Вярно ли е, че не трябва да излизаме навън до два часа след инхалация?
.
. Та си беше идеално за мен това, че не тичах като луда по него и си починах. С баща му не се избихме
, даже грам не се карахме и си изкарахме екстра. 
и да мине по леко за детенце и теб. Дано мине това най накрая и детенце се оправи вече 
. Знам че кашуто има много желязо и е много добре да се яде от децата. Моето не го иска много , но пробутвам когато може. Но пък бадеми и шам фъстък яде като луд. Давам основно сурови. 

как да ти кажа да не го мислиш толкова, като само ти си знаеш колко ти е трудно, все си мисля, че там адекватно ще помогнат на Вики, ако въобще се наложи (дано не се наложи никога, където и да сте)
а като им кажеш за случая, вероятно от опит , ще ти дадат някой и друг съвет, насоки, ще те поуспокоят, не го мисли от сега
а съм сигурна, че на Вики ще му хареса сред другите дечица, ще играят, ще ги занимават, ще е щастлив...
не го отлагай пускането на ясла. АЗ също много трудно се реших, но после полека лека нещата се канализират - все още са ни ревливи сутрин разделите, но знам, че там сред децата му е хубаво, има си приятелчета, измислят си игри, имат режим, разнообразно му е, аз вкъщи едва ли мога да му предложа цялата гама песни, приказки, игри, рисуване, апликациики, различна обстановка и т.н.