Отговори
# 600
Аз минавам само да кажа, че нашите резултати хич не са добри, но утре ще се знае със сигурност.
На обущатя децата нали знаете - е нашето на два лекари и двама фармацевти е с левкемия.
Така че радвайте се на мъниците повече и им се карайте по-малко.

# 601
 Shocked Копче
изстинах..тмоля се, това което чета да не е истина Shocked

# 602
  • гр.София
Лелее Копче,само това се молех да не е  Hug  Направо ми спря дъха,дано се окаже друго.

# 603
  • Англия
Не може да е вярно! За подозрение ли става въпрос?  Cry Hug  Hug  Hug

# 604
  • София
Копче как левкемия бре момиче, не може да е вярно, моля те  Cry
Проверете пак детето на друг специалист. Как стигнахте до това решение така бързо.
Моля те пиши, че направо не съм на себе си  Hug
Стискам палци да е станала грешка.

# 605
  • Бурса
Копче дано не е вярно, моля се  Praynig Cry Hug

# 606
Копче! Затиснала съм палците и чакам да се включиш с добри новини!...
Рева като магаре крокодилски сълзи.... Прегръщам те силно!!!!

# 607
В университетската клиника сме и всички професори се изредиха. Няма къде да се търси друго мнение. Стискаме зъби и се молим да е от вида дето се лекува, че за другото не ми се мисли. Благодаря ви за подкрепата.

# 608
Копче, кураж и много прегръдки за малечка и теб. Дано, дано да е по-малкото зло, дано всичко е наред, стискам палци и ви мисля...

# 609
  • NE
Копче Силно се моля да имате малко късмет и да успеете да се преборите. Прегръщаваме ви силно и ще помогнем както можем.

# 610
Здравейте,
Много отдавна не съм влизала във форума. Искам само да пожелая на мама Копче да бъде силна! Най - искрено й пожелавам детето да се оправи и всичко това да остане труден и ужасен период! Ако можем да помогнем , по какъвто и да е начин - не само морално, а и с медицинска подкрепа - насреща сме!

# 611
  • София
Здравейте!
Копче, потресена съм и аз, много сила и кураж! Всички сме с теб и ти изпращаме положителна енергия!
Дано да е наред всичко! Моля се за вас!

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 21:50 от princessd

# 612
Здравейте момичета!  Можем да помогнем на мама Копче - аз вярвам, че когато много хора (а ние сме много), се молят от сърце всичко ще се оправи! Копче, прегръщам те силно, и знам, че колкото и трудно да ти е сега, всичко лошо ще отмине, ще се оправи детенцето бързо, с теб съм!      Фрауст, наистина съм като анимационен герой - чувствам се като, че все времето не ми стига за всичките ми ангажименти!  Да знаеш, че ходенето на работа си има и плюсовете - поне ми е разнообразно! И мен ме плашеше мисълта,как ще е, как ще се адаптирам след три годишното отсъствие, как ще я съчетавам работата с яслата, с домакинската работа, но всичко си дойде на мястото! Е, понякога си изпускам нервите и крещя, но и аз съм човешко същество все пак!

# 613
  • София
Копче бъдете силни моля те  Hug , ние сме с вас и ще се молим това да мине бързо и да остане в миналото .
Знам че не е лесно, аз ревах като луда днес след като прочетох, какво остава за вас, но е важно сега да сте силни.
Ако можем с нещо да помагаме казвай, насреща сме  Hug
Дано утре новините са по добри  Praynig

# 614
Благодаря ви момичета. Съжалявам че трябваше така да ви разстроя. От сега нататък ще се включвам само с добрите новини. Днес на два пъти като й падна темп си беше нашето детето - весело и разговорливо и ми вдъхна много надежда.
Само дето тъй като в някакъв момент ще се стигне до обвиняване и себе си и тайно един друг, да питам някоя от вас замразявала ли е стволови клетки? Искам да си сверя часовника. Отказах се да чета из интернет за терапии и резултати, пък и няма и време, че нон стоп гледа ютуб  за да се разсейва, но в началото навсякъде за това пише като някаква панацея, а реално като си бременна много малко си мислиш как да плащаш по хиляди евро за нещо което някогаси може да се ползва ама не е сигурно че ще са измислили как още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт