Повечето съвети съм чувала и наистина общото мнение е че работят. Май само небет шекер не се пробвали.
Защо не оставиш по голо дупе Влади? Изчакай да се възстанови и давай по този начин. Сигурно е период при него.

-> в събота се събуди със започваща лека 37.5-6 градуса Т и ... малко налепи в гърлото (4-5 точки бяха) ... аз нали бях така отпреди 2-3 дни ... Та, започнах:
... и пак слагам памперса и пускам пералнята и после сушилнята
На следващия ден от 6 до 9 отново сме свършили гащите

Аз на пръста си бях първо поляла с вода и после топнала в нушадър; пъхнах го в устата й и тя се разрева, че наистина е много, много гадно на вкус; докато ревеше и не си затваряше устата набързо мацнах още веднъж ... после като започна да преглъща ... става още по-гадно на вкус ..., но поне остава в устата и действа ... Е, страх ме е, че от рев ще се задави, но ... правя го по 1 път на ден и то само 2 дни ... не смятам да продължавам за сега с нишадъра, че се махнаха полипите ... ще продължавам с хомеопатията и от утре ще си е на ясла, че ще ходим с каката да я запишем в 1 клас и да мине входящата диагностика; в следващите дни се завирам в библиотеките да си събирам материали за дипломната работа ... и така ...

, но метода е доста популярен, така че сигурно и така става.
И сега и сега след толкова време пак се случва да се изпусне, но вече и аз съм научила - вечер е по разсеяна, ако се улиса в игра се случва и т.н. А да ви се похваля от 10 дни някъде сме без памперс и през нощта. Но на него явно просто му дойде времето. Памперсите все повече сутрини бяха сухи и почна сама да ми отказва да и ги слагам. Имам даже половин пакет, който ще го дадем на братовчедчето
. Пази бебето и ако има зачервено гърло почвай да й даваш лимон, много помага това или направо мед с лимон. И виж си вземи беладона 30, едно че помага за температурата, ами и помага ако е ангина.
, но в нашата група повечето деца го хванаха , та даже и една от лелките е болна от това
.
. Много ме е яд че изпуснах момента, трябваше преди да си го махна.
От снощи сме нм схема с Беладона, даже 9 CH давам и 2-3 дози Панадол. Сега излязоха резултатите и всичко е в норма, за щастие ни се размина антибиотика поне. Благодаря за идеята за лимона и спринцовката от Панадола, ползваме я и добре, че детето е добро и приема с радост всичко ново.