага това  или направо мед с лимон. И виж си вземи беладона 30, едно че помага за температурата, ами и помага ако е ангина.
Стискам палци да не е гадния вирус  Hug, но в нашата група повечето деца го хванаха , та даже и една от лелките е болна от това Sad.
Аз си го държа моя в нас тази седмица.
С памперса не се получава нищо  Tired. Много ме е яд че изпуснах момента, трябваше преди да си го махна.

# 374
Гери  Hug От снощи сме нм схема с Беладона, даже 9 CH давам и 2-3 дози Панадол. Сега излязоха резултатите и всичко е в норма, за щастие ни се размина антибиотика поне. Благодаря за идеята за лимона и спринцовката от Панадола, ползваме я и добре, че детето е добро и приема с радост всичко ново.
Иначе почваме Изопринозин и Витамин С.

Общи условия

Активация на акаунт