Отговори
# 390
Къде изчезнахте всички?  newsm78
Дано да сте добре и на море  Hug
Аз избягвам да пиша, че съм в дупка и всичко ми е криво. Детето е станало адски нервно, сигурно заради мен, реве, тръшка се, хвърля по земята, хапе, гони ме и ми вика да не й говоря повече. Ако това й поведение е поне малка индикация за истинския пуберитет, направо ще трябва да се изселвам  Joy
Менюто е главно АМ и сладолед, с плодове за разкош. Пее ми песнички, но упорито отказва да учи цифри... заиграва се с играчки повече и вече има една дето я мъкне навсякъде - едно лъвче на 20 години, наследство от мен  hahaha
Прочетох един разказ от Майко мила как се гледа трето дете за разлика от първото и мисля вече така да я гледам, нищо че е първо и ако продължава да е такъв тазманийски дявол, ще си остане и единствено Simple Smile
Спокойна вечер и хубав уикенд

# 391
  • NE
И аз съм в дупка. На работа не мога да си вдигна главата, от вратата ме почва да сме навън, нощно време се буди в 3-4 зареди зъбите и пак всичко наново.

# 392
Привет и от нас! За мен вчера беше ужасен ден и в работата, и у дома, и през нощта,  но от днешния не мога да се оплача! Много ми е натоварено, добре, че родителите на ММ взимат децата от ясла, водят ги у дома и Свеки остава по 1 час,  иначе ще се гътна! Децата ходят с желание на ясла, доста започнаха да бърборят. Аз също се адаптирах в работата,  но на моменти е много динамична, разнообразна, стресова и отговорна (работя с хора и пари). Време нямам хич - използвам едно часовата си обедна почивка за пазаруване. На  така - само се моля да сме здрави!  Лека вечер! 

# 393
  • гр.София
Копче,ти пък що още ам даваш  newsm78
Замени го с айран/кисело мляко,или дори с прясно(там не намираш ли лесно домашно?) . Голяма е вече пуберката  Mr. Green Ох,знам че сигурно ти е трудно. Ако ходите на ваканция семейно.дано да се успокои и да промени държанието си спрямо теб!
Фейче,не излезнаха ли тия зъби вече? Ти до кога си на работа?
Велина,дай Боже всеки му здраве!
Ние заминаваме на село за няколко дни,и после се чудя,дали да отскочим до нашите преди морето.
Иначе Вики си е дете като дете,с моментите му на нежност,на моменти се дере истерично за нещо дребно,ту си дава играчките,ту ги дърпа още в мига като види,че някой се задава. Говори всичко,къде разбираемо къде не. Откакто са излезнали зъбите,спи добре през нощта,но за сметка на това обедния сън е мах 1,5ч.
Иска сестричка  Mr. Green

# 394
Копче и нашето меню е като вашето,само че с краставици и домати Simple Smile  Ам и аз давам още,търси си го и ще давам докъто го иска.Оф Гери е болна от вчера поддържа температура,сополи...нощес не спахме дано поне днес да поспим някой час

# 395
  • NE
Мария Още не са излезли кътниците. Само се лигави и дере. При нас късно излязоха първите зъбчета и процеса доста се забави.
Още съм на работа. Сега ми е най-натоварено. Дано успея да изляза малко юли и август в почивка, че много ми дойде и имам нужда.

За яденето щях да кажа, че спрях да мисля какво яде. Налита на сладкото и плодовите сокове. Важното е мир да има.

# 396
  • София
Здравейте!
При мен настана адската драма с Алекс. От една седмица е нещо страшно. Майка ми и баща ми са тук, но не успяват да ми помогнат много горките, защото Алекс е всичко мама и ревове до изпотяване. Иска аз да го обличам, храня изпикавам и всичко останало. Бие децата на площадката, бие всички с повод и без повод. Имитира сестра си в лошите неща: бръмка плюейки, тя го тупка, като се закача, той я удря. По- лошото е, че вечер се буди и реве и пак мама, мама, а аз примерно кърмя сестра му, а той иска да го изпикавам в 1 часа и целия блок е накрак после от писъци и ревове. В чудо се виждам. Последния горен кътник е подут, дано той да е причината и когато пробие да се свърши, че ще откача. (Една майка тук с момченце шест месеца по-голямо от Алекс ми каза, че нейното дете станало като ново след излизането и на последния зъб, та да видим).
Дъщеря ми пък до такава степен не иска да яде, че и тя ме поддържа в тонус. Нищо различно от кърма, ама нищо, а вече се опитвам да я захраня от месец и половина. Хубавото поне е, че а водих на дерматолог и той ми каза, че има много лека форма на дерматит и си имам едно здраво бебе и да не се вманиачавам.
Весел ден!

# 397
Това с мъкненето на една и съща играчка ден и нощ навсякъде ми се струва, че го мина. Сега мъкне различни неща или нищо.WinkWink
За приказването - говори като голям човек, прокрадва се вече и някакво фрвнско Р... За цифри не знам, но пък цветовете ги понаучи... Има някое друго розово вместо червено, но заслугата е на ММ, който не различава сиво-бежаво-кафяво и като цяло е скаран със спектъра.
Давам сутрин каша на хип с пробиотик веднага след ставане. Търси си я. После закусва нормално. През последната седмица яде предимно плодове, когато е вкъщи. В детската градина казват, че си хапва... Дори че яде неща, които вкъщи отказва.
През нощта я изпикаваме. Не се събужда да пишка, дирекно си се напикава и се сменят чаршафи посред нощите, ако сме пропуснали момента с ММ. Няма фиксирани часове - всяка вечер различно.
Малкото почна да пълзи, има три зъба...
Когато са заедно двете - милват се, играят си. Ама докога ще е така... Wink Има и борба за внимание.
Ревове, тръшкане - ежедневие. Понякога още със ставането та до вечерта... Избирам си битките и гледам да не се престаравам. Проблем е обличането - като си навие на пръста, че иска да е с нещо - край! Пера и суша една тениска по сто пъти и с хиляда зора се сваля, за да се изпере!;)
Нямам търпение да отидем на море, а то още 2 месеца до тогава...

# 398
Принцес, на моето диване всички зъби му излезнаха преди дв месеца, ама лудницата си е пълна.
Мария, вкарала съм се в един параграф 22 - не яде и затова давам мляко, пие мляко и я засища и не яде. Търси го за спане и като има нужда да се успокои...и предпочитам АМ, че прясното е тетрапак, трета цедка. Пък и нали в него желязо, омега и тн.
Фрау за битките и аз така. Само гледам някой ден като са ми опънати нервите да не се карам за нещо което преди това съм позволила. А за дрехите назрява момента когато ще си избира какво да носи - комбинация рае с точки и туту за разкош. Има си цял и инстаграм по въпроса.
Има малък прогрес с памперса. Днес отказа категорично да й сложа и сега отиваме ан една вила и да видим. Нощем без докато пие мляко няма да може. Но июа време.
Хубав ден

# 399
  • София
Привет, по разписали сте се Simple Smile
Ние добре за сега, къде слушаме, къде не. Тръшка си се както всички деца, биеме и бутаме децата Sad, но тамън го вкарам в релси и дойде някое в яслата та ги ошамароса и айде и ние на ново ooooh!

Вчера Влади беше за първи път на детегледачка, че ходихме на концерта на Никос Вертис , гледам и Ани май е била, но не сме се засекли Simple Smile
Та много е слушал, ял е ориз Simple Smile , този ориз май само в нас не го яде . В яслата също го яде. При мен го отказва категорично. Снощи като го е видял и е казал НЕ, но после е седнал  и е ял . Не й бях казала че не го яде и тя друго не му е предложила и съответно къде да ходи ял е Simple Smile.
Голяма игра е паднало Simple Smile, а и ние малко се разсеяхме и изкарахме добре.
Майка обаче ни разтревожи тези дни, че направи хипертонична криза Sad. Сестра ми вчера беше при нея, днес аз. След малко отивам да взема Влади и отиваме при нея  малко на гости тези дни, че не смея да я оставяме сама.

Ние също си имаме капризи при яденето, ама като ви слушам моето си е направо цвете . Супи обича всякакви почти, виж на разни манджи се мръщи и не иска да яде спагети, макарони и всякакви подобни  newsm78. Но поне съм доволна, че ми яде много разнообразно и много плодове и зеленчуци. Пък че не иска доста неща да яде ще го преживея, всяко дете е така. Мляко пием и ние, но то е само сутрин и понякога след сън следобед като е в къщи. КМ не иска, само на таратор го харесва.

Хубав ден и се пазете от жегите  Hug

# 400
  • гр.София
Ооо Копче,дай инстаграма да те намеря. Аз фейс нямам ама инста имам Wink

# 401
  • NE
Пу и аз с инстаграма. Mr. Green

# 402
Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 16:02 от mama_Kopche

# 403
  • NE
wickeyyyyy

# 404
  • гр.София
Фейче
Скрит текст:
Ани Иванова ли си?
Копче
Скрит текст:
една мацка с червена коса ли е на профилната?

Общи условия

Активация на акаунт