Отговори
# 585
И само да отбележа, че май имаше един ден, в който никой нямаше сопол. Май. Ама не съм много сигурна.

Вярно ли е, че не трябва да излизаме навън до два часа след инхалация?

# 586
  • София
Привет, ние изкарахме страхотно на моренцето, но свърши Sad.
Много съм доволна от хотела, храната и всичко , но аз си го знаех, за втора година ходя там. На другото семейство малко им беше скучно, че таткото е един де не може да седи на едно място и искал джетове, простотии и тн  и постоянно обикаляха на горе на доло. На мен ми беше екстра, аз точно това исках, спокойствие, тишина и сигурност за мен и детето. Детето си играеше на плажа и на брега, не иска да влиза във водата, но пък много му харесваше да си играе на брега, да чака вълните и да ги гони и бяга от тях Simple Smile. Та си беше идеално за мен това, че не тичах като луда по него и си починах. С баща му не се избихме  Joy, даже грам не се карахме и си изкарахме екстра.
Храната в хотела беше на ниво, малко ми се стори по скъпо, но поне ми е сигурна, че за мен това е важно, а и детето се разпра от ядене там. Чантата с лекарствата не се наложи да я отварям.
На връщане минахме през двореца Равадиново.

Копче не й се вживявай толкова бре.

Фрауст зимата е желателно да не се излиза около час след инхалация, но не е болка за умиране. Аз редовно съм правила инхалации на Влади сутрин преди ясла. Казват че е хубаво и час преди сън да е, ма аз какво да направя, като той често ми заспиваше на инхалатора вечер докато го инхалирам.
Та не се втрогвай чак толкова на това.

# 587
  • гр.София
Ох Фрау,ми това от градината на каката. Аз не ги знаех тия правила за инхалацийте,пък уж се бях информирала Confused
Гери супер е била почивката значи! Дано да остане така хубаво там,и да не го съсипят както почти навсякъде по нашето море.
И аз имам нужда от още почивка,ама май няма да е скоро . В края на др седмица ще идем при нашите и това е. Добре,че тая година отидохме за 11дни,а не за 7 както винаги.

# 588
  • София
Привет как сте.

Копче как сте там, имате ли поражения от наводнението или се бъркам, че сте там  newsm78

Ние се позадържахме здрави и сега се чудя дали да не ида да му сложат последната ваксина и да си го държа повече в нас тези дни , че да не хванем някой гаден летен вирус. Чудя се да използвам че  е хладно времето и сме се позадържали здрави.
Давам от скоро една нова коластра , която си взех от хомеопата ми. Много я хвалят майките по форумите, хомеопатите също много я хвалят. Та кога се сетя му я слагам в млякото сутрин и аз пия от нея от време на време. Ако определено забележа, че е добра ще ви я споделя. Уж спирали да боледуват с нея, пък да видим  newsm78

# 589
Гери, ще се радвам да споделиш за тоз вид панацея Hug
Аз да питам в този ред на мисли предвиждате ли есента да давате добавки разни от сорта на Омега 3, витамини от група Б и разни други подсилващи имунитета и развитието на дечковците?

# 590
Здравейте!  Ние сме добре - децата ходят на ясла, а аз на работа!  Много ми е натоварено,  нали е отпускарски сезон, и само се моля да сме здрави,  за да не се налага да взимам болнични!  Бизи, аз не вярвам на така наречените имуностимуланти. Предпочитам естествените продукти - от около месец сутрин на гладно преди ясла давам на децата по 1 чаена лъжичка сладко от борови връхчета или мед, за мен те са имуностимуланти! Смятам да приготвя и сироп от бъз (ако успея да се снабдява с такъв де) - много майки го препоръчват.

# 591
Гери, ние сме мнооого далеч. Но положението е много страшно. Добре че хората са се мобилизирали и има много хуманност и донации, иначе държавата е за никъде.

Бизи, аз давам един сироп с ехинацея и вит ц, купила съм един киндеримун дето май е коластра и бетаглюкани и от сеотември почвам и бронховаксом...

Ние утре влизаме в болница защото има хемолитична анемия а не могат да разберат от какво.
Скрит текст:
ще правят всякакви изследвания, ще я надупчат на решето, а тя толкова мрази, че от сега.ми се плаче и сигурно много ще ме мрази след това един месец. Дано да го забрави бързо. ММ едвам св сдържа да не се разреве и той...
та някакви съвети какво да взема за болницата. Аз уж й опаковах една чанта ама за мен нищо не взех, понеже не мислех че ще е повече от.една вечер.

Хубава и усмихната седмица

# 592
  • гр.София
Е Копче няма що  Tired То всяко дете мрази,пък възрастните да не би да обичаме да ни дупчат с игли?! Да ти кажа,за теб освен бельо,четка за зъби,пижама и два анцунга,и крема ти за лице. А пък той ТМ ще ти носи,ако ви трябва нещо. Ама тя как е? От последната настинка оправи ли се? 

# 593
Ай, Копче, ужас, че пък и престой ли ви се очерта? Няма да те мрази, ти пък, всяко дете най-много обича мама, каквато и да е, каквото и да му се случи, то не е по твоя мина и детето го разбира повече от прекрасно, просто бъди до нея. Не се товарете с багажор, ТМ ще ви носи и ви пожелавам хубави резултати Simple Smile

# 594
  • София
Копче моите  Hug и да мине по леко за детенце и теб. Дано мине това най накрая и детенце се оправи вече  Hug
Скрит текст:
Извинявай за не поискания съвет, но все си мисля че ако й спреш АМ и започне да се храни по добре , с повече месо и ядки ще се подобрят нещата  newsm78. Знам че кашуто има много желязо и е много добре да се яде от децата. Моето не го иска много , но пробутвам когато може. Но пък бадеми и шам фъстък яде като луд. Давам основно сурови.
Радвам се че не сте пострадали и от бурята, че ви мислих и си викам боже точно там ли бяха  newsm78

Бизи аз давам тази въпросна коластра сега и по едно време дадох онзи пробиотика дето уж е за летния вирус. Като цяло не давам много вече, че и без това пи 2 пъти вече изопринозин с последните боледувания.
Това с сока от бъз съм го пробвала, но не намирам да има ефект.
Ние минахме трудна година , та все се надявам, че сме поизградили имунитет и тази година да е по лека. Но ще видим.

Хубав ден на всички. Мен малко ми идва зор с работа и дете, но ще се справим.

# 595
Гери  Hug не ходи ли Влади на ясла? Да не са почивка?

# 596
  • София
Бизи ми август е сборна група в съседния квартал. Ни знам кой и как ще ги гледа и си го задържах в нас. А и нали се разболя от онзи ковти вирус началото на юли, та и юли си изкара в нас. Сега обмислям да не го пусна и началото на септември, че пак са сборни и се тръшкат всеи ден. Та може би ще идем на още едно море от 5 септември и така да избегна бума на вируси в началото.

# 597
  • гр.София
Гери,Копчето писа по-назад,че чакат имунологичен анализ и броене,та сигурно там е изникнало нещо,за да влизат за допълнителни изследвания. С храна няма кой знае какво да се направи. Аз се моля всичко да е наред и Копчето да каже добри резултати и безобидна причина за тази аномалия.  Hug
И аз съм в чудене кога да пусна Вики на ясла. Престоя в болницата февруари ми взе страха ма яко. Докато преди се притеснявах как ще свикне,сега ме е страх от боледуването,и недай си Боже да вдигне Т,,....и сещате се какви сценарии ми се въртят в главата. Там има медицински персонал,ама ако не разберат на време,че има Т. Ох абе незнам,май ще отлагам колкото кога до пролетта  Tired

# 598
Мария, то който го е обобщил, че това , което ти мисли майка ти, никой друг да не ти го пожелава, най-добре го е измислил Hug как да ти кажа да не го мислиш толкова, като само ти си знаеш колко ти е трудно, все си мисля, че там адекватно ще помогнат на Вики, ако въобще се наложи (дано не се наложи никога, където и да сте) Peace а като им кажеш за случая, вероятно от опит , ще ти дадат някой и друг съвет, насоки, ще те поуспокоят, не го мисли от сега Hug а съм сигурна, че на Вики ще му хареса сред другите дечица, ще играят,  ще ги занимават, ще е щастлив... Heart Eyes не го отлагай пускането на ясла. АЗ също много трудно се реших, но после полека лека нещата се канализират - все още са ни ревливи сутрин разделите, но знам, че там сред децата му е хубаво, има си приятелчета, измислят си игри, имат режим, разнообразно му е, аз вкъщи едва ли мога да му предложа цялата гама песни, приказки, игри, рисуване, апликациики, различна обстановка и т.н.

# 599
Копче, прегръдки и от мен! Пожелавам да мине бързо, с възможно най-малко драма и да ви излезнат хубави резултати!
Мария, каката ходи на детска градина и е в сборна група от началото на март... Със сопол е непрекъснато и се успокоявам, че има деца, които не ходят и нямат контакт с други, а пак са по същия начин. Каквото има да става, ще става... Накоравявам се, повтарям си, че и това ще мине и се надявам на най-доброто... Растат си децата - онзи ден чертахме на стената колко е пораснала за 2г и 1/2... А сега си гледам снимка като кума преди 3г - слабичка, засмяна и корем не ми личи заради кройката на роклята... Имам чудни цици.. Ама и това мина!!!....
Велина, ти си анимационен герой. Не знам как се справяш! Определено не ми се връща на работа, но кой знае след 1 година каква песен ще запея...

Общи условия

Активация на акаунт