Отговори
# 630
  • гр.София
Гери,прави темата както можеш! Ако нещо ти се опре,питай Цветето.
Копче,какво правите,Нати как е? Вие сте в болницата нали?  Само информативно,защо се насочихте към ИСУЛ? Да,там не са може би,а са най-добрите в бг,но нямат условия лекарите. Детското отделение е ремонтирано,но това не е достатъчно.

# 631
  • NE
Ксиела Честито второ съкровище на път. Лека бременност ти пожелавам. Хубаво е пак да сме зимни майки. Hug
Копче Силни прегръдки на вас. Радвам се, че Нати се чувства по-добре.

# 632
  • София
ще се пробвам, малко ми е оскъдно времето сега, но като гледам никой не е с повече от моето Simple Smile, така че ще се опитам и ще питам .
Да питам само трябва ли ми парола  и друго или директно пускам нова тема с моя си там .

Копче радвам се че Нати е по добре. Нацелувай я и от нас и много  Hug

# 633
Ksiela, честита радост Simple Smile ще ходим при някакви професори ама не им запомних имената. Утре ще ти ги кажа. Ако има нещо ще се оплача Simple Smile
Мария, отиваме в ИСУЛ за диагноза. Оттам ще видим накъде. Мен тук в болницата ми е супер. Сестрите са много мили и малко ме е страх как ще сме в това отношение в София. Тук даже щяха да оставят и ММ да спи при нас.
Стискайтв палци за утре ще пиша при първа възможност

# 634
Ксиела,  много хубава новина - лека бременност ти пожелавам!  Копче, нека всичко мине добре,  и да ни зарадваш с хубави новини - ще се моля за вас!

# 635
Копче миличка, категорично отказвам да приема тази диагноза, чакам за добри новини, вярвам, че малката душичка ще се оправи. Моля се и стискам палци. Моля те, моля те, моля те, пиши, че всичко е наред  Praynig

# 636
Здравейте!
Копче, силна подкрепа имаш и от мен!  Hug Радвам се, че влизам да чета, когато има и положителни новини за подобрението на Нати! Нека все по-добре да е, а ако имаш нужда от каквато и да е помощ - насреща сме! Не се и замисляй да не пишеш - затова сме тук - да си помагаме и подкрепяме.
Ксиела, прекрасна новина! Честито второ бъдещо февруарче! Да сте много здрави и леко да премине бременността!  Hug
Днес малката ни Мая става на 3 месеца. Simple Smile Много ми е странно - времето минава хем бързо за някои неща, хем бавно за други. Simple Smile Много съм горда и щастлива, че тези месеци успях да поддържам изключително кърмене и го няма онзи стрес, който всички ми създаваха (пък и аз самата си създавах) с Рали.
Фрау, видях снимката ти от кумуването, наистина е страхотна!
Скрит текст:
И аз много се кахъря за формата си, хем бях качила само 7 кг тази бременност, хем някак не се харесвам, а след раждането дори съм качила 1 кг. То звучи смешно, ама като знам как съм изглеждала преди, сега ми е криво. Успокоявам се с това, че е минало малко време и ще се оправят нещата. И на теб да кажа, както говоря и на себе си - правилото е 9 месеца растем и 9 месеца се прибираме наобратно, няма закъде да бързаме.
Ние бяхме малко на Боровец с приятели, после малко на Балчик с родителите на ММ, с брат му и неговото семейство. Феичка,
Скрит текст:
съжалявам много, че не ти се обадих, много исках, но все някакви други планове се правиха - я до Албена, я до друго място и така и не остана време за самия Балчик. Бяхме един ден до ботаническата градина, но беше страшно натоварване - за деца е супер неподходящо, а толкова я харесвам тази градина! Ти разхождала ли си Вили там, как се държа? Ние станахме разногледи с двете. Simple Smile
Сега правим изследвания на Рали и до няколко дни мислим да я пускаме на градина, че много ми се струпа. Малката яде средно през 2 часа, а Рали е станала мнооого буйна и на моменти направо откачам. Пък и 3 месеца ми се видяха достатъчни, вече Мая не е съвсем новородено и решихме, че можем да си позволим риска. По-добре да имаме по-малко време заедно, но по-пълноценно.
Гери, благодаря, че ще се заемеш с новата тема! Ще гледам да съм активна в дискусията за заглавие и другото необходимо.
Това е от нас, приятен ден на всички и чакам добри новини от КопчетоHug

# 637
  • NE
Лили Не се тревожи. И на мен ми е супер натоварено и почти не се задържам вкъщи, а Вилито в тази жега трудно изкарвам навън.
Ботаническата я посещава Вилито с баща си зимата, когато е пусто и спокойно. Обича да гледа водопада и основно в този район се задържат. Иначе с малко бебе не съм ходила защото си знам колко са стъпалата и колко са тесни.

# 638
Копче, силни прегръдки! Изпращам положителни мисли към теб! В очакване на добрите новини сме. Просто няма какви да са други!

Ксиела, честито! Лека бременност пожелавам и пухкаво здраво бебче на гинала! Скоро ще му разберете и гащите - имаш ли предчувствие?

Сахасрара, благодаря за милите думи.
Ние също пуснахме каката на градина 2-3 месеца след раждането на бебето. Ходи 5 дни, после поседя 2 седмици вкъщи болна, после пак походи и така... Привлачва зарази и сополи, които аз карам най-тежко, защото почти нищо не мога да пия заради кърменето. А пък благодарение на него малката се разминава по-леко за сега. Поздравления за успешното кърмене. При мен също сега стана - вече 7м и 1/2 само на кърма и сега захранване. Кутията с АМ ми седи неотворена от родилното... Дори и сега да приключа, благодарна съм на всичко това време, което имахме заедно. Мисля си за отбиване, защото много се буди нощем и откачам. Нямам повече от 2 часа непрекъснат сън. Каката вече поспива и се буди само за пиш, но не всеки път. Ще спим като остареем, нали...

Ние сме на Доспат с още едно семейство. На тях пък кумувахме преди 5 години... Сега, 4 деца по-късно, на същото място е лека лудница... Вали ни дъжд... Ама това да е...

Копче, моля те, пиши! С теб сме!

# 639
  • София
Здравейте!
Спането и при мен е мираж. Малката я кърмя вечер понякога и на половин час, но от Алекс знам, че няма да има голяма промяна докато не я отбия и съм се примирила.
Алекс започна да се заиграва със сестра си и са ми много сладки. Много исках и аз да го дам на детска градина, но за съжаление не се получи.
Чакаме добри новини от мама Копче.
Весел ден!

# 640
  • NE
И аз не съм пускала палците за мама Копче и Нати.
Кърменето не е лесна задача дори и да върви гладко. Вилито още ме напада, но вече нямам нищо и много ме боли и бързо го разсейвам. Новото бебе почна силно да ме рита и аз да раста. Вече имам солиден корем, а съм само 17 г.с. 😀

# 641
Здравейте,
Много благодаря за милите думи Simple Smile Hug
Все още не се знае полът, но мъжът ми е обеден, че е момиче, и миналата седмица купи столче - цикламено... Щях да падна...
Иначе сега на 18.08.съм на преглед и ще гледаме - пък дано се разбере, докато столчето е още в гаранция Simple Smile Stuck Out Tongue
Чакаме добри новини от Копчето Simple Smile Дано всичко се нареди добре и всичко отмине и остане само спомен! Ние също се молим
За Малчо! Simple Smile

# 642
  • гр.София
Ехааа,ТМ много сигурно 6то чувство има  Mr. Green Да е живо и здраво,пък каквото и да е! Ама ти да кажеш след прегледа де Wink
Цвете,викаш голямо тумбаче имаш... Важното е да се чувстваш добре,ама май и това бебе се очертава будно и палаво. Аааа,не ме благославяй на ум,моля те.,шегувах се. Ти заслужаваш едно ангелче,с което да не усетиш,че имаш две деца  Hug
Копче,как сте? Правят ли и нещо на Нати сега,има ли нещо ново? Ти и ТМ как сте?

# 643
Копче, как сте днес?

# 644
  • NE
Копче Пиши как сте днес.
Мария Това си говорим с ММ, че Вилито да не излезе кроткото дете. Joy

Общи условия

Активация на акаунт